Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• « 00 Reagovat !

foto

17.06.05  15:17

« Re: stilo 1.2 16V 2001 92 000km hláška Airbag stop failure

jsem tu nově, zdravím všecky.
    To je bolest např. i u Opel Astra. Problém je ve štekru pod sedadlem. Řešení je buď nějaká lepší fixace, aby při posunu sedadla nedošlo ke krátkodobému rozpojení (pak v počítači nějaký čas visí ta hláška), nebo ho vyřadit a natvrdo to sletovat. Ten konektor je tam v podstatě z nouze (kvůli montáži sedadla při výrobě), aby kabel nemuseli vkuse táhnout od čidel v sedačce až kdesi k řídící jednotce. Já jsem u Stila (3D, 6xABG) zvolil letování a od té doby je pokoj.
  • 00 Reagovat !

foto

16.06.05  08:23

« Re: airbag failure

Chyba je na 99.9% v niektorom oranzovom konektore, bud pod sedadom (bocny airbag) alebo vzadu v kufri pod bocnym calunenim (hlavovy airbag). Presne ktory konektor to je, zistis az z examineru. Problem je ze tieto oranzove konekty su z makkeho plastu a casom ten spoj uz nema dostatocnu pevnost. Airbagy su podobne ako alarm stale periodicky monitorovane a tak pocitac odhali vaklavy kontakt.
    Vraj pomaha, ked sa ten konektor stiahne takym tym plastovym pasikom so zubkami, neviem ako sa to vola.
    Ja som to uz tiez mal 2x. Vzdy to bol konektor pod sedadlom spolujazdca. Prestriekali mi to cistiacim sprejom, zacvakli a bol zase pokoj.
  • 00 Reagovat !

foto

15.06.05  20:25

« stilo 1.2 16V 2001 92 000km hláška Airbag stop failure

:evil: Už ma zasa otravuje táto hláška ! Po roku od novoty sa začala prvý krát objavovať hláška, čistili kontakty v zástrčkách , chvíľku bol relatívny pokoj , neskôr sa to opakovalo až mi vymenili celý sedák u spolujazdca.Zasa bol pokoj necelé dva roky pokoj a teraz nadskočím na nejakej jame hláška sa zapne neskôr zhasne a tak dookola. Rozoberal som zásuvky pod sedadlami a nič >:-[] Včera som bol objednaný do servisu a akurát som tam hlášku nemal a dnes ju tam mám ! Ešte že nemám tých airbagov 8 ale iba 6. Asi by mi stačili aj dva :*) Má stým niekto nejaké skúsenosti ? Ináč auto jazdí OK.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.06.05  10:07

« Pokus o krádež Stila...

Tak už je to tady: i Fiaty se začínají krást! Mé sestře se o víkendu pokusili ukrást Stilo 1,6 MW v uzamčené garáži, kde je to jinak úplně nejlacinější auto ze všech v dané garáži parkujících. A zřejmě šlo o krádež na objednávku. Naštěstí ty byl "jen pokus", zatím...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.06.05  08:49

« pocet Stíl

to Dunlop trošku od veci: na stilo.org si sa pýtal, koľko bolo vyrobených stíl, do konca roka 2003 cca 350 tisíc, minulí rok niečo cez 100 tisíc, čiže tipujem, že k dnešnému dňu cca pol milióna.
  • 00 Reagovat !

foto

15.06.05  08:08

« Bez nadpisu

to Dunlop: mě se ta cena zdá podezřele nízká. Za takovou cenu je to těžce lukrativní. Když vidíš, jaký totálky se tahají a jak se pak pěkně prodají, tak tohle by byla opravdu hračka. A nebo si vem zůstatkovou cenu, když si to někdo vezme na ND - jenom té elektroniky (všechny ŘJ OK, čidla, ...) - tak na tom musí mít pořádnej vývar.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.06.05  14:59

« Re: Abarth už není ke koupi...

Já si myslím, že to byla velmi výhodná nabídka, s tím Abarthem, jenže se za celou dobu nepodařilo majitele kontaktovat ani po telefonu, ani e-mailem, takže jsem prostě nevěděl, co tomu přesně je...
    Jinak souhlasím, že asi nebylo nutné kupovat nový motor, ale já s v tomhle vůbec, ale vůbec nevyznám 8-s >:D :?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.05  14:43

« Re: Abarth už není ke koupi...

