Autem do Chorvatska?
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« To zadek524:
Ne ne, na to jsme moc pohodlny (to vis, zenska potrebuje sprchu a velky zrcadlo:-)), byli jsme v tom jedinym hotelu Zora, kterej tam je. Stoji hned u plaze, takze fakt pohoda. A popravde ani nevim, ze tam nejakej kemp byl (1999). Ta moje by tam jela zas, ale ja bych radsi poznal i neco jinyho kvuli porovnani. -
« To Kaptah
Píšeš, že jsi byl v Primoštenu. To jsi byl v tom velkym kempu, název byl myslím Adriatic? Vloni jsem tam byl taky a právě mě to moc nezaujalo, jedině se mi líbilo místečko v kempu, který jsme měli - vzadu u toho širokýho pásu skalisek přímo s tím krásným výhledem na západy slunce a na moře. Tam se to příjemně popíjelo! Po týdnu se nám zkazilo počasí (první týden prázdnin), tak jsem to zabalili a předčasně ukončili dovolenou. Dali jsme si pak za měsíc repeté a jeli na naši oblíbenou a mnohokrát odzkoušenou Istrii. -
« To Cokes:
Psal si, ze jste byli i v Zivogosce. Ja se tam letos chystam objednat, tak bych byl rad, jestli bys nebyl tak hodnej a trochu mi to nepriblizil - jestli to za to stoji, nebo jestli to mam odreknout. Ja byl akorat v Primostenu a mohu doporucit. Jsou tam dve plaze (oblazkova pro deti a skalky). Je tam klidek, je to maly mestecko. -
« Re: Proč jezdit naslepo ....
Ta Adriadatabanka je celkem pěkná, až bude čas, proštudýruju to pořádně. Jinak co jsem koukal na ty ceny apartmánů na tom druhym serveru - ceny silně připomínají drahotu. Nebo naopak, ono to není drahý, prostě jen málo vydělávám... Jako každoročně tedy upřednostním celtu nad hlavou, potomstvo zatím nemám, tak si to můžu dovolit. -
« Proč jezdit naslepo ....
... zkuste se podívat na www.adriadatabanka.cz !
kdo chce na Pelješac, tak může zkusit [odkaz] - s touhle cestovkou jsem byl loni na Pelješaci v Boraku a byla maximální pohoda. Klidnější a zastrčenější místo těžko hledat. Na pláži 4 až 6 rodin převážně z česka, do civilizace (Orebič)19 km ....
Jinak z Pelješace do Ostravy přes Maďarsko cca 19 hodin, ale bacha, Maďaři měří a chtějí nehorázné pokuty. -
« Re: ?
Já nejezdím jinak než naslepo. Je fakt, že když přijede parta 8-mi lidí večer a chce se ubytovat společně, je to problém, ale pokud je to dopoledne, dá se v pohodě, zvlaště na jihu, vždycky něco sehnat. BTW však stači vzít nějakou nouzovku na jednu noc a druhý den se poohlédnout po něčem jiném. -
« Re: Jedu do Orebiče (27.06.-14.07.)
Máš prostě dvě možnosti, buď jet na Istrii a jseš tam hned, nebo přežít ještě půlden na Makarskou. Já to beru na střídačku, i když na Istrii nejezdím (jen na výlety), buďto Krk (Baška je asi nejlepší), Novi Vinodolski, a nebo Makarská (pěkná pláž je prý v Baška Voda, ale nebyl jsem tam, byli jsme častokrát v Zivogosce a v Zaostrogu) a nebo třeba Pelješac (vím, že v Žuljaně je taky krásná pláž). Pod pojmem krásná pláž si představuju mělký písčitý záliv. -
« Re: Pula
Hodně informací o kempech v Chorvatsku je na www.camping.hr, koukal jsem na server asi před 14 dny a jsou tam u některejch kempů i ceníky, fotky a vybavenost... Dneska server nefunguje.
Jinak ten můj kempík, kam se chystám je cenově asi takto: za 2 lidi, auto, stan, el. přípojku - cena za 1 noc za všechno dohromady asi 600 Kč. -
« Re: Jedu do Orebiče (27.06.-14.07.)
Chlapi, já se taky chystám autem do Chorvatska. Jen mě zajímá, Vy, kteří jezdíte na Istrii, co Vás na ní láká? Já osobně bych nevolil jinak než Makarskou riviéru (Brela - Podgora). Byl jsem v Pule a v Rijece. Taky jsem byl v Podgoře a podle mně je to dost rozdíl. Taky je ale pravda, že Istrie je velká a já viděl jen kousek.
Taky jsem uvažoval o Černé hoře, ale nevím. Má s ní někdo zkušenosti? -
« Pula
Já se chystám někdy koncem nebo v druhý polovině července jedním napakovaným autem do kempu Indie, vesnička Banjole - kousek pod Pulou uplně na jihu Istrie. Byl jsem tam už 7x a líbí se nám tam. Preferuju to zde a je to fakt co by kamenem dohodil. Už jsem jel autem 4x do Španělska, do Řecka, ale Jugoška je Jugoška!!!
Jedeme sice pouze ve 2 lidech, ale pohodlí je nutné, a proto si s sebou do kempu vezeme kde co - každoročně bereme: autochladničku, mrazák Calex 50L na chlazení nápojů a jiných..., lampičky, přístřešek - klasika OBI, molitany, ventilátor, peřiny atd, atd... pohodlí ***** zaručeno.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!