MITSUBISHI

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Mitsubishi

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.05.04  11:58

« Re: Pylový filtr Carisma

Ne, nemam.
  • 00 Reagovat !

foto petous

petous 14.05.04  11:47

« Pylový filtr Carisma

V katalogu náhradních dílů na adrese: [odkaz]
    je uveden pilový filtr i pro první generaci Carismy, máte ho někdo? Mně z ventilace lítá občas i ldrobné listí.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.05.04  18:41

« Re: Redukce na rádio, Mitsubishi -> ISO

Tak už si můžu odpovědět sám :-) , redukce na ISO právě dorazila poštou.
    Pátrání přineslo zajímavé výsledky, přes www.aliso.cz za 360 Kč po www.3a.cz za 1200 Kč. Nakonec jsem zakoupil na www.nedis.cz za 97 Kč + 55 poštovného. Redukce vypadá solidně, všechny vodiče jsou dokonce popsané. Mají za tuhle cenu asi na 10 značek aut.
  • 00 Reagovat !

foto

11.05.04  21:27

« bouracka

Cau vsichni, tak se mi povedlo nabourat muj Mitsu Lancer 1,6 GLXi r.v. 94 :-(
    Bylo to na predek takze to odnesly obe svetla, blatnik, kapota, chladic, naraznik, predni celo a dalsi... :-(
    Poradite nekdo nejaky vrakoviste kde se na tohle daji sehnat dily? cenu novych (druhovyroba) jsem si spocetl na cca 20k a to se mi zda opravdu hodne :-(
    Dal me zajima jestli nekdo neznate nekdo nejakej kvalitni ale ne moc drahej servis kde by to dali do poradku? idealne nekde v okoli Chomutova...
    A na kolik odhadujete opravu? muselo by seminimalne vymenit predni celo, plus lakovat naraznik, kapotu a jeden blatnik.
    A mate taky nekdo zkusenosti s opravama chladicu? protoze ten je ze vseho nejdrazsi (pres 5k) a to poskozeni mi nepride tak fatalni, v jednom miste se do toho namacknula tusim vyztuha narazniku, jinak mi to prijde OK.
    Diky vsem za rady.
    muzete psat i na ICQ 54599061
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.05.04  23:21

« Carisma - rozborka středního panelu

Nemaje více rádio, zjistil jsem, že střední panel je v úplné tmě. Podle mě tam jsou aspoň tři žárovky, dvě u kroutítek klimatizace a jedna u zapalovače. Abych se k nim dostal, tuším že musím začít nahoře, a díl s výdechy větrání vytáhnout směrem k sobě. Bohužel se mi to nedaří, nemám tuchu kde tlačit a kde táhnout. Nedělal jste to náhodou už někdo?
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.05.04  23:06

« Redukce na rádio, Mitsubishi -> ISO

Nevíte kde se tohle prodává? Nejlíp v Praze. Nový majitel autorádia si ho vyrval i s tou redukcí. Já to tenkrát koupil v Datartu za 230,- už to ale nevedou. Mivali to v Electroworldu, ten zkrachoval. Dneska jsem to potkal na vrakovišti, vrakmen ale řek, že mi to nedá, že se mu to třeba bude hodit...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.05.04  10:45

« Re: Díky za ohlasy

Už žhavim teleport, tohle chci mít na cédéčku :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

03.05.04  20:21

« Díky za ohlasy

pokud se týká nákupu dílů- zmíněný katalog byl myšlen jako vodítko ke zjištění objednacích kódů popř. orientační ceny dílů.
    Toť vše a i tak je to myslím dobrá pecka... >:D
    Do takových nápadů jako nechat si díly posílat z Ruska jsem opravdu ještě nedospěl >:D
  • « 00 Reagovat !

foto

03.05.04  17:35

« Re: dot ru

V CCCP pardón Rusku je možné všechno :-)
    S těma licencema to možná nebude tak žhavý, ostatně oni tam vždycky odkazují i na originální micibuší díly.
    No ale udělat evidentně z papírového katalogu tohle musela být docela fuška. No asi je jich na to dost:-)
  • 00 Reagovat !

foto

03.05.04  16:53

« dot ru

Super odkaz ! Předpokládám, že to odporuje všem možným autorským a licenčním požadavkům firmy Mišivbuši, takže moc díky drahým ruským bratrům za to !!! :-) Dokonce to mají prolinkované až na ceny - no famózní :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.05.04  14:04

« Re: No problem

Dík, domečkové písmo ovládám, jazyk (zejména strojařinu - autařinu) méně, ale ten online katalog je supr věc!
    Už jsi odtamtud něco kupoval (=poslat z Ruska) nebo to našinci poslouží jen jako katalog s čísly dílů, které se pak objednají tady?
  • 00 Reagovat !

