MITSUBISHI

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Mitsubishi

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.11.03  18:07

« Re: kolísání otáček

No jo, asi neda. Ale jak jsem nakoupil tak prodavam. Ostatne o schopnostech techniku u Denzla mam sve mineni. Kdykoliv jsem jim dal nejakou zavadu opravit, doma jsem zjistil ze prestalo fungovat zase neco jinyho. Obzvlaste me bavi vyrok: "Na to bude muset prijet technik z Vidne." Naposled se tykal serizeni svetla. Jestli někdo vite i servisu v Praze ci okoli, kam bych se nemusel bat dat auto, pochlubte se.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.11.03  22:12

Na "krokovacím motorku" se nedá nic čistit! Je to totiž nerozebiratelná součástka, která se v případě špatné funkce musí prostě vyměnit. Ale u výrobků MMC jsem se s nutností výměny tohoto dílu ještě nesetkal!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.11.03  20:04

Úplně stejně mi kolísaly otáčky u Carismy. Stávalo se to jen u teplýho motoru. U Denzela mi to opravili vždycky jen na čas, pak se to objevilo znovu. Prej: "vyčistili jsme krokovací motorek". Naštěstí se to pak nějak umoudřilo a stane se mi to teď jen výjmečně.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.11.03  14:45

« Re: a co pro lancer 94'?

Záleží na tom, co tam bylo předtím. Pokud tam byl originál filtr z netkané textilie a platinové svíčky od NGK nebo Densa, tak ten rozdíl zase tak moc (zvláště při normální jízdě) patrný nebude. Pokud tam ovšem bylo cokoli jiného, pak to určitě bude poznat, a to hodně! Navíc bavlněný filtr je (v případě řádné údržby) už "na furt" a Denso vyrábí svíčky i s životností 200 tis. km, takže vlastně rovněž "na furt".
  • « 00 Reagovat !

foto

20.11.03  14:16

mel jsem za to ze se to vyplati hlavne u GDI, tohle je klasika MPI, takze nevim jestli to ma takovej vliv, rozhodne do toho nehodlam vrazet prachy kdyz to bude k nicemu.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.11.03  09:15

To cadillac: "Moje malá lenost, nemůžu Tě přemoct". Už se to tady řešilo. Stačí jít o nějaký ten měsíc zpět. Bavlněný filtr a svíčky Denso Irium Power platí univerzálně!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.11.03  09:13

to niko: Pravděpodobně byla odpojena baterka/akumulátor a ŘJ jede v nouzovém režimu. Popis řešení hledej v mých hóooodně starých příspěvcích v rubrice Opel Vectra... Nemám čas to znovu psát (bylo by to delší dobu).
  • « 00 Reagovat !

foto

18.11.03  21:20

motor tahne dobre, jen sem se ptal co se da udelat, aby tahnul jeste lip ;-)
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.11.03  19:31

« kolísání otáček

u mého Lancera se začlo objevovat kolísání volnoběžných otáček motoru, většinou jsou v normálu asi 850, ale někdy spadnou na 500 a motor má tendenci zhasínat, v čem může být problém? Motor je 4G92.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.11.03  10:05

Pokud to spatne tahne, pak je treba napred najit chybu. Prave tenhle motor a prave v tomhle aute rozhodne nemel s tahnutim zadne problemy: vysoky vykon, slusny tocak a lehke zprevodovani. Opakuji - nekde je chyba!
  • 00 Reagovat !

foto

14.11.03  01:05

« a co pro lancer 94'?

Caute, mam lancera Station Wagon GLXi r.v.94, mtr. 4G92 1597ccm 83kW/113k a zda se mi, ze to malo "tahne", co byste mi pro nej poradili? ;-) padaji tady slova typu bavlna, Denso Iridium...
    P.S.: Problemy to nema, chci to jen pro dobrej pocit :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.11.03  15:19

« Re: Iridium

Podívej se do referenční tabulky na www.tuning.cz. Pokud bys chtěl něco vyloženě speciálního, dej mi vědět na jerry3@centrum.cz a budeme to řešit dál, resp. jinou cestou prostřednictvím někoho, kdo má nejlepší přístup k informacím (k nimž se běžný smrtelník nedostane). Pozn.: Já osobně nejsem prodejce oněch svíček a kupuji je pro sebe a své známé jako každý jiný zákazník...
  • 00 Reagovat !

foto

12.11.03  12:45

« Iridium

A co přesně za typ bys doporučil mě?? Nevím, kterej si vybrat:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.11.03  10:11

« Re: Colt

Samozřejmě. Do všech benzíňáků "kolem mě". A zkušenosti výhradně pozitivní, kromě jedné Oktávky 1.8T, kde se žádný efekt - ani pozit. ani negat. - nedostavil (zřejmě nějaký problém s ŘJ), a jednoho (mého vlastního) omylu při výběru vhodného typu (ze zhruba 15 případů), kde jsem "se strefil" až napodruhé. PS: Velké laborování ovšem bylo při výběru pro přímovstřikové GDI motory, ale to (naštěstí) není Tvůj případ.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.03  21:29

Mitsi: Tohle mě zajímá. Ty jsi dával Iridia? Zkušenost?
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 10.11.03  09:01

Shop na www.tuning.cz!
  • « 00 Reagovat !

foto

09.11.03  18:37

To Mitsi. Díky, nevíš o nějakým internetovým obchodu, kde se to dá koupit, nebo další vychytávky na Mitsubishi, nikde nemůžu nic najít na tuto značku:-((((
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.11.03  17:23

To Sparhawk. Gratuluji! Vždy jsem po něm toužil, ale nikdy se k němu nedopracoval (početná rodina). Vraž do něho svíčky Denso Iridium Power a bavlněný KN filtr a všichni majitelé moderních rádoby GTI vozů "made in Germany" se mohou jít bodnout! Tak ať Ti to jezdí.
  • 00 Reagovat !

foto

07.11.03  12:40

« Colt

Zdarec, tak jsem si koupil Colta 1,8 GTi z 93 a nemůžu si ho vynachválit. Naprosto super jízdní vlastnosti a výkon.:-)))
  • 00 Reagovat !

foto

02.11.03  13:11

« Pajero

Zdar všem příznivcům těchto skvělých aut! Mám Pajero Sport a jsem jím nadšen. Hlavně teď v zimě si zase budu do sytosti užívat. Ať žije 4x4. Mějte se.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…