Jaké máte skušenosti s žárovkami H4
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Philips +50%
Ahoj , ty Phillipsy vision plus se delaji jenom v H4. V H7 si sezen COOL BLUE od General electric. Ja sem mel PIAA super white, kdyz mi 1 rupla tak sem ji vymenil za tu H7 od GE a barva svetla byla srovnatelna, akorat dosah nebyl jako PIAA. Byl mensi tak o 10 procent. Cena te GE byla 500kc /ks -
« Re: Felda a žárovky 90/100 W
Já tam mám už asi rok 100/140W a je to naprosto bez problémů. Začínal jsem s OSRAM Bilux H4 Super, potom OSRAM 80/100W a teď Tungsram 100/140W. Subjektivně svítí ty 100/140 silně, ale jakoby "nezaostřeně". Nejsilněji asi svítily ty 80/100W od OSRAMu, vydržely však jen asi 5 měsíců. Ale závěr je takový, že až ty 100/140W odejdou, dám tam OSRAM Bilux Super nebo Silverstar 55/60W.
Ludvík -
« Re: Philips +50%
bluedream> v Autolume na Lamacskej-pred odbockou na Dubravku. Ale mam ten pocit, ze sa predavaju iba H4, radsej si to over na strankach Philipsu/Osramu. Osram su dost zle v BA zohnatelne a cenovy rozdiel by nemal byt velky, tak tie Philipsy sa javia ako dobra kupa. -
« Re: Felda a žárovky 90/100 W
To je asi to poslední co tam protlačíš. Při větším výkonu to už neoprojde drátama. Musíš dát jiný pojistky. Možná bych spíše zkusil žárovky + něco a nebo dát přídavný světla to bych asi preferoval. Ale neporovnával jsem. tam co mají ty na Fábii mají i na Feldu za cenu cca jedné lepší žárovky. -
« Re: PIAA
ciza> Je to tusimze tak, ze stretavacie vlakno je plasmablue a dialkove superwhite. Ak si pozries obrazok ziarovky superplasma H4, tak jasne uvidis ze jedna cast banky ma iny povrch ako druha.
To znamena, ze pokial chces docielit s pouzitim zieroviek H7 efektu ziaroviek H4 superplasma, kup si do stretavaciek plasmablue a do dialkovych superwhite.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Vo fabii mam teraz este od vyroby pravdepodobne tungsram 55/60W. Bude to s tymi Philipsami rozdiel?