sex v aute
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« zpátky k sexování?
Zdravím Vás pánové! Vaše příspěvky jsou neodolatelný. Musela jsem se zaregistrovat.
Měli jsme Š1000 a paráda! Letiště skoro jak doma. Jednou jsme takhle "postávali" na opuštěným parkovišti. Ráno (trochu jsme zaspali) nás probudila obsluha fekálního vozu. Trošku divně koukali. Nebo že by byli smutní, že TO propásli?
E2 si asi taky pustím. Zní to zajímavě. Díky za tip.
-
« Re: tak to Uno 3D by me zajimalo
Nedávej Oddiemu do nosu, nezaslouží si to!! do nosu bys měl dostat ty, chlapče. V tomle topicu je tolik semena, tolik možností, jak se uspokojit a ty se nechceš se mnou svézt fiátkem... Kdybys mne poznal, určitě bych se ti líbil, jsem hezkej chlap, pečuju o sebe, chodím na kosmetiku a stále u sebe nosím vůni Dolce a Gabana. jasně, celá tahle diskuse je pořádně rajcovní, o to tu jde především, rozpumpovat krev řidičům chlapákům. fakt se mi líbíš, napiš mi mejla, ozvu se ti, chlape:)))) -
Se to tady pěkně rozpumpovalo a pak že sem chodí málo lidí....!!!:-))
To Honič: Dík za nabídku, honím zásadně sám a mám svoje místečka.
Oddie: Do nosu dostaneš, to je teď už jasný... Ti dám, že mě P205 neuvezla...!!! Ten se mnou pelášil s větrem o závod.:-))))
Ale v Unu jsme na to byli opravdu dva a ver tomu, ze s Honičem jsem tam nebyl... -
Je mi to jasný, pánové, Zadek si ho jezdil ven do přírody honit sám. Z vlastní zkušenosti mohu doporučit. Jedná se přece o sex s tím, koho máte nejraději!!! Není nad to, pořádně se ukojit pohledem z fiátku na pěkná děvčata, obzvláště je-li horké letní počasí a svítí slunce, chodí pak okolo vás skoro nahá!!!! Stačí pak jen s fiátkem zajet na vhodné místo a dokončit započatou myšlenku. eh eh eh. je to ta jediná dřina, která stojí za to!! je to tak hoši!! Kdyby měl zadek chuť, můžeme jezdit spolu, mám vytipovaný skvělý místečka, určitě si spolu pořádně užijem, vyměníme skušenosti , bude to zkrátka vodvaz!!! už se těším, zadečku, na ten tvůj instrument!!! napiš mi sem email, kam ti mám napsat!!!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!