Stěrače
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: stěrače
jo to nevím, já to dostal už s Medem... ne vážně, existujou stírací gumičky do stěračů, akorát nejsou z gumy, ale ze silikonu. Zeptal bych se v dobré prodejně s car parts. Na benzínce to neseženeš, už protože stojej pár stovek. Ale rozhodně to stojí za to. -
jestli vám všem můžu doporučit, kupte si silikonový stěrače, nebo alespoň gumučky do nich. Nyní na autě mám celé silikonové břity a je to úžasný. Silikon se ke sklu přicucne celou délkou, nedělá šmouhy, nenechá ani kapku vody tedy úplně do sucha a nedělá žádný pazvuku či jiné nežádoucí efekty. Sice uznávám nejsou za lidovku, ale ten rozdíl je řekl bych radikální. -
Ja mam zase se steraci z OBi/Carrefoure/Tesco/pumpy
jine zkusenosti. Postupne jsem nakoupil cca 5
paru gumicek/komplet steracu. Stirali nahovno (zustavaly tam pruhy vody).
Pak jsem koupil v Baumaxu modre gumicky. Ty stiraly super,
ale straaaaasne vrzaly :-) Tak vedle byly nejake sede "tuningove" :-), tak jsem je vzal.
Obcas si vrznou, ale hlavne STIRAJI... Kdybych si ja blb rovnou koupil origo sterace, tak me to vyslo nastejno... -
« stěrače
koupil jsem v létě přítelkyni na forda stěrače v carefouru za 45 -2 ks (1 ks =22,5) a stírají doted. Predtim mela od 2 roky od Bosche a staly za **. Ty z carefouru stiraji doted. Original gumicky od Forda jsou snad stejne drahy jak sterace cely, kvuli clu nebo nizkemu dovozu nebo ja nevim cemu a stoji snad 500-700 Kc. Tak nevim, podle mne vsechny laciny sterace nejsou spatny. -
« Championy
Tiež som pár krát kúpil iba gumičky a to na rôznych pumpách, ale od začiatku stierali na nič. Viacerí predajcovia mi povedali, že nevedia z akého chujového materiálu ich vyrábajú, ale že nikdy nebudú stierať tak ako hocijaké značkové, čo sa predávajú komplet aj s ramienkom a tak som kúpil Championy za 220 a idú druhý rok ako hodinky. Podľa mojej skúsenosti aj značkový stierač stiera zle, keď má blbý sklon, ale tie šit gumičky nestierajú nikdy dobre (aspoň na mojom voze). -
« Re: Sterace z TESCO 2
Jó to mi připomíná situaci, když jsem si před rokem koupil v Hypernově gumičky do stěračů asi za 60,-Kč a stíraly jak ty co jsem měl Originál od Toyoty 5 let staré, tak jsem si tam později koupil celé stěrače asi za 160,-Kč a když jsem byl u kasy, tak jsem se s přítelkyní bavil o tom, že gumičky stály za *. Uslyšela to pokladní a nemohla udržet koutky. Myslel jsem že se směje mému výrazu, ale když na nás vyšla řada, tak mi pošeptala "můj manžel si je taky koupil a řekl přesně to samé" :-)) Každopádně stály za * i celé stěrače a tak jsem si pak koupil origoš gumičky a to byl zase výhled :-))
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!