Autem do Chorvatska?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

17.05.02  12:02

« Re: Černá Hora kdo jede v půlce června? to Ruprecht

Jo, lidi jsou pekny *. Tohohle bavora mel kamos a naprosta spokojenost. Pojisteny jsi to predpokladam asi nemel.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.02  07:45

« Re: dálniční známka do Rakouska

To ses dočetl pěknou kravinu. Platí od kdy si ji necháš označit platností na dobu 10 dní. To znamená, že třeba od úterka + 10 dní...
    Jo, letos se můj Bawor na trase Chorvatsko - Praha projede. Rodičovstvo se tam chystá taky a budou si půjčovat moje auto, takže si dá letos auto repeté, to je pohoda, aspoň si bude už pamatovat cestu a nebudu se muset vůbec věnovat řízení.:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.02  14:27

To je fakt, 2x desetidenní. Škoda, že nemají jednodenní... Navíc jak jsem se dočetl, tak ta desetidenní platí od pátku do neděle dalšího týdne.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.02  13:38

Oni ty * dobře vědí proč dělaj desetidenní, většinou jezděj všichni na 14 dní, proto to takhle maj... To máš potom výhodnější si koupit 2x tu desetidenní.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.02  13:37

« Re: Černá Hora kdo jede v půlce června? to Ruprecht

Ouplně jsem přehlídnul konec tvýho mailu před pár dny, jo, já mám Bavora 524TD. Je to celkem příjemný auto, spotřeba kolem 8 litrů. Na údržbu je to asi dražší než AXko, ale taky nic moc drastickýho, mám ten starší model E28 co se dělal '83 - '88. Toho novějšího už jsem měl taky, ale byl odcizen...!
  • 00 Reagovat !

foto

15.05.02  14:50

« dálniční známka do Rakouska

Škoda, že nevedou něco mezi 10 denní a 2 měsíční. Chci jet kolem 15.6. na 14 dní. Nemá někdo pak zájem o známku?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.02  12:43

« Re: Černá Hora kdo jede v půlce června?

No hlavne ze nam odklepli ty osmiletky, fakt jsem uz neveril. Dneska jsem dal inzerat na naseho prcka a hned jsem nadiktoval seznam potencionalnich ojetin kamosovi co vozi, hura :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.02  12:42

Jo je fakt dobrej, zrejme Chorvati pochopili vyznam Internetu :-) No s tema apartmanama, nic jineho nam nezbyva, pac nemame takove kempove nadobicko jako jsi popisoval, cetl jsem to (plnej Bavor). Neni to taky spatny, proste o nic se nestaram, nekam vzdycky prijedu, najdu Turisticnoje biro nebo Zimmer Frei a je to doma ...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.02  12:36

« Re: Dálniční známka Rakousko a odpočívadla

No myslim ze letos nezdrazovali a loni byla desetidenni za 105 ATS, cili tak 260 Kc - breber si to na EUR. Jo zastrachal jsem ve svych bookmarkach a za 255 Kc maji desetidenni na [odkaz] Odpocivadla neznam, je jich vsude dost.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.05.02  16:04

Tak to jsem rád, že se odkaz ode mě líbil, to se mi podařilo vyštrachat na nějakým chorvatským vyhledávači. Měl jsem z toho objevu tenkrát velikou radost! Myslím, že co se týká apartmánů nebude v Banjole myslím nouze, je jich tam spoustu a spoustu, nikdy jsem se o to ale nezajímal. My jsme zvyklí na náš kempový luxus... někde už jsem to psal, co všechno s sebou vozíme, je to skoro jako v hotelu:-)))
  • 00 Reagovat !

foto

14.05.02  11:35

« Dálniční známka Rakousko a odpočívadla

Kolik teď stojí dálniční známka na Rakousko? Poraďte nějaká odpočívadla na trase Graz - Maribor - Zagreb - Karlovac. Je pravda, že Chorvati pokutují přespání na odpočívadlech?
  • 00 Reagovat !

foto

13.05.02  17:23

« Adriatica

www.adriatica.net
  • « 00 Reagovat !

foto

13.05.02  14:39

Zadku: ten link je naprosto skvelej. Nasel jsem tam jak Stoju, tak Indii. Je to spravne ze spada pod Medulin? Dik.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.05.02  14:02

Asi jo, diky za link. Hned na to mrknu, asi letos vyhraje Banjole, koukal jsem na to do mapy a vypada to dobre. Nevis v te obci Banjole jak to maji s apartmany, zda se tam da neco sehnat? Mlada neni z kempu zas tak nadsena a o moc draz ty apartmany nez kemp taky nevyjdou. Navic nemame tu spravnou vybavicku jako ty ... me jinak kempy moc libit se :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.05.02  07:36

Aha, tak jsou to dva různý kempy - ta Stoja a Stupice. Doporučuju: [odkaz]
    Tam najdete skoro všechno a je to moc pěkný...
  • « 00 Reagovat !

foto

09.05.02  12:50

Jo auto, mam AXko 1.1i, rv91. Jezdi to hezky, moc nezere, ale je to maly. Zatim do toho leju akorat benzin a pravidelne olej. Rozvodak, svicky, filtry, naplne na zacatku beru jako nutne zlo. Jo jeste rucni brzdu jsem utrhl. Kdyz jsem onehda zjistil ze jsem s tim za rok a pul nalital asi 35tis km, tak jsem se rozhodl ze pujdu do neceho vetsiho a bezpecnejsiho (v ramci financi). Kdyz uz vetsiho tak jedine klepace, prece jen jsem ted zvyklej moc nedavat za benzin, AXo je dost dietni. Zrovna ted jsem mluvil s chlapikem co vozi auta, ze ma ZXo 1.9D, za cca 90tis na cislech, rv97, lehce na predek (haupna, chladic, celo, maska), tak ti nevim. Kdyby ty paka v senatu a prezidnet s sebou pohli, mohla by byt nejaka ta osmiletka, jenze to by jsme nesmeli byt v Cechach. Co ty, ze by Bavor 524TD? To byl muj sen, jen se bojim ze bych to neuzivil.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.05.02  12:41

No kemp Stoja: ty stromy sedej, ale slunna mista se tam taky najdou. Je dost velikej (celej ten poloostrov), vstup do more sama skala, ale je tam halda plosinek kde se clovek muze v klidu valet. Je to asi tak 4km z centra Puly, prejede se takovej mostik na polostrov, pred tim mostem tusim kruhac, za mostikem hned zavora. Ceny (tri roky zpet dobry). Myslim ze se jmenoval Stoja, mozna ze to prejmenovali. Zas tak moc ale nezaujal abych se tam vracel, na mne prilis maso.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.05.02  07:20

« Re: Bol.

Musím se doma podívat a zítra to řeknu přesně. Myslím, že to bude v pohodě. Jak jsem psal: úplně nahoře u Itálie je hrůza-děs, Istrie odpovídá zhruba Španělsku a pak s vyjímkou velkých přístavů Rijeka, Split, Šibenik, Zadar a obecně velkých měst je to perfektní.
  • 00 Reagovat !

foto

08.05.02  02:26

« Zuljana

Doporucuji Zuljanu, byl jsem tam 3x, naposled teda pred 20ti rokama, ale parada, mala vesnicka, krasne cista voda, klid, oblazkova i piscita plaz....
  • 00 Reagovat !

foto

07.05.02  21:20

« Bol.

residents-doufám,že ta špína není i na Bolu(ostrov Brač).Nevíš jak to tam vypadá?Dík
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…