sex v aute
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Včera ...
bob_>
To jsem se neptal ... spíš jsme kecali o provozu, kontrolách rychlosti a tak ... ono s poldama je celkem sranda, když to není služebně :-)
Podle mýho je spíš chtěli vystrašit, nebo jim doporučit, aby se příště zklidnili ...
Taky osobně nechápu, proč někdo volal poldy .. to je to samý, jako je volali na mě, když jsem u Globusu na Čerňáku drandil na sněhu s ručkou v deset večer - zakázaný to není, nikoho jsem neohrožoval, protože tam nebyla ani noha - jedině rachot od motoru, i když já jsem přes 2,5 tisíce nešel - stejně to na sněhu nemá cenu :-)
Dnešní lidi fakt občas nechápu ... -
« Re: Včera ...
To by mne teda zajimalo, co to bylo za magora, co si stezoval,
ze v pul jedenacty nekdo na parkovisti v aute, do
ktereho nikdo jiny nevidi, dela to co asi delal :-)
Deti v tu dobu spi, tak komu to mohlo vadit. Verejne
pohorsovani to neni, tak co? To by mne zajimalo,
co chteli ty svestky tem lidem vevnitr rici, neptal ses? -
« Včera ...
Včera jsem jel kolem půl jedenáctý domů a projížděl jsem kolem takovýho místečka, kde zaparkujete (je to plácek asi 50x25 metrů) a máte výhled na Prahu. Zajímavý bylo, že tam stál VW Caravan s černejma sklama, kterej se kymácel ze strany na stranu, ozýval se celkem hlasitý zvukový projev, a u toho stáli policajti, kteří čekali, až dotyčný párek skončí. Zastavil jsem asi o 50 metrů dál a vrátil se, abych to viděl.
Největši sranda byla, že já sám jsem tam stál asi půl hodiny, vůbec nemám tuchu jak dlouho tam stáli policajti, a vevnitř to pořád žilo a jak to vypadalo, nehodlalo to hned tak skončit :-)). Bavil jsem se s policajtama, který říkali, že je jim tohle nějak jedno, ale že si nějaký sousedi stěžovali, nicméně že je jim blbý párek rušit, tak že chtějí počkat. Já jsem to zabalil po 40 minutách čekání a klábosení .-)) s příslušníky a jel jsem spát. Ráno už tam VW nestál, tak předpokládám, že se výkonný muž uvnitř přecejen unavil ... jestli ho policisté perzekuovali, těžko říct :-)) ... -
« 6 dní bez sexu to je dávku střiku !!
C o potom se spermatem !! Kočička (moje) miluje sperma když stříká !! A tak to nelze v autě. A taky jsme parkrát dělali v autě ale po milování když si přítelkyně do 5 minut nenasadí kalhotky tak to potom sní teče !! a jednou sem musel čistit celé zadní sedadlo. Jděte radši do postele !!!!!!!!! -
« Re: Zima ...
Myslím, ze to určitě nebyla 13 klíč, protože na Š100 a 1000MB (od obého jsem vlastnil několik exemplářů) nebyl jediný šroub s 13 hlavou. Ale je to jedno, nejčastější straňák je stejně 17/13 nebo 17/14. A jestli tam šlo o afrodiziakum tak to mohl být asi jakýkoli klíč. Když jsme u těch příhod, přidám jednu z druhé strany. Jel jsem se se svou ženou projet na horalu svou oblíbenou terénní trasou do oblíbené hospody. Cestou je nutno jet polní cestou s vysokou mezí po obou stranách. Na cestě stál červený Golf - zapocená okna, auto skákalo jak při testu tlumičů - klasika. Museli jsme projet (spíš proručkovat o jeho střechu) vedle něj, každý z jedné strany. Když jsme byli na úrovni jeho předních bočních oken, ujela mi noha a bouchnul jsem mu do střechy. Z auta se ozval naprosto šílený jekot, my jsme rychle ujeli a Golf se bleskově rozjel opačným směrem. Doufám, že tomu chlapíkovi nohy neujely... -
Zamlžení oken jsme vždycky celkem vítali. Jednou se nám taky stalo, že jsme takhle něco pojednávali v takovym hlubším úvozu na opuštěný cestě a jak jsem se divil, když jsem od tý dřiny zvednul hlavu, abych se trochu rozhlíd: kolem nás zrovna procházela skupinka cca 20 mladých skautíků s vedoucíma, měli jsme puštěný rádio, tak nebylo dovnitř nic slyšet. A to se prosoukávali přímo kolem auta. Mladý jsem to prozradil až když byli 20m vzdáleni, ta tenkrát vyváděla!!! V tý starý Š100 a 1000MB, nebyla to náhodu 17-ka klíč??? -
Kámoš onehdá pochroumal otci starýho žigula, když tak horentně souložil, že mu na sněhu na kopci (s romantickým výhledem), podjel zimní protektor a skončil o 30 metrů dál ve stromě.
Já sám jsem vyzkoušel už tři auta v tomhle směru a je fakt, že klima je důležitá :-), protože jinak se zamlžený okna, hlavně pak v zimě nebo na podzim, bez hadru odmlžují dost blbě :-). A v zimě zapnutej motor, to je absolutní nutnost, aby vám nezmrzly chlupy v nose :-))) ..
Věřte nebo ne, bejvalej kolega tvrdí, že na tohle je nejlepí trabant-kombi :-) ... Při opakovaném usmiřování s přítelkou si to dokonce rozdali na parkovišti u Tesca :-)) za bílýho dne ... cituji: Malý auto má tu výhodu, že se Ti hrozně rychle zamlží. Než jí olízneš ku***, už není vidět ani *." Trošku hrubší interpretace, ale ... :-)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Přesněji řečeno, ul. Na Vyhlídce, nad proseckými skalami :-) ... když jedu autem, zastavuju se tam skoro každej den na cígo .. je to pohodový místo :-) ..
On je o kus dál ještě jeden plácek, ale to je jen tráva, tohle jsou betovonový 8ky, takže člověk neničí přírodu, když tam zaparkuje :-))