Autem do Chorvatska?
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Podgora, hotel Podgorka
Nebyl jste někdo v hotelu Podgorka v obci Podgora (kousek za Makarskou)? Za týden se tam valím, a zajímá mne hlavně stravování, mám zaplacenou polopenzi (manželka je profi kuchařka a tak o dovolené chce mít od vaření pokoj) a koumám nad tím jak velké zásoby si mám nakoupit. Jsem docela rozežranej, tak mám obavu abych tam večer neokusoval futra. Případně budu vděčný i za info o stavu hotelu (pořádek, obsluha...), případně nějaké foto (atnarfus@seznam.cz), na netu toho moc není. -
« Re: ubytovani
Tat tak. Naprosto nechápu zoufalce, kteří si tady objednávají pobyty přes cestovky a pak se diví co jím to vyvedli a nadávají vlastní blbosti. Nejvíc mě pak rozesmějí obavy, aby tam něco našli volného?! Takový pobyt v letoviscích, kde je Vítkovice tours apod. Čechů jak na Václaváku, obvykle "klidné" místo, dostatek vyžití - hlučné bary atd., přemrštěné ceny v místních obchodech, prostě idylka. -
« Re: písečné pláže
Jo s pisecnejma plazema v HR je to slabsi. Malo kde a kdyz uz tak vetsinou betonova plaz a pisek v mori. O tech z mala co vim jsou v Boograd na Moru (jizne od toboganu), ostrov Murter v kempu, nekde u Zadaru je taky. Oblazkove jsou skoro vsude od Zadaru niz, jen to chce vybrat ty sparvne male a kulate aby nerezaly do nohou. Na to byla perfektni plaz v Biogradu, Drvenik, Brela, ... Treba Makarska na plaze nic moc, ostre oblazky, hlava na hlave, na HR spina ... -
"-- skrytý --" 20.07.03 21:18
« písečné pláže
Mám dotaz,letos chci navštívit jižní část Chorvatska.Potřebuji poradit s pláží.Jelikož mám malýho syna hledám písečnou nebo oblázkovou pláž se snadným přístupem do moře.Několikrát jsem byl kousek od Omiše,tam jsem byl spokojenen,ale chtěl bych navštívit i jiné místo .Díky -
"-- skrytý --" 16.07.03 10:15
« přes Slovinsko
Dálnice přes Slovinsko je celkem v pohodě,
doporučuji ale jet v klidu a přespat za 6€/os. v kempu cestou např. asi 35 km za Mariborem smer Ljubjana je fakt super kemp asi 2 km od dálnice (Latkova Ves)to je asi 6,5 hodiny cesta z Brna. Od tam k moři je to zase asi 4,5 h. Poplatky celkem za dalnice asi 800 Sit od hranic do Ljublaně a asi 970 Sit Z Ljublaně k pobřeží.
Všechny úseky jsou super lepší než v Rakousku,
ten kousek co není dálnice se dá za pár desítek minut projet. Horší je to u moře ale je na Istrii moře prima. Vyhněte se všem slovinským kempům u moře (vlastní zkušenost) stojí za houby a jsou drahé 12€/noc.
Cestou se nezapomeňte stavit buď na Bohinj či Bled, ale rozhodně do jeskyní Postojna, to stojí za to (věřte).
I Maribor je hezký a v centru je rybí restaurace FISHcosi (je modrá, nepřehlédnutelná) kde leckeré dobroty dostanete levněji než v čr (250g steak z lososa za 150 kč neseženete) mluvím o čerstvém, nemraženém, rybím mase.
Dobrou cestu!