Autem do Chorvatska?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

15.07.02  23:26

« Ceny ubytovani

Ahoj, muzete mi nekdo rict jake jsou aktualni ceny ubytovani v soukromi v HR - oblast ZADAR? Mam nejake rozporuplne informace. Dale me zajima, jestli mate nekdo prehled o dopravnich spickach (nebo odkaz na www) na ceste do HR - samozrejme krome notorickych spicek napr. pa-so. Dekuji Vam.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.02  07:57

« Re: Poprvé do Chorvatska

To ccc: Zapomněl jsem napsat kontakt na ty známky: www.uamk.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.02  07:56

To Rezidents: S tou Bosnou to je zajímavý - tam alespoň nakouknout, jinak už jsem v Jugošce byl moc a moc krát, jezdím pouze v sezoně drsný kolony jsem zažil kolem Plitvic, po celým pobřeží a pak kolem Ljubljany - to bylo nejdrsnější!
    To CCC: Dálniční známku koupíš kdekoliv na čáře například u poslední benzínky v Čechách nebo u rakouský benzínky, jsou na to zavedený...
    Já osobně dálniční známku kupuju v autoklubu ČR, desetidenní známka je tam kolem 250 Kč. Mám to tam 30 metrů z vrat naší firmy, takže nejjednodušší.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 14.07.02  13:30

Kde se vyplatí koupit rakouskopu dálniční známku,u nás a nebo v rakousku?????kolik stojí ?
    děkuji.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.07.02  14:34

To Cokes: Michelin není špatný, ale často je přetížený.
    [odkaz] (odkazy na všechny možné itineráře)
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    [odkaz]
    To Zadek524: Pokud jedeš mimo sezónu, tak žádné kolony nejsou. Já viděl kolony až cestou zpátky u Plitvic v opačném směru. Bosna je bez víz v pohodě. Cesty v pohodě. Levněji jak v Chorvatsku.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.07.02  15:43

Mapy... www.viamichelin.com ?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.07.02  15:49

Rezidents: Jedu jenom na týden, tak nechci strávit dovolenou na cestách. To cestování konkrétně přes Chorvatsko vůbec nemám rád - roztřískaný silnice navíc kluzký, policajti, velice pomalá jízda ve vedru a kolonách. Třeba jet autem do Řecka přes Itálii trajektem mi nedělá problém, ale přes to Chorvatsko je mi to nějak proti srsti...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.07.02  11:14

To Zadek: a proč nejedeš víc na jih. Čistší voda a míň lidí. V kempu jsem sice nebyl, ale kempy na Pelješacu vypadaly moc fajn. Někde doma mám i ceník.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.02  14:58

Dík za zprávy, už se taky pomalu chystám, jestli se nedostaví nějaká komplikace, vyrážím příští pátek. Ještě váhám kam se přesně vydám. Chtěl jsem do kempu Indie na Istrii, ale nějak hrozně podražili, noc ve dvou s autem by mě vyšla přes 30 Euro!!! To se na to můžu vykašlat! Jaký byly ceny v Solarisu, na Internetu maj ceny docela příznivý, platěj?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.02  14:16

Kdysi dávno byli na htz.hr, ale pak ty stránky úplně překopali. Naštěstí jsem si je stáhl. Jestli je chceš poslat dej mi emajl.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.02  14:06

to sm: Aha, díky :o) Nevíte, kde jsou k sehnání na netu mapy Chorvatska, něco jako mapy.atlas.cz?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.02  13:55

« Re: Chorvatsko!

