Autem do Chorvatska?
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: To Cokes:
Živogošće: no co říct, oblázková pláž jakoby do rohlíku, výhled na Hvar, přístaviště, kostel, můžeš vylézt po té silnici do hor - je tam nahoře taková malá vesnice, půjčovny všeho možnýho, staví tam loď na Brač a Hvar (nemyslím trajekt - ten staví v Drveniku), velkej hotel (Nimfa - určitě každý zná) se vším všudy, na jižní straně potom kemp (Dole). Jo jestli jedeš autem, nezapomeň na kondiční vyjížďku na Sveti Jure (nejlépe vyjet tak dvě hodiny před západem) ;-)... -
« Re: To zadek524:
To je fakt, taky rád poznávám nový místa, ale na druhou stranu se zase rád vracím na svoje starý dobrý plácky, který jsou hlavně odzkoušený. To samý jako tady na tý Istrii - máme plácek ve Španělsku, kousek pod Barcelonou, už jsem tam byl v našem oblíbeným kempíku 4x. 3x na stejnym plácku, kterej mi ale v 1999 někdo zabral, tak jsem musel oproti zvyku posunout ležení o pár metrů vedle. -
« To zadek524:
Ne ne, na to jsme moc pohodlny (to vis, zenska potrebuje sprchu a velky zrcadlo:-)), byli jsme v tom jedinym hotelu Zora, kterej tam je. Stoji hned u plaze, takze fakt pohoda. A popravde ani nevim, ze tam nejakej kemp byl (1999). Ta moje by tam jela zas, ale ja bych radsi poznal i neco jinyho kvuli porovnani. -
« To Kaptah
Píšeš, že jsi byl v Primoštenu. To jsi byl v tom velkym kempu, název byl myslím Adriatic? Vloni jsem tam byl taky a právě mě to moc nezaujalo, jedině se mi líbilo místečko v kempu, který jsme měli - vzadu u toho širokýho pásu skalisek přímo s tím krásným výhledem na západy slunce a na moře. Tam se to příjemně popíjelo! Po týdnu se nám zkazilo počasí (první týden prázdnin), tak jsem to zabalili a předčasně ukončili dovolenou. Dali jsme si pak za měsíc repeté a jeli na naši oblíbenou a mnohokrát odzkoušenou Istrii. -
« To Cokes:
Psal si, ze jste byli i v Zivogosce. Ja se tam letos chystam objednat, tak bych byl rad, jestli bys nebyl tak hodnej a trochu mi to nepriblizil - jestli to za to stoji, nebo jestli to mam odreknout. Ja byl akorat v Primostenu a mohu doporucit. Jsou tam dve plaze (oblazkova pro deti a skalky). Je tam klidek, je to maly mestecko. -
« Re: Proč jezdit naslepo ....
Ta Adriadatabanka je celkem pěkná, až bude čas, proštudýruju to pořádně. Jinak co jsem koukal na ty ceny apartmánů na tom druhym serveru - ceny silně připomínají drahotu. Nebo naopak, ono to není drahý, prostě jen málo vydělávám... Jako každoročně tedy upřednostním celtu nad hlavou, potomstvo zatím nemám, tak si to můžu dovolit. -
« Proč jezdit naslepo ....
... zkuste se podívat na www.adriadatabanka.cz !
kdo chce na Pelješac, tak může zkusit [odkaz] - s touhle cestovkou jsem byl loni na Pelješaci v Boraku a byla maximální pohoda. Klidnější a zastrčenější místo těžko hledat. Na pláži 4 až 6 rodin převážně z česka, do civilizace (Orebič)19 km ....
Jinak z Pelješace do Ostravy přes Maďarsko cca 19 hodin, ale bacha, Maďaři měří a chtějí nehorázné pokuty. -
« Re: ?
Já nejezdím jinak než naslepo. Je fakt, že když přijede parta 8-mi lidí večer a chce se ubytovat společně, je to problém, ale pokud je to dopoledne, dá se v pohodě, zvlaště na jihu, vždycky něco sehnat. BTW však stači vzít nějakou nouzovku na jednu noc a druhý den se poohlédnout po něčem jiném.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!