sex v aute
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 01.12.03 08:28
« Re: sportovní sedačky a sex?
To rbaron: Je považadavek, aby "nejlepší gumy" (podle testů) v dané kategorii nepuchřely už po půl roce tak nereálný? Na okruhu jsem se byl svým vozem svézt pouze "z *" (rozhodně to není auto, které by na okruh patřilo). Conti CPC mají kolem mne téměř všichni (aniž by jejich nepopiratelných kvalit dokázali jakkoli využít). A já tak strašně nesnáším "stádní princip", "duch davu", "uniformitu" či jak to kdo nazývá! Jinak bych je asi zkusil... PS: Na všechno kladu takové nároky, pro něž je daný výrobek určen, přičemž daných vlastností výrobku plně využívám. Nechápu a neuznávám, když si někdo koupí např. super foťák s mnoha funkcemi a pak využívá pouze "full auto" režim (dál se při čtení návodu k obsluze totiž nedostal...)! -
Mitsi: Mám už zase pocit, že na pneumatiky kladeš naprosto nereálné nároky, které v běžném provozu prostě nikdo nemůže po pneumatikách chtít. Na okruh bych doporučil speciální sadu superlehkých hořčíkových kol se speciálními pneumatikami, co jsem koukal na driftingová videa (asi nejoblíbenější motorsport Japonska současnosti),taková Yokohama dělá několik desítek zakázkových typů pro různá sportovní využití. Jenom nevím, jestli je sem nějakým způsobem půjde dostat.
ace2: Táta jezdí na Continental PremiumContact právě dlouhé a rychlé cesty ve tvém stylu a zatím velká spokojenost. -
"-- skrytý --" 30.11.03 21:54
To rbaron (příspěvek 151 - proč vlastně o pneu v této rubrice?): Pirelli a na špici? Mám letní P7, výroba 13. týden 2003. Neříkám, že jsem s nimi nespokojen, ale na okruhu v Brně držely jen pár zatáček během 1. kola, jakmile se však zahřály, začal z jejich povrchu "odtékat materiál" a bylo po držení v zatáčkách... Pravda, asi to není guma stavěná na okruhové závody, ale přesto! Jinak se i bez projížďky po brněnském okruhu opotřebovávají zhruba tak 2-3x rychleji, než Yokohamy, které byly na autě z výroby (budiž, P7 jsou ve "V", Yokohamy byly jen v "H", tak je to asi pochopitelné. Ale co mi úplně ze všeho na těch P7 nejvíc vadí - už po půl roce začaly "puchřet" kolem patek!!! Co je to za aušusovou směs?! -
kostey: Ty si z toho nějak děláš, mám pocit, že věci, které popisoval Mitsi, se Sierrou nikdy zažívat nebudeš. Klidně je kup, jestli je můžeš mít za dobrou cenu. Měli jsme předchozí UG5 a byly výborné, teď jezdí táta na Pirelli W190 Snowsport a jako zimáky jsou super, Pirelli je poslední dobou prostě na špici, a to jak v letních, tak v zimních. Ale ty $... -
Nojo, ale kdyz se poserou veci typu zadni sterac, tak se na ne muzu vykaslat :-)
Ale nijak zvlast si nestezuju. Akorat ted me sere, ze mam a) pichlou levou zadni gumu b) vsechny totalne sjety a letni. Budu tam muset dat aspon stary o neco min sjety letnaky, o fotrovi zbyly z pezota 309 ... -
kostey 27.11.03 22:32
už jsem to sem někam psal... Sklop sedačky a máš vzadu letiště... :-) Jinak na zadních sedačkách to je taky docela v poho... Když přivezu přítelkyni před její dům a chci si kní nachvíli lehnout do klina tak mě sere ručka a taková ta blbost na kazety mezi předníma sedačkama