Tak modrou vodu jako na jadranu nikde jinde nenajdeš.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.07.02  13:53

Jezdívám přes Knin a Drniš do Šibeniku. A cesta není taky nic moc, hlavně poslední úsek Drniš - Šibenik. Vrátil jsem se v neděli. Ceny benzínu a platby kartou mohu potvrdit. Ve Slovinsku je možno dálniční poplatky taky uhradit v kunách, dáš 10 kun a zpět dostaneš 160 SIT. Jinak spořitelna letos přes prázdniny prodává i chorvatskou kunu a dokonce bez poplatků. Vychází to líp, než nakoupit euro a pak měnit na kuny. Nejraději ovšem všude platím kartou. To je vždy bez poplatků a v devize střed nebo prodej(Mastercard, Visa), letos mne kuna tímto způsobem vyšla o 30 hal levněji než jsem je nakoupil v ČS. Policajtů všude plno i na pobřeží. Používají radarové pušky a nejsou vůbec vidět. A k té přečerpávací elektrárně, tudy se myslím jezdí z Gračacu na Zadar. Moc krásný výhled do údolí pod silnicí.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.07.02  08:22

Vrátil jsem se 3.7. z Pelješacu (Prapratno pod Stonem a Kučiště). Ceny nafty ve Slovinsku 150 SIT, cestou zpátky už 153 SIT. V Chorvatsku 5,22 - 5,29 Kn. Všude berou i Euro. Lepší kuny měnit až tam ne u nás ve směnárnách. Cestou tam jsem si zajel a místo na Graz dojel až do Klagenfurtu. Cesta na hranici ve slovinských alpách je dost chuťovka - podle mapy převýšení 24 %, samé vracečky. Tak dlouho na jedničku jsem ještě nejel. Ale ty hory stály za to.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.07.02  07:28

Minulý týden zhruba 7,4 kuny za euro.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.07.02  21:45

Prosím kolik je kurz eura v Chorvatsku děkuji.
  • 00 Reagovat !

foto

07.07.02  19:30

« Chorvatsko!

Že by se ještě nikdo nevrátil z dovolené v Chorvatsku?Kde jsou ty rady pro nás co jedeme v srpnu!Znamej mě lámal,abych to Chorvatsko odřekl a jel do Řecka(trajektem z Itálie).Před několika dny se vrátil a strašně spokojenej.Snad příští rok.
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.02  11:53

jestli máte nějaký fota ze Solarisu, pošlete tedy prosím na: zadek524@seznam.cz.
    Jinak chladící okruh mýho BMW524TD tenhle týden zkoušej moje rodiče, který se na starý kolena vypravili na dovolenou autem, včera to honili po okruhu F1 v Monte Carlu... Zatím šlape všechno jak hodinky, tak doufám, že se o víkendu vrátěj vpohodě zpátky, za 3 tejdny s Báwem doufám frčím na dovču já - je to dělník!!! Hrozně mě baví poslouchat a číst dlouhý rozpravy o přípravách auta na dovolenou, hlavně u lidí co maj zánovní káry! Můj starouš je 18 let starej a příprava na dovolenou spočívá vždy pouze v kontrole a doplnění oleje, vody v chladiči a ostřikovači. Náhradní brzdový destičky pro případ jejich kolapsu vozím s sebou. Měním je velmi často někde na zahraničních cestách. Hlavním bodem přípravy je vyčištění auta, hlavně vyprání chlupatejch potáhů, aby se ze špíny na holejch stejhnech nedělaly vyrážky - znáte to (ze špinavejch potahů?) a zejméná se musí pokaždý vyčistit můj pracovní kufr a vystřihnout do něj novej - čistej koberec!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.02  10:40

To rbaron:Jojo,taky na to vzpomínám,je na to zajímavý pohled.Už se těším jak si ho letos zopakuji.V takové nehostinné krajině se z ničeho nic vynoří takovýto technický "skvost" v podobě přečerpávací vodní elektrárny... ;) Ale ten kopec přes ty hory je taky pěkný,je to výborná zkouška chladících okruhů aut,viděl jsem tam pár nešťstníků,které i přes to,že měli vozy renomovaných značek, dopadli jako někteří škodovkáři v tuzemských zácpách...:)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.06.02  07:59

Jo jo, kolem Solarisu jsem jezdil skoro každej den, když jsme jezdili na výlety do Šibeniku, kamarád tam pak byl a celkem si to pochvaloval, akorát, že je to tam přej hlava na hlavě, žádný nic moc soukromí. To já pokud letos vyrazím, tak pojedu do osvědčenýho kempu Indie poblíž Puly na Istrii, tam když si vybereme šikovnej plácek, jsme skoro na samotě u lesa...:-))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…