Autem do Chorvatska?
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
"-- skrytý --" 12.06.03 14:32
« Re: Poplatky?
lidicky, neblaznete, jezdit v SLO a HR pres placene useky? To je prd romantika, .. za to to pekne objet, hledat na mape prstikem a najiiit .. sice pocitejte +1 hodina cesty navic, ale za to uvidite krasne kouty malebne zeme anebo useky jako pri Rally Korsika :o) -
Na poplatky po ceste si berte Eura, na placeni v HR vam bohate stacej nase tvrdy koruny. Nikdy se mi nestalo, ze bych je nemel kde vymenit (smenarny je berou prakticky vsude) a v celkem slusnym kurzu. Kdyz si spoctete provizi a ztratu na rozdilech v kurzu pri prepoctu koruna - euro - kuna, tak vas to v HR z koruny na ty jejich kuny vyjde levneji :-o Jo a platit primo Eurem se jeste vyplati ubytovani pokud jedete na blint. Jinak vsude jinde platte radsi jejich kunama, ... Nejvetsi * jsou Slovinci, jednou jsem tam bral benzin rovnou za Euro a ten kurz pri prepoctu byl dost smutnej :-( -
No moc ne, já všude platil 5€ a vždycky mi snad bylo něčím blíže neidentifikovatelným vráceno :-) Tohle není problém, problém je absence dálnic v Chorvatsku... :((((( za to samej policajt, zakáz předjíždění, omezení rychlosti a jiné potěšení. Alespoň, že silnice mají ve velmi dobrém stavu. -
« Jak a kam do Řecka?
Zdravím všechny,děkuji za mnoho rad ohledně Chorvatska.Tuto vilku(www.er-corp.com/villanena/) na ostrově Brač ve městě Bol můžu doporučit!!!Příští rok chci vyskoušet Řecko a chci to jet autem(přes Itálii nebo Rumunsko?).Máte někdo kontak na solidní ubytování nebo nějakou www stránku?Děkuji za rady a kdo má zájem o Bol tak poradím.Zdar -
« Re: do HR v zari
Ted jsem se vratil od Sibeniku. Opálený jsem jak Róm, ale je uz znát, že je září. Studený noci a docela vítr. Občas i zataženo. Sluníčko svítí a voda teplá. Ale když foukne,.. Ale zase na výlety po národních parcích to je fajn. Jen se tam nesmí zmoknout jako se mi teď povedlo na Plitvicích ... :-) Ale zase je výhodou, že nejsou fronty aut na cestách. -
« Re: do HR v zari
1820: je to v pohode. More tak 23st. Pocasi, to zalezi, to si nikdy nevyberes. Letos jsem tam byl zacatkem srpna a chcalo. Taky to dost visi na tom kam jedes. Istrie je prece jen dost severneji. Např. na Makarske bude vedro i ted. Sam jsem byl v HR v zari nekolikrat a vzdy spokojenost. Noci jsou ale trosku chladnejsi a stmiva se driv. Je taky dost rozdil zda prvni tyden v zari a nebo posledni. Ta krivka pak nabiva uz na strmosti. -