Fiat Stilo
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > FIAT
pepek79 04.06.11 23:45
« Re: výfuk
S těma internetovejma obchodama se roztrh pytel.Ale je fakt, že je to výhodnější než v normálnim krámě nebo servisu.Souhlasim s kolegama, že Bosal stojí za starou bačkoru a některý ty polský taky.Já sázim už nějakou řádku let na osvědčenej Walker.Co jsem tak koukal na netu, tak jsou asi nejlevnější tady [odkaz] dávaj 4 roky záruku a to jsem nikde jinde nenašel. -
pepek79 14.04.11 08:40
« výfuk
Máte někdo zkušenost s tímto dodavatelem www.vyfukovesystemy.cz ?Koukal jsem, že maj hodně dobrý ceny výfuků na naše auta a hlavně to nejsou žádný poláci, ale značový originály.Já měl nějakýho poláka a vydržel mi přesně rok a půl, tak jsem si řekl, že si připlatim za kvalitu a koukám, že tady je to skoro za tu samou cenu co jsem kupoval to šitózního polmostrowa nebo jak se to jmenovalo."
hamire 28.02.10 11:54
« Nabízím k prodeji Stilo 1.8 16V s navigací
Vážená rodino Stilařů. Jsem prvním majitelem Stila 1.8 98 kW; do provozu uvedeno 10/2003; celoročně garážované, ujeto 52500 Km, velmi dobře udržované; koupeno v ČR; servisní knížka s potvrzenými ročními kontrolami; STK do 10/2011; navigace Connect Nav+ s příručkou v českém jakzyce; manuál k autu v tištěné podobě i v "pdf"; duální klima; senzory světel; couvací senzory; průchod pro lyže; metalíza; ABS; EDB; ESP atd. Nechal jsem si jej ocenit a bude stát 160.000 Kč :-) -
hamire 28.02.10 11:52
« Nabízím k prodeji Stilo 1.8 16V s navigací
Vážená rodino Stilařů. Jsem prvním majitelem Stila 1.8 98 kW; do provozu uvedeno 10/2003; celoročně garážované, ujeto 52500 Km, velmi dobře udržované; koupeno v ČR; servisní knížka s potvrzenými ročními kontrolami; STK do 10/2011; navigace Connect Nav+ s příručkou v českém jakzyce; manuál k autu v tištěné podobě i v "pdf"; duální klima; senzory světel; couvací senzory; průchod pro lyže; metalíza; ABS; EDB; ESP atd. Nechal jsem si jej ocenit a bude stát 160.000 Kč -
"-- skrytý --" 20.01.10 15:01
« 2.4 20V
ahoj, chtěl bych se zeptat jak je to s tou spotrebou u stila 2.4 20V sem čet v recenzi ze normalne v prumeru tak 13litru a pri seslapnuti i pres 20litru :-)jezdim casto kazdej den a trochu :-) se poroucha muj punta 1.8 16V tak jestli neco stilo vydrzi. popřípadně nato zda je lepší v automatu či v manualu. o selespeed , taky jsem o tom cet ze ta 6.stupnova je nejvic poruchova
moc diky za odpovedi ;-) -
"-- skrytý --" 20.01.10 14:57
« Re: Motor 2.4 20V
ahoj, chtěl bych se tě zeptat jak je to s tou spotrebou, když jedeš normalne kolik si vezme na 100km
mam punto 1.8 16V tam jezdim za 10litru pres zimu, jinak pocitam tak 8,5 a jezdim casto kazdej den a trochu se poroucha a chtel bych neco co vydrzi tak jak si s tim spokojen i nyní.
máš to v automatu???
ten selespeed myslim že tam je. jestli jo tak jak s tim??
neni to poruchovy, taky jsem o tom cet ze ta 6.stupnova je nejvic poruchova
moc diky za odpovedi ;-) -
"-- skrytý --" 20.08.09 13:09
« Re: SERVICE
Ahoj, mám Stilo 1,4 16V, po načerpání benzínu jinde, než beru se objevilo poškubávání při jízdě, zvláště při akceleraci.. Pak se objevilo i poblikávání symbolu katalizátoru, po zpomalení a klidné jízdě je vše skoro normální.. Prý palivový filtr.. Je těžké ho vyměnit a může to být ono? Díky moc :-(