Autem do Chorvatska?
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: Dalmácie
Išiel som do Splitu 14.6 klasickou cestou cez Rakúsko. Chytil som dve búračky zdržanie po Maribor cca 3 hodiny. Nechcel som tomu veriť, ale cesta cez Madarov je skutocne rychlejsia, najma v noci, ked je mala pravdepodobnost ze inak velmi prisna policia bude merat rychlost Zo Zahrebu do Blavy mi to trvalo necele 4 hodiny aj ked je pravdou ze v Madarsku som to hnal, lebo syn naraz chytil velku teplotu. Inak celkovy cas z Ninu (t.j.cca 15 km od Zadaru)bol 9 hodin -
« Re: Dalmácie
A platíte do Bratislavy dálnici a kolik to stojí? Kdysi jsem přes Maďarsko jel a na slovenskou dálniční známku se vykašlal. Tehdy krátkodobá nebyla a za těch 50 km mi to připadalo dost nechytný. Jinak souhlas, že ta cesta je v pohodě, furt rovinka. Příště už se vykašlu na Rakousko. Stejně mají za Vídní velké uzavírky. -
« Dalmácie
Chlapi, su z Moravy a mam najetou trasu: dalnice do Bratislavy a přes Maďary , je tam samá rovina a v noci se tam dá krásně mazat až na hranice (Szombathely, pak Varazdin, Zagreb). Fakt pohoda. Ale chtěl bych se zeptat na prujezd Bosnou, Bihač doporučíte nebo ne? Na www.jaderske nebo croatia.hr doporucuji prujezd ve dne a drzet se hlavnich cest. Prosim, mate nekdo zkusenost ??? Diky -
« Ceny ubytovani
Ahoj, muzete mi nekdo rict jake jsou aktualni ceny ubytovani v soukromi v HR - oblast ZADAR? Mam nejake rozporuplne informace. Dale me zajima, jestli mate nekdo prehled o dopravnich spickach (nebo odkaz na www) na ceste do HR - samozrejme krome notorickych spicek napr. pa-so. Dekuji Vam. -
« Re: Poprvé do Chorvatska
To Rezidents: S tou Bosnou to je zajímavý - tam alespoň nakouknout, jinak už jsem v Jugošce byl moc a moc krát, jezdím pouze v sezoně drsný kolony jsem zažil kolem Plitvic, po celým pobřeží a pak kolem Ljubljany - to bylo nejdrsnější!
To CCC: Dálniční známku koupíš kdekoliv na čáře například u poslední benzínky v Čechách nebo u rakouský benzínky, jsou na to zavedený...
Já osobně dálniční známku kupuju v autoklubu ČR, desetidenní známka je tam kolem 250 Kč. Mám to tam 30 metrů z vrat naší firmy, takže nejjednodušší. -
To Cokes: Michelin není špatný, ale často je přetížený.
[odkaz] (odkazy na všechny možné itineráře)
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
To Zadek524: Pokud jedeš mimo sezónu, tak žádné kolony nejsou. Já viděl kolony až cestou zpátky u Plitvic v opačném směru. Bosna je bez víz v pohodě. Cesty v pohodě. Levněji jak v Chorvatsku.
-
Rezidents: Jedu jenom na týden, tak nechci strávit dovolenou na cestách. To cestování konkrétně přes Chorvatsko vůbec nemám rád - roztřískaný silnice navíc kluzký, policajti, velice pomalá jízda ve vedru a kolonách. Třeba jet autem do Řecka přes Itálii trajektem mi nedělá problém, ale přes to Chorvatsko je mi to nějak proti srsti... -
Dík za zprávy, už se taky pomalu chystám, jestli se nedostaví nějaká komplikace, vyrážím příští pátek. Ještě váhám kam se přesně vydám. Chtěl jsem do kempu Indie na Istrii, ale nějak hrozně podražili, noc ve dvou s autem by mě vyšla přes 30 Euro!!! To se na to můžu vykašlat! Jaký byly ceny v Solarisu, na Internetu maj ceny docela příznivý, platěj?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
ja sa chystam do CRO zaciatkom augusta, tiez som pocul, ze cez Rakusko je to dost nanic... Prosim Ta mohol by si mi trochu popisat, skade cez Madarsko si isiel? Vdaka