Autem do Chorvatska?
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: dálniční známka do Rakouska
To ses dočetl pěknou kravinu. Platí od kdy si ji necháš označit platností na dobu 10 dní. To znamená, že třeba od úterka + 10 dní...
Jo, letos se můj Bawor na trase Chorvatsko - Praha projede. Rodičovstvo se tam chystá taky a budou si půjčovat moje auto, takže si dá letos auto repeté, to je pohoda, aspoň si bude už pamatovat cestu a nebudu se muset vůbec věnovat řízení.:-) -
« Re: Černá Hora kdo jede v půlce června? to Ruprecht
Ouplně jsem přehlídnul konec tvýho mailu před pár dny, jo, já mám Bavora 524TD. Je to celkem příjemný auto, spotřeba kolem 8 litrů. Na údržbu je to asi dražší než AXko, ale taky nic moc drastickýho, mám ten starší model E28 co se dělal '83 - '88. Toho novějšího už jsem měl taky, ale byl odcizen...! -
« Re: Černá Hora kdo jede v půlce června?
Jo je fakt dobrej, zrejme Chorvati pochopili vyznam Internetu :-) No s tema apartmanama, nic jineho nam nezbyva, pac nemame takove kempove nadobicko jako jsi popisoval, cetl jsem to (plnej Bavor). Neni to taky spatny, proste o nic se nestaram, nekam vzdycky prijedu, najdu Turisticnoje biro nebo Zimmer Frei a je to doma ... -
-
Tak to jsem rád, že se odkaz ode mě líbil, to se mi podařilo vyštrachat na nějakým chorvatským vyhledávači. Měl jsem z toho objevu tenkrát velikou radost! Myslím, že co se týká apartmánů nebude v Banjole myslím nouze, je jich tam spoustu a spoustu, nikdy jsem se o to ale nezajímal. My jsme zvyklí na náš kempový luxus... někde už jsem to psal, co všechno s sebou vozíme, je to skoro jako v hotelu:-))) -
Asi jo, diky za link. Hned na to mrknu, asi letos vyhraje Banjole, koukal jsem na to do mapy a vypada to dobre. Nevis v te obci Banjole jak to maji s apartmany, zda se tam da neco sehnat? Mlada neni z kempu zas tak nadsena a o moc draz ty apartmany nez kemp taky nevyjdou. Navic nemame tu spravnou vybavicku jako ty ... me jinak kempy moc libit se :-) -
Jo auto, mam AXko 1.1i, rv91. Jezdi to hezky, moc nezere, ale je to maly. Zatim do toho leju akorat benzin a pravidelne olej. Rozvodak, svicky, filtry, naplne na zacatku beru jako nutne zlo. Jo jeste rucni brzdu jsem utrhl. Kdyz jsem onehda zjistil ze jsem s tim za rok a pul nalital asi 35tis km, tak jsem se rozhodl ze pujdu do neceho vetsiho a bezpecnejsiho (v ramci financi). Kdyz uz vetsiho tak jedine klepace, prece jen jsem ted zvyklej moc nedavat za benzin, AXo je dost dietni. Zrovna ted jsem mluvil s chlapikem co vozi auta, ze ma ZXo 1.9D, za cca 90tis na cislech, rv97, lehce na predek (haupna, chladic, celo, maska), tak ti nevim. Kdyby ty paka v senatu a prezidnet s sebou pohli, mohla by byt nejaka ta osmiletka, jenze to by jsme nesmeli byt v Cechach. Co ty, ze by Bavor 524TD? To byl muj sen, jen se bojim ze bych to neuzivil. -
No kemp Stoja: ty stromy sedej, ale slunna mista se tam taky najdou. Je dost velikej (celej ten poloostrov), vstup do more sama skala, ale je tam halda plosinek kde se clovek muze v klidu valet. Je to asi tak 4km z centra Puly, prejede se takovej mostik na polostrov, pred tim mostem tusim kruhac, za mostikem hned zavora. Ceny (tri roky zpet dobry). Myslim ze se jmenoval Stoja, mozna ze to prejmenovali. Zas tak moc ale nezaujal abych se tam vracel, na mne prilis maso. -
« Re: Bol.
Musím se doma podívat a zítra to řeknu přesně. Myslím, že to bude v pohodě. Jak jsem psal: úplně nahoře u Itálie je hrůza-děs, Istrie odpovídá zhruba Španělsku a pak s vyjímkou velkých přístavů Rijeka, Split, Šibenik, Zadar a obecně velkých měst je to perfektní.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!