MITSUBISHI

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Mitsubishi

• « 00 Reagovat !

foto

15.12.01  19:55

« Re: Zimáky

A co hliníkové disky 13ti palcové, rozteč 4 x 114 mm nenajdou se ?
  • 00 Reagovat !

foto

13.12.01  12:38

« Zimáky

Kamarád má na prodej 4 ks zimních pneu obutých na ráfkách a připravených na sezonu. Rozměr 195/65R15, cena 4.500,-, je to v Praze a tel. pro případné zájemce je 0603/155 196.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.12.01  16:07

« Re: Mitsubishi Galant - problemy s razenim

Co se změnilo po výměmě převodovky? Moc tomu nevěřím, že se vůbec nic nezměnilo! Až ti skutečně vymění synchron na druhém a čtvrtém převodovém stupni a nezapomenou tam nalít pořádný olej,tak auto bude řadit jako nové.
  • 00 Reagovat !

foto

09.12.01  18:21

« Galant - doplnky vybavy, upravy motoru

V servisu mi tvrdi, ze nelze doobjednat destovy senzor pro Galanta, vite nekdo neco blizsiho? Mate nejakou zkusenost s upravami 2.0 motoru u posledniho modelu Galanta (chip, atd.)?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.12.01  17:50

« Re: Mitsubishi Galant - problemy s razenim

jednalo se puvodne o nove auto, zakoupeno v CR a ta dalsi vymena v servisu nevim, to je otazka..
  • « 00 Reagovat !

foto

09.12.01  17:38

« Re: Mitsubisho Galant - problemy s razenim

Netvrdím, že pomohu, ale mohu se o to pokusit :o)
    Pro začátek, byla ta skříň úplně nová, nebo to byl použitý kousek ?
  • 00 Reagovat !

foto

09.12.01  00:00

« Mitsubisho Galant - problemy s razenim

Mam Galanta, 2.0, posledni model, celkem bez potizi, az na razeni. Dokonce mi menili prevodovku pred ukoncenim zaruky, ale moc se to nezlepsilo. Razeni z 3 na 4 na temer hrozne, u zmrzleho auta totez z 1 na 2. Kdyz to porovnam napr. s BMW, tak katastrofa. Jinak jsem ale spokojeny, prostorne spolehlive auto, s mirne sporotvnim smrncem,a nejezdi jich stovky. Dokazete nekdo poradit, co stim razenim?
  • 00 Reagovat !

foto

07.12.01  20:58

« Mitsubishi Starion 2.6 Turbo

Zdravim, hledam nekoho kdo vlastni nejakou technickou dokumentaci k Mitsubishi Starion. Prosim ozvěte se mi. Zaplatim. Dohodneme se. Muzete mailovat na AmiGo22@seznam.cz, nebo volat a posilat SMS na tel 0603 387 246. Diky, Michal
  • 00 Reagovat !

foto

07.12.01  20:56

« Mitsubishi Starion 2.6 Turbo

Zdravim, hledam nekoho kdo vlastni nejakou technickou dokumentaci k Mitsubishi Starion. Prosim ozvěte se mi. Zaplatim. Dohodneme se. Muzete mailovat, nebo volat a posilat SMS na tel 0603 387 246. Diky, Michal
  • « 00 Reagovat !

foto

29.11.01  21:20

« Re: Colt

Kadeta a podobné srágory nebrat. Mám Colta třetím rokem, je to 1,5l najeto 160 000 km. Nový je pouze výfuk, spojkový válec. Jinak žádný problém. Na to jak je to stará paštika jsem s tím maximálně spokojen.
  • 00 Reagovat !

foto

29.11.01  13:01

« Colt

Zdravim vsechny priznivce mitsubishi. Zajimalo by mne jestli nekdo mate zkusenosti s Mits. Colt r.v. 88-92. Predchudce kulateho modelu. Chci levnejsi auto okolo 40t Kc. Kazdy mi doporucuje Kadetta, nebo Audi, a podobne nemecke zdorby. Japonec by mel byt kvalitnejsi, nebo se mylim?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.11.01  13:17

« Re: Neznackove servisy na mitsubishi

To zni docela dobre. Jinak jsem minuly tyden nakonec jel s temi svetly do Esocar a nestacil jsem se divit. Svetla seridili bez problemu, dokonce zjistili, ze u jednoho svetla nefungovalo to automaticke nastavovani vysky.Tak to taky opravili a dokonce sami dolili nemrznouci smes do ostrikovacu. A nejlepsi bylo, ze potom po me nechteli zaplatit ani korunu. Tak nevim, co si o tom myslet :-). Ja vim, ze to jsou prkotiny, ale prekvapilo me to.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 27.11.01  21:09

Zkus Roudnici n/L,kompletní prohlídka s výměnami náplní,destičky,stěrače,sbíhavost a vše ostatní po 120 000 km vyšlo asi na necelých 6 000 Kč a byli slušní,asi to tam zkusím znovu.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.11.01  21:09

Moc bych se nedivil, když to seřizování světel už bylo dávno nefunkční.V některých servisech pracují neuvěřitelná vemena !
  • 00 Reagovat !

foto

19.11.01  17:23

« Neznackove servisy na mitsubishi

Nejak to tu usnulo, tak jeden dotaz na probrani. Nevite nekdo o nejakem servisu v Praze nebo jejim okoli (nebo na severni Morave kolem Vsetina), kde delaji opravy mitsubishi?
    Pred mesicem jsem koupil 3 roky starou Carismu GLX 1.6 a po me prvni navsteve znackoveho prodejce/servisu, kdy jsem chtel bud jen jeden sterac (pres 700 kc) nebo jen ty 2 gumicky (pres 1000kc), jsem se utvrdil v tom, ze to byla navsteva zaroven posledni.
    Na druhou stranu jsem zase byl ve vicemene nahodne vytypovanem servisu se domluvit na prezuti na zimni pneu a kdyz uz jsem tam byl, tak jsem si rekl, ze vyuziju akce serizeni svetla zdarma. No taky jsem se nestacil divit. Mechanik po asi peti minutovem snazeni pohnout umelohmotnymi!(?) stelovatky svetel prohlasil, ze od toho dava ruce pryc, ze by to nerad zlomil. Na druhou stranu jsem se mu zase tolik nedivil, protoze to vypadalo opravdu krechce.
    Takze bych rad nasel nejaky servis, kde si poradi jak s vyse zminenou prkotinou nebo tak i s narocnejsimi vecmi :-)
    A.R.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.10.01  10:09

« Re: pro lancera

Na www.motorshow.or.jp/eng je kompletní nabídka vozů do kterých se to montuje. Pro zajímavosti mrkni na www.fly.to/mivec,nebo na www.cotlmania.com Je ale možné, že sledujeme podobné stránky :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.10.01  08:36

« proCyborgRS)

Údajně se to montovalo i do Mitsubishi Lancer,chtěl bych to vidět.V sériovém provedení to mělo mít 170 hp,Neznáš nějakou adresu ne i-netu,kde se daj sehnat bližší informace?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.10.01  15:08

« Re: Pajero Evo

Ano helmuti - špička technického vývoje !
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.01  18:41

Mirdas- nevim presne kdy... :-) jinak souhlas!
  • « 00 Reagovat !

foto

07.10.01  18:37

Tak to se teda němci vytáhli :o) Já jsem slyšel, že to mají montovat do Golfa až v roce 2003, ale možná jsem slyšel špatně.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…