Stěrače

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.01.02  21:21

« Re: Ostrikovace

Jo, to jsem se taky divil, že je to tam tak nějak fórově přidělané, akorát abys to zlomil, když chceš umýt i stěrače.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.02  23:28

jo, tak to je smula, ale myslim, ze si poradis. ta namaha za to stoji. a neboj se pouzit izolepu. rok vydrzi a tak draha neni. fakt jo. uz me nebavilo pridelavat hadicku nebo ten ostrikovac puvodnimi drzatky, ktere se stejne furt lamaly, tak jsem to prilepil a funguje to. a dokonce lip, je to peknejsi a drzi to tvar.. proste lepsi. cerna izolacni paska a bylo.. i zimu prezila.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.01.02  12:51

Tak jsem na ty ramínka koukal a bohužel to nepůjde - Corolla je má ohnuté pod kapotu, zatímco 405ka je má volně venku. Tak holt bude urob si sám. Ale ty ramínka bych tak jako tak bohužel nové potřeboval :o(
  • « 00 Reagovat !

foto

28.01.02  15:38

nevim jak jsou dlouhe ty raminka u peugeota, ale myslim, ze v delce hlavni problem neni. hadicka je treba pripevnit k raminkum, ale jde to i jinym zpusobem. vsak cesi si poradi, ze. tak se podivej, jak to ma 405ka udelane u raminka. jezdi jich tady dost.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.01.02  00:00

To je docela zajímavá vychytávka. Stejně potřebuju vyměnit ramínka u Corolly - jak má ta 405ka dlouhá ramínka? že bych tam strčil něco francouzskýho :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.02  20:00

ja mam taky ostrikovace na steracich na 405Mi a je to sqela vec. nevim, proc se to nerozsirilo. treba mercedes V to ma taky, ale trosicku jinak. pak jsem si nevsiml. je to super vec. zkuste servis peugeot, tam to budou mit. no, ale nevim co bych udelal s tema dirama na kapote. a hadicky je treba prodlouzit vyvest az ke kloubum a mit i ramena s drzackem. takze komplet cele. nevim, jak to udelat, kdyz bude hadicka volne ve vzduchu.. snad prilepit.. hih..
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.02  14:42

Pokud mate nekdo radu, kde to koupit, napiste to zde, prosim. Musim to udelat i na sve jednosteracovce ibize. dik
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.02  14:41

« Re: SuperB

je to pruzny luk. Zkus je nazdvihnout od skla... Jeee.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.01.02  14:10

jo jo 405 to má na stěračích, ale docela by mě zajímalo proč 406 to má už klasicky...
  • 00 Reagovat !

foto

22.01.02  14:02

« Ostrikovace

Nevite nekdo nahodou,kde se daji koupit sady na ostrikovace primo na raminka steracu?Ted je mam u svy kary original (ty ostrikovace) na predni haubne a chtel bych to predelat primo na ty raminka,jako to ma napr.Peugeot 405.Toho Peugeota jsem mel a bylo to super.Podle me to pak daleko lip ostrikuje.Ja kdyz jedu rychle,tak se mi tvori jen takova mlha a ta dosahuje sotva nad sterace v klidove poloze.Prosim piste na mail radek.plisek@seznam.cz.Dikes Trona
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.01.02  21:20

« Re: Celá stírátka

...jo, má být snad z Berouna nebo tam odněkud.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.01.02  21:19

« Celá stírátka

Říká vám někomu něco firma PAV (nebo tak nějak)? Mají vyrábět celá stírátka (tedy ramínka + stěrač) - rád bych je totiž na Corolle vyměnil - sloupala se mi barva a stěrače jsou nekompatibilní e evropskými, jelikož jsou přinýtované...
  • « 00 Reagovat !

foto

06.01.02  20:14

uz jste to nekdo dalsi vyzkouseli?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.12.01  18:58

no... to je presne ono.. neni to jenom guma, je to i lista, ale neni klasicky delana.. tzn. nejsou tam takove ty "kopecky" spojene s jinyma dalsima "kopeckama".. je to proste jeden velkej "kopecek"...
  • 00 Reagovat !

foto

04.12.01  22:09

« SuperB

tak nevim jestli jste videli sterace na nove Skodovce SuperB ... na raminku je jen guma ! jsem zvedavy jak to bude fungovat
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 03.12.01  09:12

« Re: Champion SX60

Stretli sme sa a je na 100% spokojny.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.11.01  09:57

Isli na otcove Volvo. Skusenosti zatial nemam, budem s nim cez w/e. Jedno je iste, prvych par pretreti, co som skusal, ci su spravne nasadene, trosku sustali. Zatial nic nereklamoval, ak sa osvedcia, pojdu aj na moj voz, Bosch twin vydrzi 12-14mesiacov a koniec. Popri tom posledne 3 stiera riadne len jazdcova strana.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.01  18:56

jo... tak to asi tisic nasich.. hm... sakra... uz tak rok o nich premyslim... a kdyz uz se daji koupit... super.. asi jo... a na jaky auto jsi to dal?? btw: jake jsou delky? a jak se ti osvedcily pri prvnim snehu? co kdyz primrznou? (me by se to nestalo, ze :-))) )
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.11.01  08:51

Cca. 1200,-Sk, Maju katalog vozov a s uchytenim nie su problemy. Kazdy kus ma aj rozne redukcie priamo v baleni.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.01  18:04

kolik stoji a daji se montovat na standartni ramena? treba valeo?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…