sex v aute

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

29.08.01  14:09

« Re: rosenie

Cokes> Tak tak.

K tomu rosení, v zimě už jsem párkrát nechal běžet motor tak 5 hodin. Pokud Vám to nehulí a máte klimu, tak je to O.K. Vzduch má 22stupňů, je tam stále nový, prostě "ideální" (v rámci možností) stav.

K těm polohám. Některé v autě praktikovatelné, se bez auta moc nedají ;o)

Practise makes perfect.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.08.01  10:57

Jo taky vo tom zpívali Paleček s Janíkem, že? :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.08.01  09:58

A co teprve díry od podpatků v tapecírunku na stropě (onehdy kamarád se Škodou 100 :-)))...). Jinak co se týče sexu v autě, jako nouzovku ano, ale místa je pomálu, výběr poloh omezený... no nejsem určitě proti (vozím ssebou v létě v kufru i deku a polstářek ;-)....). Každopádně, když na vás samička doráží, těžko se říká ne.
  • 00 Reagovat !

foto

28.08.01  15:02

« Bez nadpisu

Jo někdo mi říkal, že se miloval v zimě na nábřeží v Praze u Vltavy prý to bylo dobrý, krásně zasněžená Praha, zamlžený okna... uznávám má to něco do sebe. Ale asi bych nemohl. Nehledě na to, že jsem asi moc čistotnej... I když mi dotyčný tvrdil že s tím měl taky problém, ale pak svojí partnerku naučil aby vždy očistila :o)) Jo holt si to umí někdo zařídit :)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.08.01  14:32

co smouhy to neni tak zle to se da vysvetlit ale vysvetlujte nekomu otisky chodidel na prednim skle?:-))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.08.01  14:30

« Re: to matus

a co kdyz prsi?:-)) mas pak jistotu ze je mokra i kdyz je sucha:-)) takove anti plenky :-)) jen vtip :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.08.01  13:52

« rosenie

Ked pominieme nepohodlie (co az tak velmi neprekaza ze?:o), tak dalsim problemom su zarosene okna. Ked je zima a neda sa ani jedno otvorit je to priam zufale a ventilator nepomaha, musi nastupit handra...a potom cistit tie smuhy.....ale zato to stoji...:o)
  • 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 28.08.01  13:33

« Skoda 100

Za mojich mladych cias, ked neboli ine moznosti, tak som si pozical otcovu Skodu 100, a mam na to len dobre spomienky :-)) Akurat si spominam na dva problemy: jednak som musel mat neustale po ruke 13-ku kluc (na sedacky) - aj ked postupne sa z toho vyvinulo priam afrodiziakum pre moju vtedajsiu priatelku, stacilo ked som jej pocas jazdy autom ukazal tu 13-ku a uz vedela, o co ide :-)) A raz som mal problem znova nasadit
    spatne vnutorne zrkadlo na ten gulovy klb :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.08.01  12:51

« Re: pohodlí

fija> Tos vystihl ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.08.01  12:47

to proto, ze mas porad tu stejnou babu, kdybys mel novou babu a prislo to na tebe, rad by sis to dopral i v aute ;-)))))
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 28.08.01  12:40

« Bez nadpisu

a nieje lepsie nosit deku, rozprestret ju vedla auta a v pohodicke sa milovat? hm, len co ked mrzne, ze ano :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.08.01  12:11

zadek524>No lepší byl žigulík, s tím rychlosklápěním sedaček. Vzal jsi za páčku a sedačka byla dole, žádný dlouhý šroubování... Ale pohodlí teda nic moc. O něco lepší byla Volha combi. Ale když bylo potřeba, i do mého pidivozítka, co jsi viděl včera, jsme se vešli...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.08.01  11:51

Š120 fakt byla dobrá, můžu jenom potvrdit. A co se můj kamarád namr... v 1000MB!!! Zato v BMW jsem zkoušel pouze jednou před 3 lety a od tý doby jsem to zavrhnul a v autě od tý doby nic.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.08.01  10:39

no ja co jsem skousel tak nejpohodlnejsi byla skoda 120 bez operek po sklopeni sedadel je to jako letiste a ona nema sedadla profilovana coz je u dnesnich aut velka nevyhoda:-(
  • « 00 Reagovat !

foto

28.08.01  10:28

Když nejsou jiný vhodný prostory, tak je auto perfektní a skoro jediná volba. Audi 100 r.v.85 - idelální!!! I když nevím, jestli by mě to dneska ještě bavilo, ale tak před 3-4 lety mě to bavilo velice:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.08.01  08:30

No,nesmíš mít ale "malucha"! :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.08.01  08:25

Co tam po pohodlí, nie je nic lepsie ako zobrat sa v noci niekam za mesto s peknym vyhladom a tam to poriadne rozzhavit! Je snad niekto proti? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.08.01  07:15

Jasně, nic moc pohodlí, kterým nikdo nepohrdne, když venku leje, mrzne, trakaře padaj a nebo v tom blbým lese sou snad všude mravenci (o:
    Ovšem kdo má Caravelle..ten asi nemá důvod si stěžovat, tím spíš, když si ji vhodně vybaví ... (o:
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.01  19:47

hmmm, dalsi zajimavy tema, ale taky bych ho nemusel, nic moc pohodli! :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

27.08.01  19:43

« pohodlí

Hmm, tak jsem asi první kdo sem píše. A to jsem klub nezaložil...

Co se týče mě, tak sex v autě bych asi provozovat nemusel, příjde mi to strašně nepohodlný. Málo místa a tak :-) A to mám v autě hodně místa a ještě mám volič aut. pod volantem. Ne prostě ne, asi bych nemohl.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…