Autem do Chorvatska?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  12:01

« To zadek524:

Ne ne, na to jsme moc pohodlny (to vis, zenska potrebuje sprchu a velky zrcadlo:-)), byli jsme v tom jedinym hotelu Zora, kterej tam je. Stoji hned u plaze, takze fakt pohoda. A popravde ani nevim, ze tam nejakej kemp byl (1999). Ta moje by tam jela zas, ale ja bych radsi poznal i neco jinyho kvuli porovnani.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  11:44

« To Kaptah

Píšeš, že jsi byl v Primoštenu. To jsi byl v tom velkym kempu, název byl myslím Adriatic? Vloni jsem tam byl taky a právě mě to moc nezaujalo, jedině se mi líbilo místečko v kempu, který jsme měli - vzadu u toho širokýho pásu skalisek přímo s tím krásným výhledem na západy slunce a na moře. Tam se to příjemně popíjelo! Po týdnu se nám zkazilo počasí (první týden prázdnin), tak jsem to zabalili a předčasně ukončili dovolenou. Dali jsme si pak za měsíc repeté a jeli na naši oblíbenou a mnohokrát odzkoušenou Istrii.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  10:54

« To Cokes:

Psal si, ze jste byli i v Zivogosce. Ja se tam letos chystam objednat, tak bych byl rad, jestli bys nebyl tak hodnej a trochu mi to nepriblizil - jestli to za to stoji, nebo jestli to mam odreknout. Ja byl akorat v Primostenu a mohu doporucit. Jsou tam dve plaze (oblazkova pro deti a skalky). Je tam klidek, je to maly mestecko.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  09:53

« Re: ?

Za 25,- na osobu a den se ubytuješ vždycky...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.06.01  08:15

« Re: Proč jezdit naslepo ....

Ta Adriadatabanka je celkem pěkná, až bude čas, proštudýruju to pořádně. Jinak co jsem koukal na ty ceny apartmánů na tom druhym serveru - ceny silně připomínají drahotu. Nebo naopak, ono to není drahý, prostě jen málo vydělávám... Jako každoročně tedy upřednostním celtu nad hlavou, potomstvo zatím nemám, tak si to můžu dovolit.
  • 00 Reagovat !

foto

26.06.01  07:51

« Proč jezdit naslepo ....

... zkuste se podívat na www.adriadatabanka.cz !
    kdo chce na Pelješac, tak může zkusit [odkaz] - s touhle cestovkou jsem byl loni na Pelješaci v Boraku a byla maximální pohoda. Klidnější a zastrčenější místo těžko hledat. Na pláži 4 až 6 rodin převážně z česka, do civilizace (Orebič)19 km ....
    Jinak z Pelješace do Ostravy přes Maďarsko cca 19 hodin, ale bacha, Maďaři měří a chtějí nehorázné pokuty.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  23:26

« Re: Pula

Díky za tip, zítra nebo někdy jindy se na ty stránky podívám. Popravdě jsem nic letos neplánoval, ale tento způsob léta se mi jeví ...
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  21:07

Tak to prubnu. A co ceny? Asi podle polohy dotyčnýho místa, ale byl bych ochotnej dát tak 50-70 DM za noc. Půjde to, nebo mám jet na Lipno...?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  16:00

je to naprosto v pohodě :-)
    K té Istrii, je to blízko! A když si ještě chceš cestou domů zaject do Itálie na pizzu :-) tak není co řešit. Ale dole je to bezesporu lepší :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  15:57

To je fakt, specielně na jihu stojí v každý obci podél pobřeží několik odchytávačů na turisty a naháněj je do svejch ubytovacích zařízení. Asi jsem na to jihu nepoznal to pravý ořechový, ale ta Istrie se mi líbí nejvíc.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  15:50

Já nejezdím jinak než naslepo. Je fakt, že když přijede parta 8-mi lidí večer a chce se ubytovat společně, je to problém, ale pokud je to dopoledne, dá se v pohodě, zvlaště na jihu, vždycky něco sehnat. BTW však stači vzít nějakou nouzovku na jednu noc a druhý den se poohlédnout po něčem jiném.
  • 00 Reagovat !

foto

25.06.01  15:36

« ?

