sex v aute
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: tak to Uno 3D by me zajimalo
Musim uznat, ze tridverovy Uno je celkem velice dobre pouzitelny na tyhle praktiky...
Audi 100 byla vyborna, Uno jsem mel jen chvilku, bylo vyborny, ale BMW naprosto nevyhovujici, tim jsem asi pred sesti lety se sexem v aute skoncil a uz jsem to ani s jinejma autama vice nepokousel... -
« tak to Uno 3D by me zajimalo
Tak porad - auto mam kratce :-P
mista je tam fakt dost, kdyz se sklopeji predni sedacky, to mas pravdu. Akorat me dostalo, ze jsem zkousel sklopit levou predni sedacku do polohy lezmo a nejaky parchant to zavaril. :-/
Ted nevim, jestli to byl nejaky kazatel a nebo proste system sklapovani praskl. To uvidim, az to odbrousim :-) -
« A co takhle Žigul
Já mohu doporučit VAZ 2104.Sklopená zadní lavice,silnější deka a jste v pohodě.Když se ještě otevřou zadní vrata/doporučuji jen v létě/,nemá to chybu. Ale jednou mě fakt dostal chlapík,který nedaleko zaparkoval s přívěsem,na kterém měl nějaký větší obytný člun,tam si to rozdali,že se houpali,jak na moři a zase jeli dál.To mě trochu naštvali.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!