Stěrače
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 17.11.03 17:15
« Re: stěrače
Tak jsem zkusmo zakoupil "lacine sterace": potreboval jsem pouzde jeden na zadek v delce 380 mm. Volil jsem typ se "100% prirodni grafitovou gumou" (kde ze se tohle v prirode vyskytuje?) a musim konstatovat, ze po jedne jizde na vzdalenost 100 km pri silnem mrholeni je asi vyhodim. Nebo se mozna jeste pokusim prehodit tu grafitovou gumicku do puvodniho sterace. To nove raminko je totiz jakoby desne "vyviklane" (oproti puvodnimu) a prave tohle podle mne zpusobuje ono vrzani. PS: Sada dvou steracu me stala u jedne benzinky na Vysocine celych 81,- Kc. V Praze to same 129,- Kc! No nekupte to - byt uz jen pro ty gumicky... -
hmm. super :-) Uz som im napisal mail, ci su sxopny nieco podobne zaslat aj do SR. Lebo ma stve, ze kym je studene sklo, tak vidim ho.. po zotreti, a to nehovorim o skrkani stieracov. A pozeram, ze za mierne vyssiu cenu ponukaju aj zimne stierace, ktore by nemali primrzat. -
jo to nevím, já to dostal už s Medem... ne vážně, existujou stírací gumičky do stěračů, akorát nejsou z gumy, ale ze silikonu. Zeptal bych se v dobré prodejně s car parts. Na benzínce to neseženeš, už protože stojej pár stovek. Ale rozhodně to stojí za to. -
jestli vám všem můžu doporučit, kupte si silikonový stěrače, nebo alespoň gumučky do nich. Nyní na autě mám celé silikonové břity a je to úžasný. Silikon se ke sklu přicucne celou délkou, nedělá šmouhy, nenechá ani kapku vody tedy úplně do sucha a nedělá žádný pazvuku či jiné nežádoucí efekty. Sice uznávám nejsou za lidovku, ale ten rozdíl je řekl bych radikální. -
Ja mam zase se steraci z OBi/Carrefoure/Tesco/pumpy
jine zkusenosti. Postupne jsem nakoupil cca 5
paru gumicek/komplet steracu. Stirali nahovno (zustavaly tam pruhy vody).
Pak jsem koupil v Baumaxu modre gumicky. Ty stiraly super,
ale straaaaasne vrzaly :-) Tak vedle byly nejake sede "tuningove" :-), tak jsem je vzal.
Obcas si vrznou, ale hlavne STIRAJI... Kdybych si ja blb rovnou koupil origo sterace, tak me to vyslo nastejno...