Autem do Chorvatska?
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Jak a kam do Řecka?
Zdravím všechny,děkuji za mnoho rad ohledně Chorvatska.Tuto vilku(www.er-corp.com/villanena/) na ostrově Brač ve městě Bol můžu doporučit!!!Příští rok chci vyskoušet Řecko a chci to jet autem(přes Itálii nebo Rumunsko?).Máte někdo kontak na solidní ubytování nebo nějakou www stránku?Děkuji za rady a kdo má zájem o Bol tak poradím.Zdar -
« Re: do HR v zari
Ted jsem se vratil od Sibeniku. Opálený jsem jak Róm, ale je uz znát, že je září. Studený noci a docela vítr. Občas i zataženo. Sluníčko svítí a voda teplá. Ale když foukne,.. Ale zase na výlety po národních parcích to je fajn. Jen se tam nesmí zmoknout jako se mi teď povedlo na Plitvicích ... :-) Ale zase je výhodou, že nejsou fronty aut na cestách. -
« Re: do HR v zari
1820: je to v pohode. More tak 23st. Pocasi, to zalezi, to si nikdy nevyberes. Letos jsem tam byl zacatkem srpna a chcalo. Taky to dost visi na tom kam jedes. Istrie je prece jen dost severneji. Např. na Makarske bude vedro i ted. Sam jsem byl v HR v zari nekolikrat a vzdy spokojenost. Noci jsou ale trosku chladnejsi a stmiva se driv. Je taky dost rozdil zda prvni tyden v zari a nebo posledni. Ta krivka pak nabiva uz na strmosti. -
-
« Re: HR
Florido: vypejkani speku na slunci taky neholduju. Kazdopadne vzhledem prave k tomu ze nemam more 10 minut z prace se k nemu rad podivam. Proste se mi libi spis to primorske klima, v Chorvatsku je halda prirodnich parku, nejaka ta kultura tam taky je. Pro mne je idealni stav hospudka na brehu, venku na zahradce, vyhled na more a vychlazeny pivo :-))). Jo taky bych k tomu snesl nejakej velkej stavnatej svinskej kotlet, chrocht. -
« Re: HR
to ruprecht:Co vsichni na dovolene u more vidite?Ja mam na plaz z domu 10 minut a z prace minutu a nejdu tam jak je rok dlouhej, akorat kdyz prijede nevsteva a to je tam jeste tak z 80% odvezu jedu domu a pak pro ne radeji prijedu, nez se tam "smazit" na slunku....Zustavam tam s nima pouze v zime, to je tam prijemne...:-)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!