sex v aute

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

17.09.01  17:23

« Re: Volha 21

Jednadvaca bylo vyborny auto i jen na spani (pardon - odpocivani, spi se ve dvou :-))). Otec ji mel ale to ja byl hoooodne maly skvrne a jeste jsem nevedel ze jsem na zensky :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

14.09.01  13:45

no asi ano
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.01  14:58

ne
  • 00 Reagovat !

foto

08.09.01  10:57

« Volha 21

Přední sedadla nebyla dělená (ani opěradla). To bylo letiště! Pamatuje někdo, nebo už jsem tak starý?
  • 00 Reagovat !

foto

06.09.01  09:56

« SEX v Octavii

Uz jste to nekdo zkousel v Octavii? Ja musim rict,ze po zkusenosti z minuleho tydne jsem zjistil jak necekane velky prostor je na zadnich sedackach. Kdyz se ty predni posunou uplne dopredu a jeste sklopi trochu dopredu, tak je to uplna parada,byl jsem prijemne prekvapen.... Druha varianta z kufru dovnitr pri sklopenych zadnich sedackach taky neni vubec spatna...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.09.01  20:36

« Re: Sex ve voj.prostoru

Mně zas kámoš vyprávěl, jak si při dovádění s partnerkou najednou uvědomili, že slyšej nějaký ťukání. Když se porozhlídli, tak zjistili, že venku stojí vojín, kterej je se zalíbením šmíruje tak blízko, že mu ta přilba ťukala o okno přesně do rytmu, jak se to auto kymácelo.
  • 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 04.09.01  20:01

« Anatomicke sedaky

K tomuto tematu - jenom jedenkrat jsem litoval, ze mam anatomicke sedaky :o) Pak uz radeji nezkousel, nestoji to za to (tim myslim v aute :)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.09.01  19:25

« Re: tohle téma očividně nikoho nezajímá ...

Ale jo, ale asi jsme se už všichni dostatečně pochlubili :)
  • 00 Reagovat !

foto

04.09.01  19:07

« tohle téma očividně nikoho nezajímá ...

nebo nemá kdo co psát :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

01.09.01  14:51

« Sex ve voj.prostoru

V roce 83 jsem byl na vojně ve Stříbře, při jednom poplachu jsme večer-bylo ještě vidět-jeli rozvinout spojovací uzel na velitelské stanoviště. To se nalézalo hluboko v lese a byly tam předem připravené vykopané obrovské okopy. Ideální místo na sex v autě, z cesty nebylo nic vidět. Když jsme tam dojeli, uprostřed stál dohoupávající se žigulík a okolo vjely 4 PV3S, 1 OT64 a 1 BVP. Myslím si, že oba nikdy nezapomenou na tento okamžik, kdy neměi kudy odjet a sledovalo je velké množství nadržených vojáků.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.09.01  12:53

« Re: Včera ...

Jó tak Transportera mám, nebo spíš mívám, abych nepřeháněl, já. (o: Bílýho. Hehe... ale neparkuju s ním v Praze, jen ve Varech a občas v přilehlej púrdelkách jako je Nejdek, Ostrov, Chodov..atd.. (o: .....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.08.01  16:32

Když se na Caravellu složíme, tak na vás ale málokdy vyjde řada :))))
  • « 00 Reagovat !

foto

31.08.01  13:36

btw:

Tady v Praze na konečný Cčka metra (Nádraží Holešovice), stává naproti McDonaldu starej VW Transporter .. párkrát jsem stál za ním a někoho čekal a pokaždý tam odsud vylezla jiná ženská ... je jasné, že se auto houpalo, jinak bych si toho nevšimnul ..

Občas přemýšlím, protože tam stává dost často, jestli třeba to auto někdo nepůjčuje, jak tu navrhoval kazan ... i když tahle lokalita má do romantiky hodně daleko :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

31.08.01  13:33

oddie> to taky vim, nejsem urážlivka :-)))

kazan> a tos to ještě nezkoušel v Kaipanu :-)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

31.08.01  13:30

Sakryš... ta Carevelle by se hodila.. (v Golfu teda nic moc..) co kdybysme se na jednu Caravelle složili a pučovali si ji.. ((((oB ???
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.08.01  13:15

Jasně, to víš, že jsem to nemyslel vážně...
  • « 00 Reagovat !

foto

31.08.01  13:05

oddie> vole :-)))))))))

ček tady pronese tmelící myšlenku a hned je za úchyla :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.08.01  12:48

dík za nabídku, ale já tam raději zajedu s přítelkyní :)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

31.08.01  12:41

oddie> tam můžeme jednou udělat sraz přispěvovatelů tohohle tématu :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.08.01  12:04

Jo to místo znám, párkrát jsem tak taky byl. Tam se vejde aut... Akorát tu Caravellu nemám :)))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…