Autem do Chorvatska?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• 00 Reagovat !

foto

23.07.03  18:47

« Tučepi

O víkendu jsem se vrátil s dovolené. Byl jsem v Tučepi. Hotel "ALGA ****" polopenze, super luxus, nádhera za solidní cenu. do 10t. Jídlo formou švétských stolů.
  • 00 Reagovat !

foto

23.07.03  16:14

« Aktuální ceny v Chorvatsku

benzin/nafta:
    [odkaz]
    dálnice:
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

23.07.03  11:53

« Podgora, hotel Podgorka

Nebyl jste někdo v hotelu Podgorka v obci Podgora (kousek za Makarskou)? Za týden se tam valím, a zajímá mne hlavně stravování, mám zaplacenou polopenzi (manželka je profi kuchařka a tak o dovolené chce mít od vaření pokoj) a koumám nad tím jak velké zásoby si mám nakoupit. Jsem docela rozežranej, tak mám obavu abych tam večer neokusoval futra. Případně budu vděčný i za info o stavu hotelu (pořádek, obsluha...), případně nějaké foto (atnarfus@seznam.cz), na netu toho moc není.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.07.03  11:35

« to rezidents

Jsou případy, kdy je daný hotel natolik dobrý a lokalita natolik žádaná, že je kvalitní cestovka (v ČR vím o jedné) jediné řešení a zájezd je nutno koupit už na počátku roku. Jako sociální dovolenoá pro šetřivé čechy se ale opravdu nehodí ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.07.03  09:53

« Re: ubytovani

Tat tak. Naprosto nechápu zoufalce, kteří si tady objednávají pobyty přes cestovky a pak se diví co jím to vyvedli a nadávají vlastní blbosti. Nejvíc mě pak rozesmějí obavy, aby tam něco našli volného?! Takový pobyt v letoviscích, kde je Vítkovice tours apod. Čechů jak na Václaváku, obvykle "klidné" místo, dostatek vyžití - hlučné bary atd., přemrštěné ceny v místních obchodech, prostě idylka.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.07.03  08:55

Div ti neskocej pod auto :-) fakt!
  • « 00 Reagovat !

foto

22.07.03  20:52

Už při vjezdu do Makarský tě budou odchytávat na ulici nabízející ubytování... s ubytováním bych si dělal opravdu nejmenší starosti.
  • 00 Reagovat !

foto

22.07.03  20:31

« ubytovani

Ahoj! Mohl by mi nekdo sdelit jak to vypada s ubytovanim, chci jet na blind pristi tyden - ne v patek nebo sobotu, nekam nad Makarskou, budeme 3, chytám se na nejaký slusny apartmanek? Abychom nemuseli blbnout v aute.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.07.03  16:00

« Re: písečné pláže

Hura, pristi rok jedu na Korculu :-), tam jsem jeste nebyl.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.07.03  10:03

Jedna písečná pláž je na ostrově Korčula, úplně na východním konci ostrova. Je tam i velmi pozvolné dno, do výše ramen je voda asi 300m od břehu.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.07.03  09:18

Jo s pisecnejma plazema v HR je to slabsi. Malo kde a kdyz uz tak vetsinou betonova plaz a pisek v mori. O tech z mala co vim jsou v Boograd na Moru (jizne od toboganu), ostrov Murter v kempu, nekde u Zadaru je taky. Oblazkove jsou skoro vsude od Zadaru niz, jen to chce vybrat ty sparvne male a kulate aby nerezaly do nohou. Na to byla perfektni plaz v Biogradu, Drvenik, Brela, ... Treba Makarska na plaze nic moc, ostre oblazky, hlava na hlave, na HR spina ...
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.07.03  21:18

« písečné pláže

Mám dotaz,letos chci navštívit jižní část Chorvatska.Potřebuji poradit s pláží.Jelikož mám malýho syna hledám písečnou nebo oblázkovou pláž se snadným přístupem do moře.Několikrát jsem byl kousek od Omiše,tam jsem byl spokojenen,ale chtěl bych navštívit i jiné místo .Díky
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.07.03  10:15

« přes Slovinsko

Dálnice přes Slovinsko je celkem v pohodě,
    doporučuji ale jet v klidu a přespat za 6€/os. v kempu cestou např. asi 35 km za Mariborem smer Ljubjana je fakt super kemp asi 2 km od dálnice (Latkova Ves)to je asi 6,5 hodiny cesta z Brna. Od tam k moři je to zase asi 4,5 h. Poplatky celkem za dalnice asi 800 Sit od hranic do Ljublaně a asi 970 Sit Z Ljublaně k pobřeží.
    Všechny úseky jsou super lepší než v Rakousku,
    ten kousek co není dálnice se dá za pár desítek minut projet. Horší je to u moře ale je na Istrii moře prima. Vyhněte se všem slovinským kempům u moře (vlastní zkušenost) stojí za houby a jsou drahé 12€/noc.
    Cestou se nezapomeňte stavit buď na Bohinj či Bled, ale rozhodně do jeskyní Postojna, to stojí za to (věřte).
    I Maribor je hezký a v centru je rybí restaurace FISHcosi (je modrá, nepřehlédnutelná) kde leckeré dobroty dostanete levněji než v čr (250g steak z lososa za 150 kč neseženete) mluvím o čerstvém, nemraženém, rybím mase.
    Dobrou cestu!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.03  12:05

« Re: Jaké jsou aktuálni ceny?

Loni Pelješac před sezonou v červnu 8 EU/os/aparman, v červenci pak 12,5 EU.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.03  12:02

« Re: Bosna . . .

cowley: ten Neum je tak na nákupy, ale na koupání nic moc. Je to zátoka a to dost úzká. Je to jediný kousek bosenského pobřeží. Co by za to Češi dali mít aspoň takový kousek moře...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.03  09:31

jo jo tak tak. Konkurence je veliká, de facto všechny domy u pobřeží = ubytování, takže ceny jsou držený na rozumý úrovni.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.03  07:44

to honda...: v loni Biograd n Moru v hlavni sezone 11EUR/os/noc za pokoj, Makarska 13EUR/os/noc apartman pro 6lidi. Letos to je podobny ...
  • « 00 Reagovat !

foto

14.07.03  23:22

záleží... a kupodivu ani cena nemusí nutně znamenat rozdíl ve kvalitě. Já platil €15 os/noc
  • « 00 Reagovat !

foto

14.07.03  22:20

« Re: Cesta přes Rakousko

V Itálii je lepší nešetřit na dálničních poplatcích, zejména pokud jedete až do střední Itálie. Naopak třeba ve Francii se bez dálnice v pohodě obejdete.
  • 00 Reagovat !

foto

14.07.03  13:32

« Jaké jsou aktuálni ceny?

Dobrý den vespolek, jsem zde poprvé a rád bych využil vašich bohatých zkušeností s cestou do CRO. Můžete mi prosím sdělit aktuální ceny v € za ubytování v apartmánu (4 osoby) na Isrii?
    Předem děkuji.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…