Autem do Chorvatska?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

26.08.05  17:14

« Pravda o mak. riviere

Taky sem zatim nevidel hezci mista nez makarskou rivieru a ja tam mam nejoblibenejsi primo Makarskou ;-) Tady nekdo rikal zase Tucepi,urcite sou taky krasny,ale mam strach ze oproti makarde budou takovy "nudny"
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 24.08.05  11:53

« Predpoved pocasi v Chorvatsku

[odkaz]
    Just go to this URL, go to "Sedmodnevna prognoza" at the upper right part of the page, pick "Hrvatska" and then pick the city at the bottom of the page and popup window with 7 days weather forecast will show up.
    Sorry that I write in English, I do speak, read and understand Czech, but I write it rather badly.
    Bye from Croatia, Ivan.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.05  14:27

« Re: Re: Re: Re: Re: Do Chorvatska?

To ruprecht: Jako bys mi mluvil z duše. Zítra taky odjíždím směr Tučepi - Makarská riviéra. Doufám že když je tady tak hnusně, tak tam bude O.K. Zatím jsem měl v HR vždy skvělé počasí i na konci září.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.08.05  12:44

« Re: Re: Re: Re: Do Chorvatska?

Zadku: jasne to te chapu, taky by mne to nasralo. Fakt zkus v Chorvatsku neco jinyho nez kempy. Sam s nima nemam moc dobre zkusenosti, mas pravdu sluzby na *, ceny drahy, hlava na hlave a samej cech. Od jisty doby co mne stejnym zpusobem nasrala cestovka jezdim do Chorvastka vzdy a zasadne na blint. Maximalne rezervacka po Inetu. Jedine do soukromi do apartmanu, kde je cena srovnatelna s kempem, sluzby uplne jine. Do restaurace se pak vyplati hledat, jak cenu tak kvalitu podle letoviska kazde jinak. Idealni je zajit tam kam chodi mistni :-) neni problem sehnat dobre jidlo za 40-60kn + napoje. Obecne levna je pizza a ta je vsude stejna, sam ji moc nemusim. Mam radsi svinsky kotlet :-) nebo rybicku. Poldove jsou existence sama pro sebe, zalezi na koho narazis. Mnohokrat jsem jel pres limity, potkal jsem policajtu spousty, ale zatim jsem mel stesti a nikdy mne nestavili, jednou, to jsem je malem prejel, bohuzel nemeli radar, tak jsem to ukecal. Dalnice je draha a ve spicce spis za trest (to co zaplatis a usetris prostojis na mitnici a u tunelu), mimo spicku super. Proste HR mam rad a letos pojedu asi podruhe, pristi tyden, i malym :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.05  20:26

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Do Chorvatska?

To petr Blaha: Obvykle jezdím na blint, ale letos jedeme prvně s mrňousem a navíc nás jede 5, takže nechci obíhat apartmány a hledat kde budou mít volné hned 2 apartmány. Máme rezervaci již z minulého roku a jen jsme ji začátkem prázdnin písemně potvrzovali.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.08.05  14:26

to brazdic:Rad bych se zeptal, jestli jezdis do HR na blint nebo si to zamlouvas v zime pres net.Pokud ano, tak je to cenove vyhodnejsi?Diky
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.08.05  13:07

O.K.-pristi rok pokecame >:D .Ja letos nebyl nikde(mame tyden stare miminko, tak to neslo), ale pristi rok bych zkusil to Tucepi jak psal Brazdic.Uz aby to bylo, ale kdyz si vzpomenu na tu zimu co nas jeste ceka :-( ......
  • « 00 Reagovat !

foto

19.08.05  09:05

« Re: Re: Re: Do Chorvatska?

Petr Bl: letos urcite ne, ale ukaz se tady pristi rok v odbobi pred dovolenejma, pak se te budu vyptavat... :)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 18.08.05  20:40

« Re: Re: Do Chorvatska?

to vsem:Kluci, jestli chcete zkusit ostrov, tak spicka je Korcula.Byl jsem v obci Prizba na jiznim pobrezi a byla to parada.Panenske plaze, vyhled na sire more a dost levno.Upozornji, ze to bylo male letovisko, zadnej hucak!Kdo chce vetsi srumec vecer, tak musi blize k hlavnimu mestu ostrova ke Korcule.Trajekt jel ze Splitu cca. 3 hodiny do Vela-Luky a pak uz to byl kousek.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.08.05  08:18

« Re: Do Chorvatska?

Brazdic: co sa tyka ostrovu som bol len na Braci - Boli a velmi pekna plaz. Ostrov ako taky som moc nepochodil. Cez sezonu je tam ale asi 0 20-30% drahsie ako na makarske( jedlo, ubytovanie)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.08.05  07:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Do Chorvatska?

Tak se mi teda vlila zase nadeje do žil!!! :)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.05  23:33

To zadek524: Tak to vysvětluje proč si byl nasraný. Před časem jsem taky chtěl zkusit Istrii a byl jsem zděšen, tak jsem zkusil na doporučení Primošten a taky hrůza, pak následoval Zadar atd. na jih. Je vidět, že do těchto lokalit jezdí pouze lidé co jsou v HR buď prvně, nebo nikdy nezkusili Makarskou riviéru. Dole pod Makarskou to už také není ono, ale rozhodně lepší než od Makarské nahoru. A v neposlední řadě je nesmysl jet tam pod stan, když je to téměř za stejnou cenu jako apartmán se vším komfortem.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.05  23:29

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Do Chorvatska?

