MITSUBISHI

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Mitsubishi

• « 00 Reagovat !

foto

06.10.01  17:03

« Re: Pajero Evo

CyborgRS- VW uz dela primovstrik, zatim snad jen u nekterych malych vozu a brzo bude i 2,0 a dalsi. Myslim, ze jsou oznacovany zktratkou FSI.
  • 00 Reagovat !

foto

06.10.01  16:41

« Pardon !

Píše se Volkswagen, sorry !!
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.01  16:39

« Re: Help !!!

Kutill: V6 se nechá zvládnout, spotřeba je někdy děsivá, ale mám to jenom pro radost tak na to moc nekoukám. Do práce totiž jezdím sockou !!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.01  16:36

Co znamená ta zkratka jsem pochopil hned. Dneska žádná pořádná automobilka nemůže podobné konsktrukce opomíjet - časování ventilů, řízení jejich zdvihu a přímé vstřikování benzínu do válce,bude za krátkou dobu naprosto běžné. Doufám, že za několik dlouhých let se k podobným vychytávkám dopracuje i Wolksvagen :-)
    Mě šlo spíš o podrobnější technické informace o konstrukci motoru, jeho výkonu, točivém momentu, jeho průběhu atd.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.10.01  13:49

CyborgRS> Variabilní časování ventilů + variabilní zdvih ventilů = MIVEC
  • 00 Reagovat !

foto

05.10.01  22:13

« Mitsubishi Starion

Zdravim hledam nekoho kdo vlastni nejakou technickou dokumentaci k Mitsubishi Starion. Prosim ozvěte se mi. Zaplatim. Dohodneme se. Muzete mailovat, nebo volat a posilat SMS na tel 0603 387 246. Diky, Michal
  • « 00 Reagovat !

foto

05.10.01  19:05

Tak V6 , to bych teda živit nechtěl !!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.10.01  15:45

zjevně zase nějaký variabilní časování ventilů, jen pod jiným názvem. Teda IMHO
  • « 00 Reagovat !

foto

05.10.01  15:35

Je v tom dobrej motor V6 3,5 MIVEC to je lahůdka. Nemám o něm žádné technické informace, ale v Japonsku montují do Colta 1,6 MIVEC a je hodně ostrej stroj.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.10.01  12:54

Jejda už na Dakaru :o) Já myslel, že je to jenom studie !!
  • 00 Reagovat !

foto

04.10.01  20:44

« Pajero Evo

Co říkáte na nové Pajero Evo. Jsem zvědavý na letošní Dakar. Bude to asi super řežba s buginama od Schlesera.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.01  13:01

« Re: Colt 1.3Gi r.v.96

Hm, když bude nějaký problém dej vědět, rád pomůžu ! 8-)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.10.01  10:43

To Kutill: Pajero V6 3,5l 24V , krátká verze.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.01  19:58

« Re: Colt 1.3Gi r.v.96

Mirdas díky za ujištění. Hned si to jdu do Nissanu domluvit. (P.S.doufám, že ten prst bude jejich))))))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

02.10.01  12:51

V autě vzadu na pravé straně pod "tapecírunkem" Dost hovadskej přístup, umístění musel vymyslet magor !
  • « 00 Reagovat !

foto

01.10.01  10:13

Konečně někdo s pořádnou károu ! Pajero to je fajnovka co? Čím jezdíš ?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.01  16:44

To Kutill: Pajero vlastním, ale kde je ten kompresor vůbec nevím. Člověk se stále něco učí :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.09.01  16:42

« Re: EVO VII

To Kutill: Je to věc vkusu, dávám přednost uhlazenému vzhledu, spojlery, mračítka, prahy a křídla moc neberu. Důležité jsou špičkové technické parametry a ne vzhed, proto je VII hezčí. Magoři s vytuněnejma deset let starejma kraksnama jsou mě k smíchu. Miluju borce s Octavií a la WRC a motorem TDI, nebo hošany v Golfech GTi :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  15:37

Zapoměl jsem to tam napsat, předchozí zpráva byla pro CyborgaRS.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.09.01  15:36

Podle mě je Evo VI na první pohled dravější alespoň podle vzhledu, prostě mě se to auto líbí víc než EVO VII. Technicky je srovnatelná Impreza VRX a v mnoha parametrech vychází i lépe. Pouze tyto dva modely lze srovnávat, bohužel !
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…