MITSUBISHI

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Mitsubishi

• 00 Reagovat !

foto

12.11.03  12:45

« Iridium

A co přesně za typ bys doporučil mě?? Nevím, kterej si vybrat:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.11.03  10:11

« Re: Colt

Samozřejmě. Do všech benzíňáků "kolem mě". A zkušenosti výhradně pozitivní, kromě jedné Oktávky 1.8T, kde se žádný efekt - ani pozit. ani negat. - nedostavil (zřejmě nějaký problém s ŘJ), a jednoho (mého vlastního) omylu při výběru vhodného typu (ze zhruba 15 případů), kde jsem "se strefil" až napodruhé. PS: Velké laborování ovšem bylo při výběru pro přímovstřikové GDI motory, ale to (naštěstí) není Tvůj případ.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.03  21:29

Mitsi: Tohle mě zajímá. Ty jsi dával Iridia? Zkušenost?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.11.03  09:01

Shop na www.tuning.cz!
  • « 00 Reagovat !

foto

09.11.03  18:37

To Mitsi. Díky, nevíš o nějakým internetovým obchodu, kde se to dá koupit, nebo další vychytávky na Mitsubishi, nikde nemůžu nic najít na tuto značku:-((((
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.11.03  17:23

To Sparhawk. Gratuluji! Vždy jsem po něm toužil, ale nikdy se k němu nedopracoval (početná rodina). Vraž do něho svíčky Denso Iridium Power a bavlněný KN filtr a všichni majitelé moderních rádoby GTI vozů "made in Germany" se mohou jít bodnout! Tak ať Ti to jezdí.
  • 00 Reagovat !

foto

07.11.03  12:40

« Colt

Zdarec, tak jsem si koupil Colta 1,8 GTi z 93 a nemůžu si ho vynachválit. Naprosto super jízdní vlastnosti a výkon.:-)))
  • 00 Reagovat !

foto

02.11.03  13:11

« Pajero

Zdar všem příznivcům těchto skvělých aut! Mám Pajero Sport a jsem jím nadšen. Hlavně teď v zimě si zase budu do sytosti užívat. Ať žije 4x4. Mějte se.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 31.10.03  22:14

« mlhové světlo

neměl by někdo starší mlhové světlo (levé) do nárazníku na Lancera r.v. 97-99, může mít i rozbité sklo
  • 00 Reagovat !

foto

31.10.03  20:05

« 3000gt

nemate nekdo zkusenosti s 3000gt TT
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.03  14:42

« Re: Číslo motoru

Na číslo motoru už se u nás (konečně!) přestalo hrát! Tak jako všude v civilizovaných zemích už zajímá jen VIN takže na motoru můžu mít vyražený třeba sprostý obrázky:-)
    Existuje prej možnost nechat za malý správní poplatek nechat číslo motoru vyškrtnout z techničáku-což bych asi udělal popř. bych vzal raznice a vyrazil to číslo někam jinam...
  • « 00 Reagovat !

foto petous

petous 31.10.03  13:34

« Re: Tlumiče na Carismu GDI z 98

Včera mi dvorní servisman nabídl ještě přední AL-KO za 2490,-Kč/kus, práce cca 1000Kč za komplet výměnu. Když vezmu dopředu AL-KO a dozadu Monroe tak je to i s prací 8kKč, proti 11300 za Kayaby před vánocema celkem citelný rozdíl. Počítám, že autem budu jezdit cca 3roky/ 60000km, to by snad i Al-KO mohlo stačit. Kde sehnat KONI? Nemůžu najít dealera. Jen pro srovnání, krom štelování útlumu jdou údajně repasovat.
  • 00 Reagovat !

foto

31.10.03  10:48

« Číslo motoru

Potřeboval bych poradit. Mám SpaceWagon 95. Výrobní číslo motoru je na jeho přední části tesně při výfuku. Problém je, že na něj cáká voda a je celé rezavé. Když jsem před půl rokem auto přepisoval, musel jsem plochu na které to číslo bylo opatrně přebrousit jemným smirkovým papírem, aby vůbec bylo vidět. Teď je opět celé rezavé a číslo není možné přečíst. Co s tím? Třeba opět přebrousit a natřít lakem?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.03  15:45

« Re: Tlumiče na Carismu GDI z 98

Kayaby dává můj dvorní servisman na všechny možný auta a pěj na ně chválu...Řek bych, že cena není výrazně odlišná, osobně bych dal Kayaby.Je to ale jen můj názor....
  • 00 Reagovat !

foto petous

petous 30.10.03  07:29

« Tlumiče na Carismu GDI z 98

Co je nejrozumnější na Carismu ? Máte někdo zkušenost? Monroe komplet za 7770Kč s dph nebo Kayaba za 10288,-Kč, případně LIP QH za podobné peníze?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.10.03  16:37

« Re: tuning

Uuuups, takže dobrá rada: o žádný "tunění" motoru GDI se nepokoušej - možná ti to někdo nabídne, ale zapomeň na to včas a ušetříš možná i dost peněz...
    Jediný "tunění" je sem tam vyměnit olej v motoru (a nezkoušet "lehkoběžné oleje" OW30 a podobné:-)))), vyměnit svíčky buď za původní NGK nebo líp za Densa - konkrétní zkušenosti teď slíbil sepsat Charlie - a vyměnit papírovej filtr sání za bavlnu... Bavlnu Green Filter můžeš koupit třeba v D+M Brno www.autodoplnky.cz (snad mi poděkují za reklamu) stojí zhruba 2 litry, nově maj teď i Denso Iridium - je tam potřeba dát typ ne podle katalogu Denso ale na Avensise 2l přímovstřik - je to SK 20 BR 11 kus za 748 káčé...Todle "vytunění" vydá za fšechny pseudo"chipy" a jiné prasečiny nabízené těm, kteří se snadno nechají obrat o dost peněz za pofiderní myšlenku zvýšení výkonu.
    Jestli se mi to podaří, měl bych mít brzo v ruce výsledky GDI z brzdy bez bavlny a s pův. NGK v porovnání s bavlnou a Denso svícemi, akorát že brzda není zadarmo takže to budu muset udělat asi "barterem" :-)))))
    Jinak si tak tlacháme na [odkaz] tak nás vobčas třeba navštiv...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 28.10.03  08:54

« Re: tuning

To aktiv: Koukni do historie této rubriky a dozvíš se víc.
  • 00 Reagovat !

foto

27.10.03  22:22

« tuning

ČAU CELKEM VEDETE DEBATY, KTERYM ZROVNA MOC NEROZUMIM. ASI PROTO, ŽE JSEM JEN KLASICKÝ UŽIVATEL AUT. ALE NIC MÉNĚ RAD AUTO NĚKDY PROTÁHNU.RAD BYCH VĚDĚL JESTLI SE DÁ TUNIT MOTOR
    U MITSUB.CARISMA GDI.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.10.03  20:16

« Re: cena dílů

Pošli mi na sebe nějakýho emajla, já teď měnil hardware a naši dřívější korespondenci nějak nemůžu najít:-) Dík.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.10.03  09:07

« Re: cena dílů

Laďa007: Až budeš něco potřebovat, ozvi se. V garáži Liska/Talian jsem schopen dojednat slevu 15%, záleží ale na hodnotě objednávky (nad 500 EUR by to snad neměl být problém).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…