Voskovanie a ošetrovanie laku
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Ako na skrabance na narazniku?
Dnes rano som mal spatny den - este pri garazi som sa vyhybal susedovi, ktory vchadzal do garaze tak nestastne, ze som si oskrel naraznik o stenu. Kedze to bola drsna omietka, zostal na tom mieste trochu rozstrapkany, nastastie to bolo na nenalakovanej casti narazniku. Potom som stal na krizovatke na cervenu hore kopcom a ujo predo mnou sa nedokazal rozbehnut inak, ako ze sa odrazil od mojho predneho narazniku. Takze dnes rano som poskriabal obidva narazniky (nastastie iba nenalakovane casti).
Neviete niekto, ako sa daju taketo skrabance na plastovych naraznikoch opravit? -
« Re:
TO TRONA - jo vsadím se,že jsi jeden z těch, co jim skáčou srnky do auta a parkujou auto před domem!
Jinak, myčka na auta je to největší svinstvo na lak-nejenže se ani z čtvrtiny nevyrovná ručnímu mytí,nebo wapkou,ale navíc je ten lak doslova pořezanej!A když myjete auto v myčce,tak mu neříkejte miláček,ale chudáček - protože mu ani nestojíte za dvě hoďky ručního mytí. -
« ako ocistit vonkajsie plasty?
poradte prosim nieco kvalitne na ocistenie vonkajsich plastov (narazniky, listy a pod.) automobilu, ktore mi zostali take zablednute po pouziti tvrdeho vosku turtle :-(. vodou a saponatom to moc nechce ist dole a to som auto umyval od voskovania uz 2x. uvital by som hlavne vyrobky turtle, k tym mam najelspiu dostupnost v shope TESCO -
« Bez nadpisu
Mate recht,chlapi.Na skrabance se vyserte.Taky sem si u svyho milacka lamal hlavu s odreninou a skrabance,opravil a prelakoval sem to a co myslite.Za dva dny mi to nejakej * objel klicem zase jinde.Uz na to seru.Beru to tak,ze auto je na jezdeni a ne na krasu.Pokud teda nemam garaz na celorocni parkovani.To si potom muze clovek uzit obojiho,i krasy i uzitku.Jinak je to vo nicem. -
« Re: Re:007
Já jezdím na ruční mytí pravidelně, platím kilo a auto vypadá podstatně jinak naž z kartáčů, je prostě umyté i tam kam kartáče nedosáhmou. Nevím, ale myslím si že kartáčová myčka spotřebuje víc vody než Wapka na jedno auto. Pokud se týče Ekológie snad závisí především na použitých prostředcích. A místo košťátka užívají nějakou spešl útěrku, která nepodře lak. Jinak já už auto sám ručně taky nemeju roky - není čas. -
Jo to je hezký řešení, ale já s Mercury jezdím do práce, kde najedu průměrně 40 mil denně. Takže stejně stojím pořád na ulici a jestli je to auto venku přes noc, nebo není to už je celkem fuk. Já mám to auto na ježdění a jetli má škrábanec na laku, nebo ne, nad to už jsem se povznesl. -
Jo často si kladu otázku co bych dělal já, chytit toho parchanta. Kdysi, to už je pár let jsem zastavil v noci na sídlišti, kde nesvítílo světlo a je pravda, že tak blbě, že jsem bloknul vchod do garáží. Vrátil jsem se cca za 20 min, měl jsem propíchané všechny gumy, ukopaná zrcátka a vykopnutou zadní lampu. Toho zmetka potkat! Tak co, rozbiju mu hubu - on mě zažaluje a auto mi rovnou podpálí. Dát ho na policajty - bude to jen přestupek a halíř neuvidím s tím, že se mi na autu kdykoliv pomstí. Je asi potřeba si nechat zajít vztek, a smířit se s tím, že tady mezi tou vzteklou, závistlivou sovoločí není možný mít hezký auto bez placené ochranky.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!