Autem do Chorvatska?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

21.05.02  16:12

« Re: Cesta do Chorfvatska

Ja osobne mam nejradeji cestu Praha-Ceske Budejovice-Linz-Klagenfurt-Ljubljana a hura dolu na Istrii. Nejde ani tak o to ze je to o neco kratsi, ale zase pomalejsi (neni tam furt dalnice), ale o to ze mam rad taky hory. A kdyz prijizdim kdyz se rozedniva do Alp, tak to je parada. Navic ta trasa neni tak moc frekventovana, veprouni prece jen radeji dalnici. Navic jsem si u Vidne uz nekolikrat strasne nabehl co se tyce vikendove nebo ranni spicky. Ale to uz jsem tu nekde psal ... Zrovna tak dobra je lahudka na usek cca 10km dalnice v Chorvatsku, fronta za mytny delsi nez ten usek :-o
  • « 00 Reagovat !

foto

21.05.02  16:08

No to nasere, s tim bavorem. S tim tandemem jsme na tom skoro stejne, segra ma taky AXko. Takze taky takovy rodinny klan :-) Ale uz prisel can na vymenu. Chce to nejakou nizsi stredni v dieselu ...
  • « 00 Reagovat !

foto

20.05.02  13:02

Jojo, je to zlatý - mít diesela!!! Člověk pak nemusí shánět místní plynárny...
  • « 00 Reagovat !

foto

20.05.02  09:25

Těch čerpaček pár po cestě najdeš. Při cestě jsou ve Varaždinu, chvilku bloudění pak vyžadovalo nalezení čerpačky v Zagrebu, touto dobou bude jistě dostavěná čerpačka v Makarské, dál na jih je to horší, tam bezpečně vím o čerpačce v Dubrovníku - je schována v zálivu v zatáčce při bývalé hlavní cestě na Černou Horu (nesmíš jet přes nový most, pokud je teda už hotový) a pak je schována i v plynárně ve městě Metkovič.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.05.02  07:56

V Chorvatsku je celkem dobrá síť LPG, neboj, že bys čerpačku nepotkal...
  • 00 Reagovat !

foto

17.05.02  21:46

« Cesta do Chorfvatska

Jezdim na lpq.Nevite někdo jak jsou cestou čerpací stanice na lpq?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.02  14:55

« Re: Černá Hora kdo jede v půlce června? to Ruprecht

No jo, Bawor je * a s nim zainvestovanejch asi 180.000,-!!! Byl v plný náloži, na elektronech s dvojitou elektronickou klimatizací....
    Tak mám zase toho staršího 524TD, máma má taky jednoho, takže proháníme v rodině 2 ty samý kousky. Akorát já mám manuála a ona automata. Jsou to sice starý herky, ale zase máme celkem špičkový kousky ve srovnání s tím co jezdí po silnicích...
    už jsem tam byl celkem asi 12-15x, to už nedopočítám, ale jako nejlepší odzkoušenou cestu na Istrii doporučuju při cestě z Prahy takto:
    Praha, Brno, Vídeň (hlavně ne přes Znojmo-to je hnus), Graz, Maribor, Ljubljana, Rijeka, odtamtud tunelem smer Pula. Cesta z Prahy trvá, pokud nechytíš nějakou zácpu nebo extrémní provoz, při pohohodový jízdě tak asi 12 hodin. Je to asi 900km.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.02  12:05

« Re: dálniční známka do Rakouska

Jo je to deset libovolnych dni. S tou cestou je to jednoduchy, uz si ji pamatuju taky, ale kdyby ji to auto znalo samo, nebylo by to spatny ...
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.02  12:02

Jo, lidi jsou pekny *. Tohohle bavora mel kamos a naprosta spokojenost. Pojisteny jsi to predpokladam asi nemel.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.02  07:45

To ses dočetl pěknou kravinu. Platí od kdy si ji necháš označit platností na dobu 10 dní. To znamená, že třeba od úterka + 10 dní...
    Jo, letos se můj Bawor na trase Chorvatsko - Praha projede. Rodičovstvo se tam chystá taky a budou si půjčovat moje auto, takže si dá letos auto repeté, to je pohoda, aspoň si bude už pamatovat cestu a nebudu se muset vůbec věnovat řízení.:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.02  14:27

To je fakt, 2x desetidenní. Škoda, že nemají jednodenní... Navíc jak jsem se dočetl, tak ta desetidenní platí od pátku do neděle dalšího týdne.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.02  13:38

Oni ty * dobře vědí proč dělaj desetidenní, většinou jezděj všichni na 14 dní, proto to takhle maj... To máš potom výhodnější si koupit 2x tu desetidenní.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.02  13:37

Ouplně jsem přehlídnul konec tvýho mailu před pár dny, jo, já mám Bavora 524TD. Je to celkem příjemný auto, spotřeba kolem 8 litrů. Na údržbu je to asi dražší než AXko, ale taky nic moc drastickýho, mám ten starší model E28 co se dělal '83 - '88. Toho novějšího už jsem měl taky, ale byl odcizen...!
  • 00 Reagovat !

foto

15.05.02  14:50

« dálniční známka do Rakouska

Škoda, že nevedou něco mezi 10 denní a 2 měsíční. Chci jet kolem 15.6. na 14 dní. Nemá někdo pak zájem o známku?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.02  12:43

« Re: Černá Hora kdo jede v půlce června?

No hlavne ze nam odklepli ty osmiletky, fakt jsem uz neveril. Dneska jsem dal inzerat na naseho prcka a hned jsem nadiktoval seznam potencionalnich ojetin kamosovi co vozi, hura :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.02  12:42

Jo je fakt dobrej, zrejme Chorvati pochopili vyznam Internetu :-) No s tema apartmanama, nic jineho nam nezbyva, pac nemame takove kempove nadobicko jako jsi popisoval, cetl jsem to (plnej Bavor). Neni to taky spatny, proste o nic se nestaram, nekam vzdycky prijedu, najdu Turisticnoje biro nebo Zimmer Frei a je to doma ...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.05.02  12:36

« Re: Dálniční známka Rakousko a odpočívadla

No myslim ze letos nezdrazovali a loni byla desetidenni za 105 ATS, cili tak 260 Kc - breber si to na EUR. Jo zastrachal jsem ve svych bookmarkach a za 255 Kc maji desetidenni na [odkaz] Odpocivadla neznam, je jich vsude dost.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.05.02  16:04

Tak to jsem rád, že se odkaz ode mě líbil, to se mi podařilo vyštrachat na nějakým chorvatským vyhledávači. Měl jsem z toho objevu tenkrát velikou radost! Myslím, že co se týká apartmánů nebude v Banjole myslím nouze, je jich tam spoustu a spoustu, nikdy jsem se o to ale nezajímal. My jsme zvyklí na náš kempový luxus... někde už jsem to psal, co všechno s sebou vozíme, je to skoro jako v hotelu:-)))
  • 00 Reagovat !

foto

14.05.02  11:35

« Dálniční známka Rakousko a odpočívadla

Kolik teď stojí dálniční známka na Rakousko? Poraďte nějaká odpočívadla na trase Graz - Maribor - Zagreb - Karlovac. Je pravda, že Chorvati pokutují přespání na odpočívadlech?
  • 00 Reagovat !

foto

13.05.02  17:23

« Adriatica

www.adriatica.net
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…