MITSUBISHI
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Mitsubishi
« Mitsubisho Galant - problemy s razenim
Mam Galanta, 2.0, posledni model, celkem bez potizi, az na razeni. Dokonce mi menili prevodovku pred ukoncenim zaruky, ale moc se to nezlepsilo. Razeni z 3 na 4 na temer hrozne, u zmrzleho auta totez z 1 na 2. Kdyz to porovnam napr. s BMW, tak katastrofa. Jinak jsem ale spokojeny, prostorne spolehlive auto, s mirne sporotvnim smrncem,a nejezdi jich stovky. Dokazete nekdo poradit, co stim razenim? -
« Colt
Zdravim vsechny priznivce mitsubishi. Zajimalo by mne jestli nekdo mate zkusenosti s Mits. Colt r.v. 88-92. Predchudce kulateho modelu. Chci levnejsi auto okolo 40t Kc. Kazdy mi doporucuje Kadetta, nebo Audi, a podobne nemecke zdorby. Japonec by mel byt kvalitnejsi, nebo se mylim? -
« Re: Neznackove servisy na mitsubishi
To zni docela dobre. Jinak jsem minuly tyden nakonec jel s temi svetly do Esocar a nestacil jsem se divit. Svetla seridili bez problemu, dokonce zjistili, ze u jednoho svetla nefungovalo to automaticke nastavovani vysky.Tak to taky opravili a dokonce sami dolili nemrznouci smes do ostrikovacu. A nejlepsi bylo, ze potom po me nechteli zaplatit ani korunu. Tak nevim, co si o tom myslet :-). Ja vim, ze to jsou prkotiny, ale prekvapilo me to. -
« Neznackove servisy na mitsubishi
Nejak to tu usnulo, tak jeden dotaz na probrani. Nevite nekdo o nejakem servisu v Praze nebo jejim okoli (nebo na severni Morave kolem Vsetina), kde delaji opravy mitsubishi?
Pred mesicem jsem koupil 3 roky starou Carismu GLX 1.6 a po me prvni navsteve znackoveho prodejce/servisu, kdy jsem chtel bud jen jeden sterac (pres 700 kc) nebo jen ty 2 gumicky (pres 1000kc), jsem se utvrdil v tom, ze to byla navsteva zaroven posledni.
Na druhou stranu jsem zase byl ve vicemene nahodne vytypovanem servisu se domluvit na prezuti na zimni pneu a kdyz uz jsem tam byl, tak jsem si rekl, ze vyuziju akce serizeni svetla zdarma. No taky jsem se nestacil divit. Mechanik po asi peti minutovem snazeni pohnout umelohmotnymi!(?) stelovatky svetel prohlasil, ze od toho dava ruce pryc, ze by to nerad zlomil. Na druhou stranu jsem se mu zase tolik nedivil, protoze to vypadalo opravdu krechce.
Takze bych rad nasel nejaky servis, kde si poradi jak s vyse zminenou prkotinou nebo tak i s narocnejsimi vecmi :-)
A.R.