rsion="1.0" standalone="yes"?> CAS.sk {literal}

sex v aute

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.10.03  12:41

« Re: tak to Uno 3D by me zajimalo

Uno??? No, tos tam na to byl ale sám, ne? :))))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.03  12:38

Musim uznat, ze tridverovy Uno je celkem velice dobre pouzitelny na tyhle praktiky...
    Audi 100 byla vyborna, Uno jsem mel jen chvilku, bylo vyborny, ale BMW naprosto nevyhovujici, tim jsem asi pred sesti lety se sexem v aute skoncil a uz jsem to ani s jinejma autama vice nepokousel...
  • « 00 Reagovat !

foto

20.10.03  17:26

asi máš posvěcené auto od kněze, budeš mít štěstí při jeho řízení, važ si toho.
  • 00 Reagovat !

foto

17.10.03  09:31

« tak to Uno 3D by me zajimalo

Tak porad - auto mam kratce :-P
    mista je tam fakt dost, kdyz se sklopeji predni sedacky, to mas pravdu. Akorat me dostalo, ze jsem zkousel sklopit levou predni sedacku do polohy lezmo a nejaky parchant to zavaril. :-/
    Ted nevim, jestli to byl nejaky kazatel a nebo proste system sklapovani praskl. To uvidim, az to odbrousim :-)
  • 00 Reagovat !

foto

07.10.03  15:42

« nepohodlny

az na veci, ktery se jinde praktikovat daji hur nez v aute, dost nepohodlny. Pokud si muzu vybrat mezi autem a velkou rovnou plochou, tak do auta nelezu.
  • 00 Reagovat !

foto

30.09.03  19:48

« A co takhle Žigul

Já mohu doporučit VAZ 2104.Sklopená zadní lavice,silnější deka a jste v pohodě.Když se ještě otevřou zadní vrata/doporučuji jen v létě/,nemá to chybu. Ale jednou mě fakt dostal chlapík,který nedaleko zaparkoval s přívěsem,na kterém měl nějaký větší obytný člun,tam si to rozdali,že se houpali,jak na moři a zase jeli dál.To mě trochu naštvali.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  13:52

« Re: Talbot

Hmm, Talbot s dobrým kureniem by nebyl k zahozeni...:-))
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  11:44

Brazdic: Ty si ale detailista ;)) Faktom je, ze som si musel hever podkladat drevom, aby mi neprerazil dieru do podlahy, ale kresielka nemali chybu. Urcite omnoho lepsie nez v Avensise, tomu ver!
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  11:12

Jen se nesmíš zapřít o podlahu, jinak propadneš shnilou podlahou. Kámošovi v něm dokonce narostly žampióny na místě spolujezdce přímo z podlahy :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.09.03  11:05

Che che Dabel ty dabel :))) Skoda 105 podobne...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.03  10:27

« Re:

Ale nerikej!!! :-)))))))))) Az tak? :-))))))
  • 00 Reagovat !

foto

30.09.03  09:09

« Talbot

Moje prve auto, Talbot 1510. Makucke kresielka, packou okamzite spustitelne do polohy "lezmo". Kopec miesta. Dobre kurenie. Odvtedy som lepsie auto na intimne chvilky nemal.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.03  20:15

« Re: Landcruiser 100

no nebojte nebyl můj, i když bych si na něj zvyknul, teda až na tu spotřebu - 20 litrů je docela dost
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.09.03  23:56

« hviezdy nad hlavou...

...a teplucko v aute - 307SW.

nevyhoda: onedlho i to horne okno je zahmlene :-)

• « 00 Reagovat !

foto

28.09.03  11:40

V Lanďáku by se klidně dala pořádat i swingers party :-)
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 27.09.03  22:41

sakra - to je jiná cenová kategorie
  • 00 Reagovat !

foto

27.09.03  22:05

« Landcruiser 100

No já doporučuji Landcruisera 100 - místa na rozdávání a ještě se s ním dá projet úplně všude a daleko od lidí, takže pak je i klídek
  • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 26.09.03  15:24

« Ford Sierra hatchback

Taky OK ale musej se zklopit sedadla a je to docela i tvrdy takže doporučuju vozit deku podsebe...
  • 00 Reagovat !

foto

26.09.03  15:13

« Bez nadpisu

Jedině ve Scorpiu!!!
  • 00 Reagovat !

foto

26.09.03  10:57

« Sierra kombi

Místa dost, ale ten nízky strop kvůlí kardanu moc možností poloh nedával.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…