sex v aute

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

23.10.03  23:52

« Re: zpátky k sexování?

Otče náš jenž jsi na nebesích, pochval tuto dívku, je třtí, která přispěla do motorcafé!!!!!!!!! YYYYYYYYEEEEEEEEESSSSSSSSSSS !!!! !! Jen tak dál Katko, vítej mezi námi!!!!!!!!!!!
  • 00 Reagovat !

foto

23.10.03  17:07

« zpátky k sexování?

Zdravím Vás pánové! Vaše příspěvky jsou neodolatelný. Musela jsem se zaregistrovat.
    Měli jsme Š1000 a paráda! Letiště skoro jak doma. Jednou jsme takhle "postávali" na opuštěným parkovišti. Ráno (trochu jsme zaspali) nás probudila obsluha fekálního vozu. Trošku divně koukali. Nebo že by byli smutní, že TO propásli?
    E2 si asi taky pustím. Zní to zajímavě. Díky za tip.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.10.03  14:39

« Re: Trochu OFF-topic,...

Hóňa se tě asi lekl, když rozdáváš rány na potkání... No, jinak, srandička to je, se docela divím, že to někdo takhle sežere. Jen jestli si ta E2 náhodou jenom nedělá srandu, a nemá to vymyšlený. Ale, poslouchat se to dá.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.10.03  14:35

Je to sranda, ale dívčina mi nepřipadá zas až tak moc neodolatelná...
    Tak Hóňo, jsi mi nic nenapsal...!
  • « 00 Reagovat !

foto

23.10.03  13:35

oddie: jasnacka ;))) rano si to naladim ;))) boha aj s yahoo, je to banda buzien. Skus dabel@mazda626.sk, tam by sa to malo vojst ;) Dik!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.10.03  13:25

Dabel: proč, stačí přeci ráno naladit Evropu 2, ne? :)))) Škoda že mám jen jeden díl... A kam to chceš poslat, yahoo mi to vrátilo, že prej too large?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.10.03  13:19

oddie: hod to plz. aj mne, dost som o tom pocul, ale samozrejme neni sanca si to vypocut. Hlavne ma zaujima, ci je ta dievcina fakt taka neodolatelna, ze ti chlapaci nezistia, ze si z nich robi *...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.10.03  12:47

No, nevim, bylo kolem půl osmý? Jeden díl mám v mp3, tak ti ho posílám mejlem...
  • « 00 Reagovat !

foto

23.10.03  12:46

V kolik to dávaj? To bych si poslechnul... Prej je to sranda.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 23.10.03  10:49

« Trochu OFF-topic,...

... ale poslouchali jste někdy "test věrnosti" na Evropě 2? Já dneska ráno v autě, a to je docela síla. By mě zajímalo, jestli tomu někdo odolal, nebo se každej nechá překecat...
  • « 00 Reagovat !

foto

23.10.03  07:31

« Re: tak to Uno 3D by me zajimalo

Dabel: Tak Honič se neozval, budu zase jezdit po svejch místeckach sam...:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.03  15:21

zadek: drzim Ti palce, aby si sa nemusel premenovat na bolavyzadek524 ;)))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.03  15:09

No tak to uz se tesim...: zadek524@seznam.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.03  15:05

Nedávej Oddiemu do nosu, nezaslouží si to!! do nosu bys měl dostat ty, chlapče. V tomle topicu je tolik semena, tolik možností, jak se uspokojit a ty se nechceš se mnou svézt fiátkem... Kdybys mne poznal, určitě bych se ti líbil, jsem hezkej chlap, pečuju o sebe, chodím na kosmetiku a stále u sebe nosím vůni Dolce a Gabana. jasně, celá tahle diskuse je pořádně rajcovní, o to tu jde především, rozpumpovat krev řidičům chlapákům. fakt se mi líbíš, napiš mi mejla, ozvu se ti, chlape:))))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.03  15:03

Honič: Jestli tě snad nějak inspiroval můj nick, musím tě zklamat. S žádnejma osobnostníma sklonama ani tělesnejma proporcema to nesouvisí....:-))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.03  14:55

Se to tady pěkně rozpumpovalo a pak že sem chodí málo lidí....!!!:-))
    To Honič: Dík za nabídku, honím zásadně sám a mám svoje místečka.
    Oddie: Do nosu dostaneš, to je teď už jasný... Ti dám, že mě P205 neuvezla...!!! Ten se mnou pelášil s větrem o závod.:-))))
    Ale v Unu jsme na to byli opravdu dva a ver tomu, ze s Honičem jsem tam nebyl...
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.03  14:34

Je mi to jasný, pánové, Zadek si ho jezdil ven do přírody honit sám. Z vlastní zkušenosti mohu doporučit. Jedná se přece o sex s tím, koho máte nejraději!!! Není nad to, pořádně se ukojit pohledem z fiátku na pěkná děvčata, obzvláště je-li horké letní počasí a svítí slunce, chodí pak okolo vás skoro nahá!!!! Stačí pak jen s fiátkem zajet na vhodné místo a dokončit započatou myšlenku. eh eh eh. je to ta jediná dřina, která stojí za to!! je to tak hoši!! Kdyby měl zadek chuť, můžeme jezdit spolu, mám vytipovaný skvělý místečka, určitě si spolu pořádně užijem, vyměníme skušenosti , bude to zkrátka vodvaz!!! už se těším, zadečku, na ten tvůj instrument!!! napiš mi sem email, kam ti mám napsat!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.10.03  13:20

No, ale radši ho nebudu moc provokovat, nebo mě ztluče ;))))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.10.03  13:18

Dabel: no co, zadek524 je tak vysokej jak já, ale dvakrát širší - se divim, že se do toho Una vůbec vešel :)))) Co pamatuju, (kdysi) jejich rodinná 205-ka ho skoro neuvezla...
  • « 00 Reagovat !

foto

22.10.03  12:54

oddie: :))))) si zvire...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…