foto

01.05.04  12:52

« No problem

slušnej servis - "neznačkovej" ti elko oservisuje ke spokojenosti a za poloviční částku.
    Servisní síť Mitsubishi je až na čestné vyjímky velmi nešťastná... :roll:
    Naštěstí se bez nich dá vcelku klidně obejít.
    Teď dám radu, jakou dávám jednou za 10 let:
    na www.elcats.ru si najdi tvůj "stroj" podle VIN, hledej v sekci - "dvigatěl"-"raspredval i klapany" (jestli neznáš azbuku jsi bohužel v * >:D ) - tam najdeš kódy dílů, měl by to bejt akorát řemen a napínací kladka a poptej se mailem kolik kde za to chtěj. Plus minus stovka nehraje roli, ale rozdíly bývaj i 50 %.
    Dále pokračuj, jak ti bude velet zdravý rozum >:D
    Vítej v EU !
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.04  13:00

« Re: Re: Re: Servis

No vidim, že to nejni sranda. A taky aby vůbec byli ochotní se 10 let starým autem zabývat...
    Asi to jako první zkusím někde jinde než u značky.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 30.04.04  12:09

« Re: Re: Servis

Ze servisů v Praze jsem taky byl nešťastnej. U Denzela mi celkem vyhovovaly ceny (kromě věcí jako svíčky, filtry, oleje) ale kvalita práce mizerná (téměř vždy jsem se tam musel vrátit aby to předělali) a schopnost diagnostikovat závadu veškerá žádná. Po stěnách mají rozvěšeny diplomy vyškolených mechaniků a legendární je věta komické dvojky příjmacích techniků: "Na tohle bude muset přijet technik z Vídně". Na druhou stranu jsem z nich nakonec vždycky vyrazil to, co udělat měli, šlo jen o to ukázat že mám ještě víc "zlý" pohled než oni. Esocar si je zase schopen říct za servisní prohlídku třeba 20000 (Denzel 8000), ale když si od nich nechám vyčíslit všechny položky jednu po druhé, dá se dostat na přijatelnou cenu.
    Pro orientaci ceny práce: výměna řemenu (Carisma) u Denzela 3000, Esocar 4000, seřízení motoru u Denzela 1400. (včetně DPH)
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.04  10:45

« Re: Nákup dílů

Ještě jednou dík za info.
    Btw. může se tenhle motor při přetržení rozvoďáku "potkat"? Je to 4G64 (2,4 benzín).
  • 00 Reagovat !

foto

30.04.04  10:38

« Nákup dílů

Nejlíp v Rakousku, ale to je asi hloupost. Rozvodový sady neoriginál např. u Štangla nebo Kelly, radši bych šel do origo dílů a ty asi budeš muset objednat přes dealera. Nejserioznější na ceny je podle mě Novotný v Jihlavě, maj malou pobočku i ve Znojmě. Vedoucí Znojma se jmenuje ing. Pokorný a myslím, že by ti podle VINu ty díly sehnal (zejména řemen a kladky )a i nechal třeba poslat, je to ochotný a seriozní člověk (vlastní zkušenost) :D
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.04  09:33

« Re: Servis

Dík. No o tom Esocaru jsem to taky slyšel, před pár lety s nima měl konflikt šéf, kterej si k nim dával dělat Sigmu. Jemu ovšem asi přirazili podle kabátu :-)
    Že bych teda zkusil lety prověřený servis, kde mi dělali škodovku? Nějaký japonce jsem u něj taky viděl, i když nevím, co na nich spravoval.
    No a když už jsme u dílů, kde nejlépe nakoupím?
  • 00 Reagovat !

foto

29.04.04  19:02

« Servis

Podle našich skromných průzkumů je "menší zlo" Denzel. Esocar má špatnou pověst a jejich cenové kalkulace jsou, mírně řečeno podivuhodné...
    Na "elku" ti rozvody s použitím originálních dílů udělá i slušnější "neznačkový" servis, brzdy jakbysmet, k orientační diagnostice stačí v první fázi "výzkumu" změřit emise-když vyhoví, je motor na 99 % OK.
  • 00 Reagovat !

foto

28.04.04  16:04

« kam do servisu?

Poraďte mi kam vy, kdo to neumíte nebo nechcete spravovat sami, dáváte své stroje do servisu (nejlépe Praha a okolí nebo směrem na Ústí n.L.)? Kromě běžných věcí potřebuju pro jistotu vyměnit rozvodový řemen a zkontrolovat seřízení motoru a brzd... (M. L300 Bus)
    Nebo případně který ze značkových servisů (Esocar, Denzel...) je spíš přijatelný nejen pro horních x tisíc?
    Dík.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 26.04.04  18:01

« Re: Další weby

Tip na koupi K/N filtru: e-shop na www.tuning.cz.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…