Autem do Chorvatska?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

15.09.02  23:13

« do HR v zari

Ahoj, mate nekdo zkusenosti, jake je klima v HR v zari? Chystam se jet posledni vikend v zari. Diky za informace.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.09.02  15:41

« Re: more

No tak ja snih muzu asi tak po dobu meho pobytu na horach. Jinak bych ho klidne zrusil ...
  • 00 Reagovat !

foto

11.09.02  12:59

« more

to residents & ruprecht:Clovek vzdycky touzi vic po tom co nema, i kdyz zima a snih me VUBEC nechybi, vlastne proto zijeme tady ze je zde porad krasny pocasi, teda hlavne v zime, snih uz jsem 13 let a 9 mesicu nevidel, protoze v zime se z Fla. nehneme!!!:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.02  12:53

« Re: HR

Florido: vypejkani speku na slunci taky neholduju. Kazdopadne vzhledem prave k tomu ze nemam more 10 minut z prace se k nemu rad podivam. Proste se mi libi spis to primorske klima, v Chorvatsku je halda prirodnich parku, nejaka ta kultura tam taky je. Pro mne je idealni stav hospudka na brehu, venku na zahradce, vyhled na more a vychlazeny pivo :-))). Jo taky bych k tomu snesl nejakej velkej stavnatej svinskej kotlet, chrocht.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.02  09:23

Já jsem tam lezl po horách a konzumoval čerstvé fíky rovnou ze sromů na horských úpatích :)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.02  09:21

« Re: Benzín v Chorvatsku

Florida: Ono všeobecně v USA moc kvalitní benzín není. To co vy tam máte za premium my máme za standard a něco jako benzín o 99 oktanů asi vaše auta nikdy neslyšela.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.09.02  07:53

To Florida89: taky mám raději nějaký outdoor po horách než se válet na jednom fleku u moře, ale co bych neudělal pro rodinku a navíc se přitom projedu autem.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  14:51

to ruprecht:Co vsichni na dovolene u more vidite?Ja mam na plaz z domu 10 minut a z prace minutu a nejdu tam jak je rok dlouhej, akorat kdyz prijede nevsteva a to je tam jeste tak z 80% odvezu jedu domu a pak pro ne radeji prijedu, nez se tam "smazit" na slunku....Zustavam tam s nima pouze v zime, to je tam prijemne...:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  14:48

to ace2:Shell a BP tady za moc kvalitni benzin povazovan neni, i kdyz si myslim a nejenom ja ze kvalita benzinu je tady horsi nez v Evrope.Nejlepsi benzin tady - CHEVRON:-)
  • 00 Reagovat !

foto

10.09.02  14:24

« HR

No jel bych hned znova, akorat jsem menil praci a dovolenou asi nedostanu. Sakra ...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  14:22

Asi jsi narazil na spatnou pumpu. Nebo si bral uz ode dna. Vzdycky mi pripadalo, ze jejich benzin je spis kvalitnejsi. Rafínerka je v Rijece. Spis mne vadej ty fronty na pumpach. To je jak za komancu u nas.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.09.02  14:19

« Re: To Ruprecht:

Kaptah: dik za kompliment. Taky jsem tam letos byl, nejak jsem se rozsoupnul a vzal jsem za to az na Makarskou. 17 hodin jizdy bruto zpatky mne fakt nenadchlo, ale Dubrovnik, Makarska, Drvenik atd stalo za to. Samozrejme moji oblibenou trasou.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.09.02  08:37

Nejhorší na tom, je to, že se minimálně jednou nespálila směs. A počítač hned vyhodil závadu a to jako závadu rozdělovače, neb si chudák asi myslel, že nebyla vůbec hozená jiskra. Motor to ty sračky snad přežil a zdá se, že vstřiky taky (multi port). Vyčistil se filtr a rovnou se preventivně objednal jiný. Natankoval se kvalitní benzín u Shellu a ještě se do nádrže nalil takovej ten přípravek od STP pro vyčištění vstřiků. No tak snad ty sračky jsou pryč. Nicméně nevím, jestli je tam benzín takovejhle všeobecně, nebo jsem si vybral špatnou pumpu. Každopádně mě kvalita benz. stanic INA nepřesvědčila, tankovat jsem tam nechtěl jenže nejbližší OMW byla 350 km a to bych vážně už neujel. Prostě strašný :(
  • 00 Reagovat !

foto

04.09.02  07:13

« To Ruprecht:

Vratil jsem se z HR (Istrie a Kvarner) a diky Tvymu presnymu popisu cesty pres Linz a Klagenfurt to bylo hooodne pohodovy cestovani. Trasa je fakt super, vsem doporucuju, jeste jednou Ti diky moc!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.02  13:10

to ace2: Myslím, že Amerika to chroustne. Být to BMW nebo ital, tak už třeba neběží :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.09.02  09:44

« Re: zpet HR

Cesta cez Madarsko bola prakticky prazdna v noci aj cez den v nedelu poobede. Akurat sa tam 140 moze valit iba samovrah. V noci srnky a jelene. Vela srniek a jelenov. Jedneho jelena chytil nastastie kamion a nie ja. Isiel som 90 a oci som mal vyplestene az pred autom. Inac je to pohoda, zabludit sa fakt neda.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.09.02  22:27

Můžu jedině potvrdit. Po návratu do vlasti se auto na posledních 10 litrů chovalo jako když jede na výpary...
  • 00 Reagovat !

foto

31.08.02  21:20

« Benzín v Chorvatsku

Tak zkušenosti s benzínem. Tankoavl jsem bohužel a autu jsem se za to omlouval u benzínek INA tedy Chorvatský to asi téměř monopol. Tankoval jsem jejich Euro 95. Mno při příjezdu do ČR auto začalo cukat, nic tragických, ale samozřejmě jsem to poznal. No tak jsem to dal jednomu zázračnému člověku no a ten se podíval na filtr. Pak suše oznámil, že natural 95 není hnědý a vyčistil ho. Chudák moje auto. Doufám, že mi to promine.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.08.02  09:37

« Re: zpet HR

JEste ta cesta jednou
    Praha > Brno > Bratislava > Rajka > Magyar.. > Szombathely > Varazdin > Zagreb > Knin > Slunj > Makarska > Drvenik
  • 00 Reagovat !

foto

26.08.02  09:36

« zpet HR

Tak se svami podelim s malima skusenostmi z HR. JEli jsme v Patek do Drveniku. Cesta byla takovahle. Praha>Brno>Bratislava>Rajka>Magyar..>Szo… Cesta uzasna opravdu doporucuju jezduit jenom pres H. Cesta jedna velika dlouha celkem bez aut .. mastili jsme to poni celou dobu 140 a super. Hranice prazdne. Mamka jela predevcirem pred Viden a Graz a rikala ze cesta priserna, kolony, fornty na hranicich. Jestli nekdo pojedete vykazlete se na A a jeste usetrite za Rakouskou dalnici (Slovenska stoji 99). Celi jsme to jeli 16:48minut cisttyho casu a asi 19h celkove hrubyho casu i s prestavkami. Vzdalenost 1225km. Pocasi super, celkem polevnili a pokojenost uplna. hodne zdaru na cestach do HR. Cau Pocket
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…