To petr Blaha: Ukradl jsi mi slova že Chorvatsko začíná od Splitu, ale zcela nejlepší Chorvatsko je přímo na Makarské riviéře. Já zatím považuji za nejhezčí místo v HR město Tučepi (cca 3km pod městem Makarska).
    Ještě mě láká zkusit nějaké ostrovy, ale Tučepi se mi tak líbí, že se mi do toho ani nechce. Bojím se že by to tam nemuselo být tak fantastické. Mám vyzkoušený akorát Hvar a poloostrov Pelješac.
  • 00 Reagovat !

foto

17.08.05  21:56

« Bez nadpisu

Zadek: prave ze s mrnousem je nejlepsi cestovat letadlem. 20 hodin s pasazerem, co z toho bude 12 hodin rvat jak tur a nudit se....zlaty letadlo (rikamz vlastni zkusenosti)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 17.08.05  20:59

to zadek 524:Tak to jsi nebyl v Chorvatsku!Chorvati sami rikaji, ze to prave Chorvatsko zacina pod Splitem!Je sice fakt, ze v sezone je tam dost narvano, ale stoji to za to, kdyz se muzes divat, jak z vody stoupaji hory do vysky cca.1800m.Je to nadherna scenerie a kdo chce treba pisecne plaze, tak at voli Omis(cca.20km pod Splitem).Ja jsem byl loni s rodinou a nasimi prateli od 3.9-17.9. v Brele-Podrace a nic hezciho jsem zatim nevidel(krome Sardinie, ta je taky pekna, ale hodne draha).V teto dobe byly plaze poloprazdne, pocasi vyborne a cesta tam i zpet byla uplne v klidu.Proto to mohu vrele doporucit.
    to brazdic:Kam jezdis v HR ty?Koukam, ze bychom si notovali >:D .Jak jsem cetl jinde, tak si byl taky v Norsku(stejne jako ja) a taky se ti tam moc libilo >:D (stejne jako me).Sakra jel bych hned......
  • « 00 Reagovat !

foto

17.08.05  08:13

Brazdic: Vzdycky jsem byl v kempech, nasraly me kempy, bordel v nich, socialky, nekolik restauraci me nastvalo, ceny vseho me nastvaly, pocasi me nastvalo, kaminky mi nevadej, ale tak nejak maly plaze vsude, neni kudy ani vlezt poradne do vody, bordel vsude na plazi, i nekolikrat voda spinava, cesta tam i zpatky ultrabrutal silena (kolony)...
    Jo, jezdil jsem na Istrii kousek od Puly, pak 2xPrimošten a Solaris kemp u Šibeniku.
    Ja sice nadavam, ale zacina me to do mileho Chorvatska zase pomalu tahnout... >:D Ja tam byl mockrat a mel jsem ho rad... Mozna, ze ma na me velkej vliv manzelka, ktera nenavidi kaminky a ze mi to castecne znechutila i ona :-)
    Jestli tam pojedu, uz hlavne ne do kempu, ale do privatu nebo hotelu, ale zasadne na konkretni doporuceni. Tak mozna pristi rok, nebo az budeme mit casem mrnouse, protoze s tim bych letadlem nemusel....
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.05  22:19

To petr Blaha: Jojo, moje řeč.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.05  22:17

To zadek524: Není to o tom kolik peněz si beru s sebou. V Řecku jsem byl tak zaskočen, že musela přijít na řadu kreditka. Naopak z Chorvatska vždy přivezem fůru peněz zpátky.
    Co tě konkrétně zklamalo na Chorvatsku a v jaké lokalitě?
    Letos tam jedeme prvně s mým 20 měsíčním špuntem a moc se na to těším. Hlavně je pohoda že můžeme být na krásné čisté pláži 15m od našeho balkónu a když bude něco potřeba, udělám pár kroků, vyjdu jedny schody a vezmu si pro mrňouse co bude potřeba. To jsem ještě na jiné dovolené než v HR nezažil, protože to je většinou samý hotel a k moři je to kus cesty. Jen ta doba než člověk prokličkuje tím hotelem.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.08.05  21:49

« Re: Re: Re: Do Chorvatska?

to brazdic:Plnej souhlas s tebou!Pokud clovek jede v rozumny termin, tak je cesta po dalnici pohoda.Ja osobne Chorvatsko miluji, "pani domaci" jsou vzdy prijemni,more je spickove kvality a s policii jsem nemel zatim zadnej problem.U vetsich letovisek maji uz taky pekne velke markety(Kaufland v Zadaru a u Makarske) a co vic potrebuji, nez si nekde solidne nakoupit, mit pekny apartman s vyhledem na more a popripadne slusnou restauraci.To vse si myslim, ze Chorvatsko splnuje.Pokud nekdo hleda poradnej hucak a radeni ve vodnich parcich tak to musi samozrejme do Italie nebo Spanelska.Letos jsem v HR nebyl a o to vic se tesim na pristi rok!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.05  13:18

« Re: Re: Re: Řecko

Trajekt uplne z jihu Italie do Iqumenitsy do Recka byl pro auto a 4 lidi mam pocit neco kolem sedmi tisic (zpatecni), ale to uz se mi vybavuje vylozene mlhava informace jenom... Ale to je jenom vstupenka na palubu, zadny kajuty, nic, takze karimatku a spacak s sebou a svorne se stovkama dalsich lidi se tabori v noci kdekoliv na palube.
    Tehda se mi to hrozne libilo, dneska uz jsem na tohle mozna moc pohodlnej a tehdejsi moje mila - dneska manzelka uz by se vubec pro tohle asi nenechala premluvit!!! :)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…