Fiat Stilo

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT

• 00 Reagovat !

foto kilianek

kilianek 18.02.12  22:10

« auto

poradite my nekdo kdyz se mi ukazuje v aute fiat stilo offenkoff co to ma znamenat dekuji :*)
  • 00 Reagovat !

foto kilianek

kilianek 18.02.12  22:10

« rada

poradite my nekdo kdyz se mi ukazuje v aute fiat stilo offenkoff co to ma znamenat dekuji :*)
  • 00 Reagovat !

foto kilianek

kilianek 18.02.12  22:09

« dotaz

• 00 Reagovat !

foto kilianek

kilianek 18.02.12  22:09

« dotaz

poradite my nekdo kdyz se mi ukazuje v aute fiat stilo offenkoff co to ma znamenat dekuji
  • « 00 Reagovat !

foto pepek79

pepek79 04.06.11  23:45

« Re: výfuk

S těma internetovejma obchodama se roztrh pytel.Ale je fakt, že je to výhodnější než v normálnim krámě nebo servisu.Souhlasim s kolegama, že Bosal stojí za starou bačkoru a některý ty polský taky.Já sázim už nějakou řádku let na osvědčenej Walker.Co jsem tak koukal na netu, tak jsou asi nejlevnější tady [odkaz] dávaj 4 roky záruku a to jsem nikde jinde nenašel.
  • 00 Reagovat !

foto pepek79

pepek79 14.04.11  08:40

« výfuk

Máte někdo zkušenost s tímto dodavatelem www.vyfukovesystemy.cz ?Koukal jsem, že maj hodně dobrý ceny výfuků na naše auta a hlavně to nejsou žádný poláci, ale značový originály.Já měl nějakýho poláka a vydržel mi přesně rok a půl, tak jsem si řekl, že si připlatim za kvalitu a koukám, že tady je to skoro za tu samou cenu co jsem kupoval to šitózního polmostrowa nebo jak se to jmenovalo."
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.08.10  22:17

« Nagash

* Dikusní příspěvek byl odstraněn *
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.08.10  22:16

« Nagash

* Dikusní příspěvek byl odstraněn *
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 28.02.10  16:36

« Re: Nabízím k prodeji Stilo 1.8 16V s navigací

;-)
  • 00 Reagovat !

foto hamire

hamire 28.02.10  11:54

« Nabízím k prodeji Stilo 1.8 16V s navigací

Vážená rodino Stilařů. Jsem prvním majitelem Stila 1.8 98 kW; do provozu uvedeno 10/2003; celoročně garážované, ujeto 52500 Km, velmi dobře udržované; koupeno v ČR; servisní knížka s potvrzenými ročními kontrolami; STK do 10/2011; navigace Connect Nav+ s příručkou v českém jakzyce; manuál k autu v tištěné podobě i v "pdf"; duální klima; senzory světel; couvací senzory; průchod pro lyže; metalíza; ABS; EDB; ESP atd. Nechal jsem si jej ocenit a bude stát 160.000 Kč :-)
  • 00 Reagovat !

foto hamire

hamire 28.02.10  11:52

« Nabízím k prodeji Stilo 1.8 16V s navigací

Vážená rodino Stilařů. Jsem prvním majitelem Stila 1.8 98 kW; do provozu uvedeno 10/2003; celoročně garážované, ujeto 52500 Km, velmi dobře udržované; koupeno v ČR; servisní knížka s potvrzenými ročními kontrolami; STK do 10/2011; navigace Connect Nav+ s příručkou v českém jakzyce; manuál k autu v tištěné podobě i v "pdf"; duální klima; senzory světel; couvací senzory; průchod pro lyže; metalíza; ABS; EDB; ESP atd. Nechal jsem si jej ocenit a bude stát 160.000 Kč
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 07.02.10  13:48

« Re: 1,9 JTD

To bude asi polámaný. Pokud máš vše vizuelně v motorovým prostoru v pořádku, nemáš prasklou hadici, nebo špatnej kontakt na čidlech, tak servis.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.02.10  13:21

« 1,9 JTD

Čau lidi. Mám problém s motorem. Při malej otáčkách to vubec nechce jet, až se sepne turbo kolem těch 2tis. tak pekně zakouří a už to jede. Nevíte někdo čím by to mohlo být???
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.02.10  13:20

« 1,9 JTD

Čau lidi. Mám problém s motorem. Při malej otáčkách to vubec nechce jet, až se sepne turbo kolem těch 2tis. tak pekně zakouří a už to jede. Nevíte někdo čím by to mohlo být??? :-O
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 20.01.10  23:00

« Re: 2.4 20V

2.4 20V po měste v pohodě 12-14 a mimo město 9-11 dálnice 14
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.01.10  15:01

« 2.4 20V

ahoj, chtěl bych se zeptat jak je to s tou spotrebou u stila 2.4 20V sem čet v recenzi ze normalne v prumeru tak 13litru a pri seslapnuti i pres 20litru :-)jezdim casto kazdej den a trochu :-) se poroucha muj punta 1.8 16V tak jestli neco stilo vydrzi. popřípadně nato zda je lepší v automatu či v manualu. o selespeed , taky jsem o tom cet ze ta 6.stupnova je nejvic poruchova
    moc diky za odpovedi ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.01.10  14:57

« Re: Motor 2.4 20V

ahoj, chtěl bych se tě zeptat jak je to s tou spotrebou, když jedeš normalne kolik si vezme na 100km
    sem čet v recenzi ze normalne v prumeru tak 13litru a pri seslapnuti i pres 20litru :-)
    mam punto 1.8 16V tam jezdim za 10litru pres zimu, jinak pocitam tak 8,5 a jezdim casto kazdej den a trochu se poroucha a chtel bych neco co vydrzi tak jak si s tim spokojen i nyní.
    máš to v automatu???
    ten selespeed myslim že tam je. jestli jo tak jak s tim??
    neni to poruchovy, taky jsem o tom cet ze ta 6.stupnova je nejvic poruchova
    moc diky za odpovedi ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.08.09  14:47

« Re: SERVICE

Bohužel, 3 nádrže a pořád nic.. tedy, je to stejné.. Kata má symbol jako vodovodní kolínko, buď svítí (v *) nebo bliká (taky v *). Prý je vadná lambda sonda, protože palivový filtr v 1.4 16V není.. Alespoň to tvrdí diagnostika.. 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto gtv6

gtv6 22.08.09  10:01

Benzín vypusti nebo vyjezdi nádrž a natankuj kde bereš normálně, pak srovnávej. Symbol katalyzátoru ? jako fakt jo ? Jak vypadá?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.08.09  13:09

Ahoj, mám Stilo 1,4 16V, po načerpání benzínu jinde, než beru se objevilo poškubávání při jízdě, zvláště při akceleraci.. Pak se objevilo i poblikávání symbolu katalizátoru, po zpomalení a klidné jízdě je vše skoro normální.. Prý palivový filtr.. Je těžké ho vyměnit a může to být ono? Díky moc :-(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…