MITSUBISHI

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Mitsubishi

• 00 Reagovat !

foto

06.08.01  18:02

« Pořád nemám jasno....

Díky za odpovědi, ale pořád nevím.
    Chci do toho investovat max 300 tisic,
    s toho mi vychazí v solidni výbavě: Carisma r.v.98,76 tkm,klima 269000Kč nebo Honda civic,Opel Astra či Vectra, Galantu je na prodej poskrovnu leda tak r.v. 94,95 jsou zase levnější ale auto starší než 3 roky už asi není to pravé.
    Původně jsem chtěl Octavku, ale po tom co jsem si to tady pročetl tak asi zvolímm něco jiného.Jaký mate názor vy?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.01  15:19

« Re: Mitsubishi nebo neco jineho ??

Možná sem zabrowsí nějaký volvista a podělí se s námi o zkušenosti. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.01  14:22

No, nevim, nevim! Ale S40 se vyrábí ve stejné továrně, jako Carisma. Nemohu posoudit kvalitu S40, ale nějaký zasadní rozdíl v kvalitě se nedá očekávat.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 06.08.01  08:18

Co takto namiesto Charismy S40?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.01  15:49

Carisma rozhodně není špatné auto. Moc se o tom nemluví, ale rozdíl mezi vozy vyrobenými v EU a v Japonsku je znatelný. Konkrétně se jedná o součástky vyráběné a ve státech EU. V případě Carismy se jednalo o problematické zadní tlumiče, elektrické stahovačky oken, centrální zamykání, převodovku, přední kotouče, brzdové desky a také o celkové dílenské zpracování vozu. Po určitém proběhu kilometrů se začnou ozývat různé pazvuky, klepání a vrzání.
    Spíše než Carismu zkus zauvažovat o koupi Galanta.
  • 00 Reagovat !

foto

04.08.01  18:21

« Mitsubishi nebo neco jineho ??

Nazdarek,
    planuju lepsi auto, uvazuju o Carisme.
    Jaké zkusenosti mate s vozy Mitsubishi?
    Slysel jsem ze Carisma neni ta prava japonská kvalita, kdyz se dela v Evrope co vy na to?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.01  16:33

« Re: JO!

Ještě k tomu vlastnictví. Provozuju klasiku, Colta 91 1,5l 12V. Žádná sláva, ale do města ideální vozidlo. Na jaře plánuji menší změnu, když se to podaří sehnat ve slušném stavu.
  • 00 Reagovat !

foto

04.08.01  16:12

« Ó!!

Nazdar příznivci, tak už jsme tři! Přispívám se svou troškou do mlejna ať se to tady trochu rozjede.
    Ptejte se mě na vše co se týče vozů Mitsubishi, na všechno Vám odpovím i na to, co nevím.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.01  15:14

« Re: JO!

Máą pravdu, příznivců japonských aut je dost málo, a to uľ vůbec nemluvím o fanouącích Miąáků.
    Ale Lancer EVO, Pajero atd. to snad není nutno ani komentovat.
  • 00 Reagovat !

foto

03.08.01  16:31

« Hmm..

Koukám, že se ještě rozjelo téma Mišivbuši Galant... uvidíme, asi se sem občas podívám :-)
  • 00 Reagovat !

foto

03.08.01  16:15

« JO!

Jsem pro, ale asi je nás málo... :-( Pár diskusí je zaarchivovaných, teď už dlouho nic. Když jsem se někde v diskusích o ojetinách ptal na zkušenosti s Mišivbuši Lancer, vůbec nikdo se neozval...

Co máš za Mišáka?

• 00 Reagovat !

foto

03.08.01  15:53

« UF

Zdravím všechny příznivce, fandy, ale i zaryté odpůrce značky honosící se třemi diamanty ve znaku. Čekám na Vaše připomínky, zkušenosti, rady a odkazy atd.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…