Stěrače

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.11.03  09:00

« Re: stěrače

Nehovořím o "vůli gumičky v podélném směru". Ta tam samozřejmě musí být, aby gumička byla schopna kopírovat zakřivení skla. Měl jsem na mysli obrovskou vůli ve všech kloubových spojích raménka!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.03  08:23

Hm ja mam ale takovou zkusenost, ze kdyz se prave ty gumicky volne nepohybuji v podelnem smeru v pracickach, tak to vrze. Kdyz treba nekdo kombinackami pracicky stiskne a guma tam je na fest.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.11.03  17:15

Tak jsem zkusmo zakoupil "lacine sterace": potreboval jsem pouzde jeden na zadek v delce 380 mm. Volil jsem typ se "100% prirodni grafitovou gumou" (kde ze se tohle v prirode vyskytuje?) a musim konstatovat, ze po jedne jizde na vzdalenost 100 km pri silnem mrholeni je asi vyhodim. Nebo se mozna jeste pokusim prehodit tu grafitovou gumicku do puvodniho sterace. To nove raminko je totiz jakoby desne "vyviklane" (oproti puvodnimu) a prave tohle podle mne zpusobuje ono vrzani. PS: Sada dvou steracu me stala u jedne benzinky na Vysocine celych 81,- Kc. V Praze to same 129,- Kc! No nekupte to - byt uz jen pro ty gumicky...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.03  23:11

ach ty chyby
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.03  22:58

Silikonove jsem jeste nemnel,ale grafitove jsou vyborne.Doporucuji.Silikonove si mislim, ze jemne kaminky ho budou na skle trhat.Alspon takove mam skusenosti s slik.buzirkou ktera jde velmi lechce nechtem cviknout.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.03  19:26

luf: Oni to za ty prachy teda prubnou, jestli nekecáš :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.03  18:32

Kludne si ich kupte, ale aby ste nepovedali, ze som svina, tak vam napoviem. Tieto stierace (resp. gumicky) som mal na aute najkratsie zo vsetkych co som kedy mal.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.03  14:38

Ne vazne, je to cena za 2, resp. za 3 ks. Muzete si vybrat i barvu:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 13.11.03  13:42

Lidovka to není a navíc je to asi cena za kus, nikoliv za pár ... Doporučuji ověřit.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.03  11:15

hmm, v OBI maji ted nejakou akci, silikonove sterace za 189 Kc/2 ks a 199 Kc/ 3 ks. V akci jsou i klasicke sterace nebo jen gumicky ( klasika nebo slikon ).
  • « 00 Reagovat !

foto

12.11.03  16:03

hmm. super :-) Uz som im napisal mail, ci su sxopny nieco podobne zaslat aj do SR. Lebo ma stve, ze kym je studene sklo, tak vidim ho.. po zotreti, a to nehovorim o skrkani stieracov. A pozeram, ze za mierne vyssiu cenu ponukaju aj zimne stierace, ktore by nemali primrzat.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.11.03  09:53

no jo koukám, tak jsem to odhadl, jak cenu tak i výrobce. No uznávám že 911 kč není lidovka, ale kdo zkusí už nebude chtít jinak...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.11.03  08:58

Mas pravdu, jsou k mani na adrese [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

12.11.03  08:53

jsem si možná vzpoměl, myslím, že je dělá PIAA nebo tak nějak se ta firma jmenuje.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.03  19:31

jo to nevím, já to dostal už s Medem... ne vážně, existujou stírací gumičky do stěračů, akorát nejsou z gumy, ale ze silikonu. Zeptal bych se v dobré prodejně s car parts. Na benzínce to neseženeš, už protože stojej pár stovek. Ale rozhodně to stojí za to.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.03  19:10

ace2: Sem s nima, kam pro ně?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.03  14:31

jestli vám všem můžu doporučit, kupte si silikonový stěrače, nebo alespoň gumučky do nich. Nyní na autě mám celé silikonové břity a je to úžasný. Silikon se ke sklu přicucne celou délkou, nedělá šmouhy, nenechá ani kapku vody tedy úplně do sucha a nedělá žádný pazvuku či jiné nežádoucí efekty. Sice uznávám nejsou za lidovku, ale ten rozdíl je řekl bych radikální.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.03  13:08

ace: Tak mě zatím stály suverenně nejvíc :-(((
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.03  09:36

to jsou zkušenosti a ty jsou všichni víme, jsou k nezaplacení :))
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.03  09:19

Ja mam zase se steraci z OBi/Carrefoure/Tesco/pumpy
    jine zkusenosti. Postupne jsem nakoupil cca 5
    paru gumicek/komplet steracu. Stirali nahovno (zustavaly tam pruhy vody).
    Pak jsem koupil v Baumaxu modre gumicky. Ty stiraly super,
    ale straaaaasne vrzaly :-) Tak vedle byly nejake sede "tuningove" :-), tak jsem je vzal.
    Obcas si vrznou, ale hlavne STIRAJI... Kdybych si ja blb rovnou koupil origo sterace, tak me to vyslo nastejno...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…