Já myslím, že nejhorší, co může být, je, že to bude potkané, nebo přidřené na klice, v tom případě oprava max 50k
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.06.05  14:20

« Abarth už není ke koupi...

Teď jsem se ještě jednou díval, prodejce aukci o Abartha za 1500,- uzavřel... (eBay).
    Třeba ještě sníží cenu >:D
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.06.05  14:01

« To r.c., wolff, af

Abarth je nejlepší verze Stila, na našem trhu byla až donedávna dodávána pouze s motorem 2.4 20V, v tomto případě s automatickou převodovkou Selespeed s možností ručního řazení...
    Co tomu motoru je, to právě nevíme, v inzerátu je napsáno "bohužel porucha motoru".
    To af: SPZ... Ono to auto totiž stojí v Německu, skoro u nizozemských hranic, takže docela daleko, musí se kalkulovat ještě s dopravou.. :-( Ale jinak je na dokladech, prostě auto, napsáno u něj "úplně v pořádku včetně selespeed, bohužel porucha motoru".
    Dle mého kamaráda, který zná tamější podmínky, stojí hodina ve FIAT servisu v Německu asi 80 !!! EUR, takže se tam absolutně nechtějí nic opravovat...
    Cena za vůz je tedy stále 1500 EUR... :-! včetně německé 16% MSWT nebo jak se to značí :roll:
    No a když někdo bude chtít víc info, a nebude sám schopen si ten inzerát najít, napiště mi privátní zprávu >:D
    P.S: výbava : Abarth + vše myslitelné extra :P (prý, ale už jen podle fotky auta je poznat, že tomu něco chybí - nemá xenony - nejsou ostřikovače, nemá boční lišty, má jen 16" kola,... )
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 14.06.05  09:29

« Bez nadpisu

I tak bych to asi vzal... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.06.05  08:52

« Re: to Dunlop

No ono záleží co tomu motoru je, pokud není díra v bloku, tak nevidím důvod kupovat celý motor, ta cena je vč SPZ?
  • 00 Reagovat !

foto

13.06.05  22:33

« to Dunlop

ten plast v kufru mám podřený dost. Ale řešení není zatím žádné. Jizvy nejsou hluboké, ale je jich hodně. Plast v kufru mám černý, tak je to samá bílá jizva.
    A prosím tě, možná to bude znít legračně co je to Abarth? Výbava?
    to MW16:
    na servis tlač. Jestli ti končí záruka za šest měsícu, tak to uteče raz dva.
    Ať ti to dobře dopadne.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.06.05  15:05

« To af:

Díky... tvoje info mi pomohlo v tom, že jsem si Abartha nekoupil 8-s
    teď už můžu říct, o co jde... Tmavý 3D Abarth, vadný motor, ale Selespeed i vše ostatní OK, najeto 38 tisíc km, vyrobeno 2002. Cena: 45 000,- >:D Plná nabízená výbava.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.06.05  13:15

« Re: To af

Motor tam a ven cca 7 hod, ale nevím kolik času by bylo přeházet všechno příslušenství, řekněme dalších 5 hod? Ve značkovém servisu to vidím tak do 10.000,- vč. nových náplní.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.06.05  12:58

« To af

Díky moc... Neměl bys ještě představu, kolik hodin práce by to obnášelo ? :o
  • « 00 Reagovat !

foto

13.06.05  09:24

« Re: to af

Stojí 115.000,- vč DPH
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.06.05  09:47

« to af

To bys byl velmi, velmi hodný >:D
    Kamarád stejný motor koupil v LUXembourgu do svého Abarthu za 2900,- , ale tam mají nižší (14%) daň...
  • 00 Reagovat !

foto

11.06.05  18:59

« Bez nadpisu

Dunlop: počítej kolem kila, jestli chceš, můžu ti to říct v pondělí přesně
  • 00 Reagovat !

foto

11.06.05  18:46

« web

tak, ti ktory poznate uz moju stranku ale aj ti, ktorý est nie...davam ju do poznornosti, lebo je uplne nova
    [odkaz]
    najdete tam fotky nastho stila, fotky z brnackeho meetingu a o tyzdne uz aj fotky z meet v BA, ktory davam opat do pozornosti..viac info na stranke.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…