Ake ojazdene auto kupit?
« Re: Co mu to radíte?
lancer: Z tvýho příspěvku dýchá opět trochu tý nadpřirozený legendy o nedostupných, drahých a ukrutně žíznivých vozů, kterou jsou v Čechách stále zahalený. Věř tomu, že na tom není ani trochu pravdy. Jsou to obyčejný krámy, jako každý jiný a dovolit si je mohou i nefalšovaný sociálky. Celej fór je v pořizovací ceně, ze který ti bohatě zbyde i na ty pojistky(který jsou už nad 2,5l pro všechny stejný) a "drahej" provoz (stejně nákladnej, nebo dokonce i levnější, než např. u MB 250, BMW 520 či Scorpio 2,8, ale i u mnoha menších aut). -
"-- skrytý --" 07.09.01 20:52
« Re: Co mu to radíte?
Americká auta-bezva,ale jsou asi trochu o něčem jiném,každý nezvládá pojištění na velkoobjemové motory a jejich apetit ikdyž objem motoru nenahradíš jak se říká a řekl bych,že to i platí.Výběr a koupě vozu je hromada kompromisů přes které se musí člověk přenést pokud nemá v kapse tolik peněz aby si mohl s klidným svědomím pořídit vůz svých snů a tudíž i bez kompromisu. -
"-- skrytý --" 07.09.01 14:04
« Re: Co mu to radíte?
Proč se bojíš starších japonců?Máš s nimi špatnou zkušenost?Já měl Toyotu Camry 2,0 r.v.1988 a evropské vozy tohoto stáří jsem za takové peníze takovém technickém stavu nepotkal a pokud auto nepoužívá čuně tak při normálním stavu je ojetý japonec podstatně lepší než evropan viz třeba údaje o spolehlivosti od TÚV -
« Re: Co mu to radíte?
Do 150.000 bych mohl nabídnout Escorta 12/95 1.6 16v combi, naj. okolo 90.000km. 2x airbag,elektrika,ABS+ASR,vyhřívané čelní sklo, servo, RMG RDS. Dovoz SRN, měněný přední nárazník+levé světlo, stříkaný blatník + kapota ( poškrabané). rozsah poškození možno doložit na fotkách. Do japonců bych nad 5 let stáří nešel. -
« Re: Co mu to radíte?
On tu nekdo nekomu radil corollu nebo almeru? ja mluvim o nove almere dyztak tou jsme jel a budila na mne slusnej dojem. ale v te cen. relaci jsem napsal co se da koupit ohledne escortu. A kupovat nejakou 10 let starou sunku za ty penize nema vyznam. -
« Re: Auto kolem 150 tisíc
No ja mam escorta jsem snim spokojen za 150 uz sezenes i diesla 94-95 v dobrym stavu nebo benzinaka 95-96 max. , dle toho jakyho je jich vice je dobre si dat u nej pozor na stav predni napravy jsou na ni haklivejsi, jinak dobre svezeni i slusny motory, svizne,vykone, s dobrou spotrebou, hezkej interier . U renaulta 19 trochu drnci co vim ja co jsem snimi jezdil ale jinak moc nevim, ohledne tech japoncu ja osobne nemam knim moc vztah tak ti nereknu nic.
Almera je prej dobra ale v te cenove relaci jsme nic moc nevidel. a mazda 323 jakej tip sportak? -
« Re: Jaké kombi ?
Zájímá mne, celková kritika a(nebo) chvála kombíků(srovnání jednotlivých značek).
Je to všechno o ceně...pořizovací, dílů, provozních nákladů.
Má představa hranice je někde na 200 000 Kč.
Nemám vybranou značku, zatím jsem měl jen německé auta....takže srovnání nechám na vás.