Autem do Chorvatska?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

12.06.03  16:16

« Re: Poplatky?

Placeni na benzinkach je nejpohodlnejsi kartou, loni jsem si uz hotovost ani nebral, bankomatu na ostatni vydaje je tam taky dost...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.06.03  14:32

lidicky, neblaznete, jezdit v SLO a HR pres placene useky? To je prd romantika, .. za to to pekne objet, hledat na mape prstikem a najiiit .. sice pocitejte +1 hodina cesty navic, ale za to uvidite krasne kouty malebne zeme anebo useky jako pri Rally Korsika :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.03  08:39

Kolik euro vyjde cesta na Istrii(klasika Poreč,Umag).
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.03  08:31

Na poplatky po ceste si berte Eura, na placeni v HR vam bohate stacej nase tvrdy koruny. Nikdy se mi nestalo, ze bych je nemel kde vymenit (smenarny je berou prakticky vsude) a v celkem slusnym kurzu. Kdyz si spoctete provizi a ztratu na rozdilech v kurzu pri prepoctu koruna - euro - kuna, tak vas to v HR z koruny na ty jejich kuny vyjde levneji :-o Jo a platit primo Eurem se jeste vyplati ubytovani pokud jedete na blint. Jinak vsude jinde platte radsi jejich kunama, ... Nejvetsi * jsou Slovinci, jednou jsem tam bral benzin rovnou za Euro a ten kurz pri prepoctu byl dost smutnej :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.03  22:37

jo to je pravda, obchodníci sice € berou, ale v ějakým divný hodně nevýhodným kursu... :)))) klasika. Já platil kde do šlo kartou a kde to nešlo tak těma jejich liškama, nebo kunama ? Něco z lesa prostě.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 05.06.03  22:08

Hlavně si vyměň penízky ve směnárně na hranicích a neplať v eurech já jsem měnil asi 20 euro a vždy jsem byl v pohodě.Kurz na hranicích byl vždy podobný jako u moře:
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.03  23:00

No moc ne, já všude platil 5€ a vždycky mi snad bylo něčím blíže neidentifikovatelným vráceno :-) Tohle není problém, problém je absence dálnic v Chorvatsku... :((((( za to samej policajt, zakáz předjíždění, omezení rychlosti a jiné potěšení. Alespoň, že silnice mají ve velmi dobrém stavu.
  • 00 Reagovat !

foto

04.06.03  18:51

« Poplatky?

Nevíte někdo ceny mýtného ve Slovinsku a v Chorvatsku? Nebo, mi napsat sem link, kdy bych to zjistil? Jde mi o to kolik si mám nachystat penízků.
  • 00 Reagovat !

foto

07.05.03  10:38

« Sezóna začíná

Tak je to tady. Je tady první tester moře, cesty, novinek na trase atp ???
  • 00 Reagovat !

foto

04.12.02  17:10

« Jak a kam do Řecka?

Zdravím všechny,děkuji za mnoho rad ohledně Chorvatska.Tuto vilku(www.er-corp.com/villanena/) na ostrově Brač ve městě Bol můžu doporučit!!!Příští rok chci vyskoušet Řecko a chci to jet autem(přes Itálii nebo Rumunsko?).Máte někdo kontak na solidní ubytování nebo nějakou www stránku?Děkuji za rady a kdo má zájem o Bol tak poradím.Zdar
  • « 00 Reagovat !

foto

17.09.02  10:10

« Re: do HR v zari

Ted jsem se vratil od Sibeniku. Opálený jsem jak Róm, ale je uz znát, že je září. Studený noci a docela vítr. Občas i zataženo. Sluníčko svítí a voda teplá. Ale když foukne,.. Ale zase na výlety po národních parcích to je fajn. Jen se tam nesmí zmoknout jako se mi teď povedlo na Plitvicích ... :-) Ale zase je výhodou, že nejsou fronty aut na cestách.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.02  23:09

Diky za pozvani, pristi rok mozna ...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.02  23:06

Diky.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.02  15:09

Fotky z dovolený z Chorvatska autem včetně mapy mám tady:

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.02  11:37

1820: je to v pohode. More tak 23st. Pocasi, to zalezi, to si nikdy nevyberes. Letos jsem tam byl zacatkem srpna a chcalo. Taky to dost visi na tom kam jedes. Istrie je prece jen dost severneji. Např. na Makarske bude vedro i ted. Sam jsem byl v HR v zari nekolikrat a vzdy spokojenost. Noci jsou ale trosku chladnejsi a stmiva se driv. Je taky dost rozdil zda prvni tyden v zari a nebo posledni. Ta krivka pak nabiva uz na strmosti.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.02  07:19

« Re: more

Ma ty stranky hezky udelany, sice ho neznam, ale to nevadi...:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.02  07:08

to residents:Asi 60 miles jizne od Tampy.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.02  07:00

To Florida: Kde tam na Floridě žiješ? Mám kamoše na Tampě, který je tam taky již pár let ([odkaz] Možná ho znáš. S tou vzácností moře to taky může dopadnout tak, že v jeho případě se z vášnivého lyžaře stal vášnivý surfista a vodní lyžař. Prostě jen změna povrchu.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.09.02  06:48

to 1820:Kdyz tam nebude v zari hezky, prijed sem, tady je od rijna do konce brezna na dovolenou nejlepsi pocasi...:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.09.02  23:28

Otec se dneska vrátil a prý super počasí. Jak to bude za za 14 dní nevím :-) ale asi budeš spokojený... :)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…