sex v aute

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 02.12.03  13:59

« Re: Sex v Renaultu 19.

LukeD: Ty si kanec!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  13:31

No to je snad jasny. Bohuzel jsem se, ale nedavno rozesel s jednou pritelkyni s kterou bych to hnedka rad prubnul. S tou co mam v zaloze si na druhou stranu nechci spinit rencka ;-))) . Ale kvuli vam teda nejakou testerku sezenu.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 02.12.03  11:19

To je správný, jestli se nikdo neozve, tak pak doufám ty napíšeš jak to šlo, Aby lidi věděli jestli si maj rencka kupovat... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.03  11:15

Jo, koupit Renaulta ;-))
    No a rad bych vedel predem, jestli mi bude vyhovovat i po tyhle strance.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 02.12.03  10:16

nevim, zkušenoust nemám, něco plánuješ? :-)
  • 00 Reagovat !

foto

02.12.03  09:45

« Sex v Renaultu 19.

Mate nekdo zkusenost ?

Jedna se o 5-ti dverovej R19 hatchback.
    Pude to to nebo to nepude ??? ;-))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 01.12.03  08:28

« Re: sportovní sedačky a sex?

To rbaron: Je považadavek, aby "nejlepší gumy" (podle testů) v dané kategorii nepuchřely už po půl roce tak nereálný? Na okruhu jsem se byl svým vozem svézt pouze "z *" (rozhodně to není auto, které by na okruh patřilo). Conti CPC mají kolem mne téměř všichni (aniž by jejich nepopiratelných kvalit dokázali jakkoli využít). A já tak strašně nesnáším "stádní princip", "duch davu", "uniformitu" či jak to kdo nazývá! Jinak bych je asi zkusil... PS: Na všechno kladu takové nároky, pro něž je daný výrobek určen, přičemž daných vlastností výrobku plně využívám. Nechápu a neuznávám, když si někdo koupí např. super foťák s mnoha funkcemi a pak využívá pouze "full auto" režim (dál se při čtení návodu k obsluze totiž nedostal...)!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.12.03  01:25

Mitsi: Mám už zase pocit, že na pneumatiky kladeš naprosto nereálné nároky, které v běžném provozu prostě nikdo nemůže po pneumatikách chtít. Na okruh bych doporučil speciální sadu superlehkých hořčíkových kol se speciálními pneumatikami, co jsem koukal na driftingová videa (asi nejoblíbenější motorsport Japonska současnosti),taková Yokohama dělá několik desítek zakázkových typů pro různá sportovní využití. Jenom nevím, jestli je sem nějakým způsobem půjde dostat.

ace2: Táta jezdí na Continental PremiumContact právě dlouhé a rychlé cesty ve tvém stylu a zatím velká spokojenost.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.03  23:53

hmm a mám po favoritech.... P7 vypadají slibně, ale teď nevím. Uvidíme co řekne Huf o Continentalkách.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.11.03  21:54

To rbaron (příspěvek 151 - proč vlastně o pneu v této rubrice?): Pirelli a na špici? Mám letní P7, výroba 13. týden 2003. Neříkám, že jsem s nimi nespokojen, ale na okruhu v Brně držely jen pár zatáček během 1. kola, jakmile se však zahřály, začal z jejich povrchu "odtékat materiál" a bylo po držení v zatáčkách... Pravda, asi to není guma stavěná na okruhové závody, ale přesto! Jinak se i bez projížďky po brněnském okruhu opotřebovávají zhruba tak 2-3x rychleji, než Yokohamy, které byly na autě z výroby (budiž, P7 jsou ve "V", Yokohamy byly jen v "H", tak je to asi pochopitelné. Ale co mi úplně ze všeho na těch P7 nejvíc vadí - už po půl roce začaly "puchřet" kolem patek!!! Co je to za aušusovou směs?!
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.03  10:41

Vzhledem k tomu, ze jezdim vesmes jenom v Pardubicich a blizkym okoli tak myslim ze v pohode. A kdybych jel nekam kde muze treba i bejt snih, tak si pujcim od fotra pazouta.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.03  18:55

kostey: Ty si z toho nějak děláš, mám pocit, že věci, které popisoval Mitsi, se Sierrou nikdy zažívat nebudeš. Klidně je kup, jestli je můžeš mít za dobrou cenu. Měli jsme předchozí UG5 a byly výborné, teď jezdí táta na Pirelli W190 Snowsport a jako zimáky jsou super, Pirelli je poslední dobou prostě na špici, a to jak v letních, tak v zimních. Ale ty $...
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 29.11.03  15:04

tak hlavně abys to na těch letňáčích přežil. Já tam chtěl kupovat Gůd jýr ultra grip 6 ale nějak mi to tu bylo rozmluveno, tak schánim dál.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.03  12:56

Nojo, ale kdyz se poserou veci typu zadni sterac, tak se na ne muzu vykaslat :-)

Ale nijak zvlast si nestezuju. Akorat ted me sere, ze mam a) pichlou levou zadni gumu b) vsechny totalne sjety a letni. Budu tam muset dat aspon stary o neco min sjety letnaky, o fotrovi zbyly z pezota 309 ...
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 29.11.03  10:42

capriman: aspoň tam toho máš míň co se ti může posrat...
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.03  03:22

Tak tu blbost na kazety tam nemam :)) Jak jsem rikal, mam naprosto socialni verzi (nemam ani zadni sterac :(( )
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 27.11.03  22:33

píšu to pod hlavičkou "sportovní sedačky..." ale mám klasiku.
  • « 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 27.11.03  22:32

už jsem to sem někam psal... Sklop sedačky a máš vzadu letiště... :-) Jinak na zadních sedačkách to je taky docela v poho... Když přivezu přítelkyni před její dům a chci si kní nachvíli lehnout do klina tak mě sere ručka a taková ta blbost na kazety mezi předníma sedačkama
  • « 00 Reagovat !

foto

27.11.03  20:43

kostey: jak je na tom v tomhle ohledu sierra? Ja zatim nemel prilezitost to zkusit :))
  • 00 Reagovat !

foto kostey

kostey 27.11.03  09:16

« sportovní sedačky a sex?

jen mě napadlo, že Tuneři v jejich sportovních sedačkách a místo zadních sedaček mající Obrovské repro si této disciplíny moc v aute neužijou... Nebo se mýlim?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…