Postav si vlastní repliku Lotusu 7
« Alexovi
O me MR2 najdes skoro vse na www.fw.cz/alfa33 , ale kvuli tomu jsem sem nepsal Kaipany znam o stavebnicich se dostete na www.kaipan.cz cena zacina u 130 000Kc za ram casti laminatove karoserie a plan, pres cca. 320 000Kc za vse bez motoru prevodovky a kol k cca. 670 000Kc za hotove auto. To je ale moc kdyz podle te knihy to lide postavi se vsim vsudy do 3000USD a jeste mas lepsi pocit vse udelas sam. Ja mam problem spis s tim zda je vubec sance to jako jednotlivec protlacit na znacky. To je muj dotaz. Jestli je vubec cesta protlacit karburatorovy motor s dvojitym weberem 1.6. u takoveho auta me vstrikovani nebere a navic je dvoulitrovy motor ze Siery na 500kg tezke auto zbytecny. -
« Potrebuji poradit se stavbou auta.
Rozhodl jsem se postavit si repliku Lotusu 7 (normalni auta me jiz nebavej mam MR2 r.v. 1985, kterou chci prodat). Kaipan a Caterham jsou moc drahe, ale objevil jsem knihu "Build Your Own Sports Car For As Little As Ł250 - And Race It! (2nd Edition)"- jiz ji mam objednanou, ktera je navodem jak takove auto postavit. Mnoho se dovite pokud nechate vyhledat napr. v altaviste heslo LOCOST. Auto se da postavit kolem 3000USD i s vydanim techn. prukazu a znacky pri pouziti motoru s karburatorem vse ale v Anglii. Zajimalo by me jake mate zkusenosti s nasimi predpisy zda je to vubec mozne jake predpisy musime splnovat a pod.

Od novýho roku kvůli emisím bude mít novej motor, takže se i o něco prodraží ...