Autem do Chorvatska?
« Re: HR
Florido: vypejkani speku na slunci taky neholduju. Kazdopadne vzhledem prave k tomu ze nemam more 10 minut z prace se k nemu rad podivam. Proste se mi libi spis to primorske klima, v Chorvatsku je halda prirodnich parku, nejaka ta kultura tam taky je. Pro mne je idealni stav hospudka na brehu, venku na zahradce, vyhled na more a vychlazeny pivo :-))). Jo taky bych k tomu snesl nejakej velkej stavnatej svinskej kotlet, chrocht. -
« Re: HR
to ruprecht:Co vsichni na dovolene u more vidite?Ja mam na plaz z domu 10 minut a z prace minutu a nejdu tam jak je rok dlouhej, akorat kdyz prijede nevsteva a to je tam jeste tak z 80% odvezu jedu domu a pak pro ne radeji prijedu, nez se tam "smazit" na slunku....Zustavam tam s nima pouze v zime, to je tam prijemne...:-) -
« Re: Benzín v Chorvatsku
Nejhorší na tom, je to, že se minimálně jednou nespálila směs. A počítač hned vyhodil závadu a to jako závadu rozdělovače, neb si chudák asi myslel, že nebyla vůbec hozená jiskra. Motor to ty sračky snad přežil a zdá se, že vstřiky taky (multi port). Vyčistil se filtr a rovnou se preventivně objednal jiný. Natankoval se kvalitní benzín u Shellu a ještě se do nádrže nalil takovej ten přípravek od STP pro vyčištění vstřiků. No tak snad ty sračky jsou pryč. Nicméně nevím, jestli je tam benzín takovejhle všeobecně, nebo jsem si vybral špatnou pumpu. Každopádně mě kvalita benz. stanic INA nepřesvědčila, tankovat jsem tam nechtěl jenže nejbližší OMW byla 350 km a to bych vážně už neujel. Prostě strašný :( -
« Re: zpet HR
Cesta cez Madarsko bola prakticky prazdna v noci aj cez den v nedelu poobede. Akurat sa tam 140 moze valit iba samovrah. V noci srnky a jelene. Vela srniek a jelenov. Jedneho jelena chytil nastastie kamion a nie ja. Isiel som 90 a oci som mal vyplestene az pred autom. Inac je to pohoda, zabludit sa fakt neda.
« Benzín v Chorvatsku
Tak zkušenosti s benzínem. Tankoavl jsem bohužel a autu jsem se za to omlouval u benzínek INA tedy Chorvatský to asi téměř monopol. Tankoval jsem jejich Euro 95. Mno při příjezdu do ČR auto začalo cukat, nic tragických, ale samozřejmě jsem to poznal. No tak jsem to dal jednomu zázračnému člověku no a ten se podíval na filtr. Pak suše oznámil, že natural 95 není hnědý a vyčistil ho. Chudák moje auto. Doufám, že mi to promine. -
« zpet HR
Tak se svami podelim s malima skusenostmi z HR. JEli jsme v Patek do Drveniku. Cesta byla takovahle. Praha>Brno>Bratislava>Rajka>Magyar..>Szo… Cesta uzasna opravdu doporucuju jezduit jenom pres H. Cesta jedna velika dlouha celkem bez aut .. mastili jsme to poni celou dobu 140 a super. Hranice prazdne. Mamka jela predevcirem pred Viden a Graz a rikala ze cesta priserna, kolony, fornty na hranicich. Jestli nekdo pojedete vykazlete se na A a jeste usetrite za Rakouskou dalnici (Slovenska stoji 99). Celi jsme to jeli 16:48minut cisttyho casu a asi 19h celkove hrubyho casu i s prestavkami. Vzdalenost 1225km. Pocasi super, celkem polevnili a pokojenost uplna. hodne zdaru na cestach do HR. Cau Pocket