Doporučujete někdo jet do Chorvatska tzv. naslepo?
    Myslím sehnat ubytování až na místě. Nejlépe Makarska a níž... Pro sichr stan beru, ale do soukromí bych raději. Jsme 3členná rodinka. Dík
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  14:55

« Re: Jedu do Orebiče (27.06.-14.07.)

Máš prostě dvě možnosti, buď jet na Istrii a jseš tam hned, nebo přežít ještě půlden na Makarskou. Já to beru na střídačku, i když na Istrii nejezdím (jen na výlety), buďto Krk (Baška je asi nejlepší), Novi Vinodolski, a nebo Makarská (pěkná pláž je prý v Baška Voda, ale nebyl jsem tam, byli jsme častokrát v Zivogosce a v Zaostrogu) a nebo třeba Pelješac (vím, že v Žuljaně je taky krásná pláž). Pod pojmem krásná pláž si představuju mělký písčitý záliv.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.06.01  12:10

Hodně informací o kempech v Chorvatsku je na www.camping.hr, koukal jsem na server asi před 14 dny a jsou tam u některejch kempů i ceníky, fotky a vybavenost... Dneska server nefunguje.
    Jinak ten můj kempík, kam se chystám je cenově asi takto: za 2 lidi, auto, stan, el. přípojku - cena za 1 noc za všechno dohromady asi 600 Kč.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.06.01  10:27

Chlapi, já se taky chystám autem do Chorvatska. Jen mě zajímá, Vy, kteří jezdíte na Istrii, co Vás na ní láká? Já osobně bych nevolil jinak než Makarskou riviéru (Brela - Podgora). Byl jsem v Pule a v Rijece. Taky jsem byl v Podgoře a podle mně je to dost rozdíl. Taky je ale pravda, že Istrie je velká a já viděl jen kousek.

Taky jsem uvažoval o Černé hoře, ale nevím. Má s ní někdo zkušenosti?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.06.01  23:54

Už dost dlouho jsem u jadranu nebyl, tak nejsem v obraze. Kolik přibližně stojí kempy? Kdo můžete nějaký, nejlépe na Istrii, doporučit? Díky.
  • 00 Reagovat !

foto

19.06.01  10:05

« Pula

Já se chystám někdy koncem nebo v druhý polovině července jedním napakovaným autem do kempu Indie, vesnička Banjole - kousek pod Pulou uplně na jihu Istrie. Byl jsem tam už 7x a líbí se nám tam. Preferuju to zde a je to fakt co by kamenem dohodil. Už jsem jel autem 4x do Španělska, do Řecka, ale Jugoška je Jugoška!!!
    Jedeme sice pouze ve 2 lidech, ale pohodlí je nutné, a proto si s sebou do kempu vezeme kde co - každoročně bereme: autochladničku, mrazák Calex 50L na chlazení nápojů a jiných..., lampičky, přístřešek - klasika OBI, molitany, ventilátor, peřiny atd, atd... pohodlí ***** zaručeno.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  08:29

Ta cesta trvá asi 16 hodin, cesta lodí se vyplatí jenom v případě, že na ní nemusíš moc dlouho čekat( jízdní řád www.jadrolinija.tel.hr ).Objížďka autem trvá asi dvě hodiny, loď pluje tak 45 minut + cesta Trpanj-Orebič.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.06.01  21:23

Proč lodí (asi z Ploće, že jo)? Vždyť přes Ston to není tak daleko?
  • 00 Reagovat !

foto

18.06.01  19:47

« Jedu do Orebiče (27.06.-14.07.)

asi 1025 Km. Kousek od Dubrovníku, poloostrov Pelješac. Cesta bude dlouhá, počítám 20 hod., to i čekání na přechodech, přibližně 3-4 hod spánku a cesta lodí. Dvě auta plně naložená i obsazená. Zatím čauvec
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…