Autem do Řecka přes Rumunsko a Bulharsko?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

24.09.01  08:02

« Dobra rada

Podla toho, co som pocul od znamych, radsej sa Rumunsku vyhni (ci uz autom alebo vlakom). Jedina mozna doprava cez Rumunsko je letecka doprava! Znamy vdaci za svoj zivot rychlemu autu (napadli ich nozmi), ak sa policajti dozvedia, ze maju navstevu, tak si rozmiestnia hliadky tak, aby ta kazdych 10km zastavili a vyrubili nejaku pokutu (napr. za to, ze si cudzinec :-) ), a aby si to presiel v zdravi a bez okradnutia a bez "poplatkov", tak mas asi tak 10% sancu. Inac do toho nezaratavaj iba benzin! Staci, ze ti daju pokutu za 100DM a uz si stratovy :-| No a keby sa ti nejako pokazilo auto (napr. ti predaju zly benzin) - bojim sa predstavit, co by si si pocal. Moja rada je - vyhni sa ceste cez Rumunsko.
  • 00 Reagovat !

foto

24.09.01  07:28

« Přes Itálii - levnější ?

zadek524> že je to pře Itálii levnější ? To bych se teda dost divil: Z Ostravy přes Slovensko, Maďarsko, Arad, Vidin a Blagojevgrad je to pod Olymp asi 1600 km. Takže asi 4000,- za benzín. Z Ostravy přes Vídeň, Villach, Benátky,Anconu a Brindissi je to 2300 km, takže 6000,- za benzín, k tomu tak 2000,- dálnice(známka Rakousko a poplatky Itálie), a taky trajekt (kolik stojí ?)
    mracek> že je Rumunsko byla země zlodějů, to jsem zažil na vlastní kůži v roce 1989, když jsme tamtudy projížděli na Pirin do Bulharska. Ale doufal jsem, že i tam pronikl kapitalismus a demokracie, a že už to možná bude lepší.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.09.01  17:58

« Re: Pište !

Přátelé z 2CV klubu, jezdili každým rokem do Bulharska a vždy to popisovali jako pohodu. Ono jet v koloně pěti kachen, to už asi čumí i ti rumuni. Cestou provedli několik geneálek, odstaňovali drobné závady, jako je zlomený rám atd. Avšak závěr- levnější letecky( i vzhedem k času strávenému na cestě, jídlu atd. Jinak kamarád je bulhar, který tu žije od narození, jezdí do Bulharska dvakrát za rok a co cesta to nové historky, to jiná zkušenost. Každopádně je v obou státech silně zkorumpovaná policie i celníci, takže vlastně není odvolání. Jo a kachňáci už do B nejezdí, protože je údajně pro nás už dražší, než Řecko.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.09.01  14:32

Pres Rumunsko bych vubec nejezdil, to je udajne zeme zlodeju a uz jen na hranicich chteji penize, aby te tam pustili! Bulharsko nevim, to by melo byt uz v pohode!
  • « 00 Reagovat !

foto

21.09.01  14:28

Podobnej problém jsem řešil a dle všech získanejch informaci jsem to prubnul přes Itálii a dál trajektem a paráda. Podle všech propočtů je to bez problémů a levnější ńež přes ty * a hlavně bez problémů!!!
  • 00 Reagovat !

foto

21.09.01  13:57

« Pište !

Zajímá mě, jestli to letos někdo zkusil, a jaké získal zkušenosti při průjezdu "divokým východem". Já to možná zkusím příští léto. Díky za příspěvky.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…