sex v aute
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Mondeo kombi
tomasb> z tý díry si nic nedělej .. musíš sebou vozit prkna, jako ostatní :-) ... jinak je dobrá ještě kousek dál v ulidi "na vyhlídce" .. betonový parkoviště ... je tam sice křoví, přes který není moc vidět, ale v zimě pohoda .. zrovna předevčírem jsem tam byl s kámoškou pokecat (fakt jen pokecat! :-)) a stály tam dvě auta, obě zamlžený jak svině :-)))) .... zkus to :-) -
« Mondeo kombi
No měl jsem Š 120 tak nic moc, ale když musíš tak musíš, pak Citroen CX už to bylo lepší, ale kuže moc studila a když se dala přez ni deka tak to děsne klouzalo. V Citroenu XM jsem měl tónovaný okna, vyhřejvaný i zadní sedačky, klimatizaci, nejluxusnějí kára, ale měla taky nevýhody kůže se nepříjemě lepila a spotřeba benzinu nebyla taky zanedbatelná(3,0 l V6). Teď mám Mondeo v Kombi a to je paráda po sklopení zadních sedaček vznikne plocha cca 120x200cm a to stačí, jen ta střecha je moc nízká. Ad vyhlídka na Stříškove(Proseku) je fakt dobrá jen je škoda, že tam v tý zatáčce vykopali ňákou rejhu a tak se bojim o spodek.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!