Stěrače

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.11.03  08:58

« Re: stěrače

Mas pravdu, jsou k mani na adrese [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

12.11.03  08:53

jsem si možná vzpoměl, myslím, že je dělá PIAA nebo tak nějak se ta firma jmenuje.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.03  19:31

jo to nevím, já to dostal už s Medem... ne vážně, existujou stírací gumičky do stěračů, akorát nejsou z gumy, ale ze silikonu. Zeptal bych se v dobré prodejně s car parts. Na benzínce to neseženeš, už protože stojej pár stovek. Ale rozhodně to stojí za to.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.03  19:10

ace2: Sem s nima, kam pro ně?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.03  14:31

jestli vám všem můžu doporučit, kupte si silikonový stěrače, nebo alespoň gumučky do nich. Nyní na autě mám celé silikonové břity a je to úžasný. Silikon se ke sklu přicucne celou délkou, nedělá šmouhy, nenechá ani kapku vody tedy úplně do sucha a nedělá žádný pazvuku či jiné nežádoucí efekty. Sice uznávám nejsou za lidovku, ale ten rozdíl je řekl bych radikální.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.03  13:08

ace: Tak mě zatím stály suverenně nejvíc :-(((
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.03  09:36

to jsou zkušenosti a ty jsou všichni víme, jsou k nezaplacení :))
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.03  09:19

Ja mam zase se steraci z OBi/Carrefoure/Tesco/pumpy
    jine zkusenosti. Postupne jsem nakoupil cca 5
    paru gumicek/komplet steracu. Stirali nahovno (zustavaly tam pruhy vody).
    Pak jsem koupil v Baumaxu modre gumicky. Ty stiraly super,
    ale straaaaasne vrzaly :-) Tak vedle byly nejake sede "tuningove" :-), tak jsem je vzal.
    Obcas si vrznou, ale hlavne STIRAJI... Kdybych si ja blb rovnou koupil origo sterace, tak me to vyslo nastejno...
  • 00 Reagovat !

foto

10.11.03  22:11

« stěrače

koupil jsem v létě přítelkyni na forda stěrače v carefouru za 45 -2 ks (1 ks =22,5) a stírají doted. Predtim mela od 2 roky od Bosche a staly za **. Ty z carefouru stiraji doted. Original gumicky od Forda jsou snad stejne drahy jak sterace cely, kvuli clu nebo nizkemu dovozu nebo ja nevim cemu a stoji snad 500-700 Kc. Tak nevim, podle mne vsechny laciny sterace nejsou spatny.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.03  19:08

« Re: Championy

Já jsem ty gumičky prostě koupit musel, protože Germáni jiný neměli a měl jsem před sebou ještě 400 km v noci za deště. Když jsem zjistil, kolik stály, myslel jsem, že se skácím, ale pak jsem to rozchodil a pokud vydrží, tak si je koupím klidně znova.
  • 00 Reagovat !

foto

10.11.03  14:07

« Championy

Tiež som pár krát kúpil iba gumičky a to na rôznych pumpách, ale od začiatku stierali na nič. Viacerí predajcovia mi povedali, že nevedia z akého chujového materiálu ich vyrábajú, ale že nikdy nebudú stierať tak ako hocijaké značkové, čo sa predávajú komplet aj s ramienkom a tak som kúpil Championy za 220 a idú druhý rok ako hodinky. Podľa mojej skúsenosti aj značkový stierač stiera zle, keď má blbý sklon, ale tie šit gumičky nestierajú nikdy dobre (aspoň na mojom voze).
  • 00 Reagovat !

foto

10.11.03  09:55

« Bez nadpisu

hm, taky mi nabizeli sterace Champion za 760,-. Hm, ale dobre vedet, FILSON ( kabely, zvedak ) mi je celkem svymi vyrobky sympaticky.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.03  07:53

« Re: Sterace z TESCO 2

To prof: Tak to věřím. Znám pár výrobků od firmy Würth a co jejich výrobek, to špičková kvalita.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.03  07:13

Hmm, tak moje ramínka WÜRTH stály přesně 27 EUR :-(. Zatím teda stírají docela obstojně. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

07.11.03  20:14

Jó to mi připomíná situaci, když jsem si před rokem koupil v Hypernově gumičky do stěračů asi za 60,-Kč a stíraly jak ty co jsem měl Originál od Toyoty 5 let staré, tak jsem si tam později koupil celé stěrače asi za 160,-Kč a když jsem byl u kasy, tak jsem se s přítelkyní bavil o tom, že gumičky stály za *. Uslyšela to pokladní a nemohla udržet koutky. Myslel jsem že se směje mému výrazu, ale když na nás vyšla řada, tak mi pošeptala "můj manžel si je taky koupil a řekl přesně to samé" :-)) Každopádně stály za * i celé stěrače a tak jsem si pak koupil origoš gumičky a to byl zase výhled :-))
  • 00 Reagovat !

foto

07.11.03  19:03

« Sterace z TESCO 2

Jeste dodam ze jsou znacky FILSON.
  • 00 Reagovat !

foto

07.11.03  19:02

« Sterace z TESCO

Ja jsem si asi pred mesicem koupil komplet gumicky a raminka v TESCO, asi za 40 Kc, a vazne nechapu jak je to mozne, ale vubec mi nevrzou a perfektne stiraji. Doporucuji vyzkouset, kdyz uz jsou skoro zdarma :)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.03  14:06

« Re: sterače

Já to koupil v autopotřebách na Záběhlické 44 v Praze. Byl jsem tam poprvý - velice příjemný krámek.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.10.03  12:08

Mají to téměř u každé pumpy, ale bacha na to, protože se dělají dvě šířky.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.03  11:09

Jo, a kde se to dá sehnat? Musím do USA? Díky.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…