sex v aute
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: rosenie
A co teprve díry od podpatků v tapecírunku na stropě (onehdy kamarád se Škodou 100 :-)))...). Jinak co se týče sexu v autě, jako nouzovku ano, ale místa je pomálu, výběr poloh omezený... no nejsem určitě proti (vozím ssebou v létě v kufru i deku a polstářek ;-)....). Každopádně, když na vás samička doráží, těžko se říká ne. -
« Bez nadpisu
Jo někdo mi říkal, že se miloval v zimě na nábřeží v Praze u Vltavy prý to bylo dobrý, krásně zasněžená Praha, zamlžený okna... uznávám má to něco do sebe. Ale asi bych nemohl. Nehledě na to, že jsem asi moc čistotnej... I když mi dotyčný tvrdil že s tím měl taky problém, ale pak svojí partnerku naučil aby vždy očistila :o)) Jo holt si to umí někdo zařídit :) -
pallas 28.08.01 13:33
« Skoda 100
Za mojich mladych cias, ked neboli ine moznosti, tak som si pozical otcovu Skodu 100, a mam na to len dobre spomienky :-)) Akurat si spominam na dva problemy: jednak som musel mat neustale po ruke 13-ku kluc (na sedacky) - aj ked postupne sa z toho vyvinulo priam afrodiziakum pre moju vtedajsiu priatelku, stacilo ked som jej pocas jazdy autom ukazal tu 13-ku a uz vedela, o co ide :-)) A raz som mal problem znova nasadit
spatne vnutorne zrkadlo na ten gulovy klb :-)) -
"-- skrytý --" 28.08.01 12:11
« Re: pohodlí
zadek524>No lepší byl žigulík, s tím rychlosklápěním sedaček. Vzal jsi za páčku a sedačka byla dole, žádný dlouhý šroubování... Ale pohodlí teda nic moc. O něco lepší byla Volha combi. Ale když bylo potřeba, i do mého pidivozítka, co jsi viděl včera, jsme se vešli... -
« pohodlí
Hmm, tak jsem asi první kdo sem píše. A to jsem klub nezaložil...
Co se týče mě, tak sex v autě bych asi provozovat nemusel, příjde mi to strašně nepohodlný. Málo místa a tak :-) A to mám v autě hodně místa a ještě mám volič aut. pod volantem. Ne prostě ne, asi bych nemohl.
K tomu rosení, v zimě už jsem párkrát nechal běžet motor tak 5 hodin. Pokud Vám to nehulí a máte klimu, tak je to O.K. Vzduch má 22stupňů, je tam stále nový, prostě "ideální" (v rámci možností) stav.
K těm polohám. Některé v autě praktikovatelné, se bez auta moc nedají ;o)
Practise makes perfect.