Autoradio Blaupunkt (Gamma)
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Radio
-
« Radio
To čičiheads není z mé hlavy, je to z jedné scénky Šimek & Krampol
No za prvé a naštěstí jsou americká autoradia velikostně jinak veliký cca dvojnásobně vysoký než Euro, takže je to činní pro zloděje nezajímavé :)
Jinak pokud má někdo rozumné auto třeba jako byl Chrysler tak se tam dá dát rámeček a vsadit normální radio. Chrysler byl už z vyroby Euro takže tam byl rámeček nečekaně v přesně stejné barvě jako přístrojovka, ale do Cadillaca by to nešlo. Zkusím někde sehnat foto a uvidíš že jakekoliv jiné radio by bylo jako pěst na voko... :)
Za druhé, jsem netušil do srazu v Letňanech, že mi to ladí jen liché stanice. Poslouchám Bonton což je zrovna 99.7 :-) Tak mi tam jeden povídá. Sehnal jsem do LeBaronu originální radio, je to super, ale holt do chytá jen liché stanice. Já na to "Jo ? Vážně, US verze chytá jenom lichý jo ?" Tak se šlo do mého auta a ono jo :-) Jenom lichá čísla na desetinové úrovni :-) Nikdy mi to nepřišlo divný :-) jenom jsem si občas říkal, že doma chytám nějak víc stanic :))))))) -
« Re: Gamma
Duvod, proc se jiz nepouziva vyrovnavaci pamet u CD prehravacu(auto) je jina pouzita technologie, ktera je schopna odolavat razum! Discman ma vyrovnavaci pamet kvuli tomu, ze se pocita s tim, ze bude vydan narocnejsimu prostredi, napr. behu, ikdyz si to nedokazu predstavit! :-)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!