Autem do Chorvatska?
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Podgora, hotel Podgorka
Nebyl jste někdo v hotelu Podgorka v obci Podgora (kousek za Makarskou)? Za týden se tam valím, a zajímá mne hlavně stravování, mám zaplacenou polopenzi (manželka je profi kuchařka a tak o dovolené chce mít od vaření pokoj) a koumám nad tím jak velké zásoby si mám nakoupit. Jsem docela rozežranej, tak mám obavu abych tam večer neokusoval futra. Případně budu vděčný i za info o stavu hotelu (pořádek, obsluha...), případně nějaké foto (atnarfus@seznam.cz), na netu toho moc není. -
« Re: ubytovani
Tat tak. Naprosto nechápu zoufalce, kteří si tady objednávají pobyty přes cestovky a pak se diví co jím to vyvedli a nadávají vlastní blbosti. Nejvíc mě pak rozesmějí obavy, aby tam něco našli volného?! Takový pobyt v letoviscích, kde je Vítkovice tours apod. Čechů jak na Václaváku, obvykle "klidné" místo, dostatek vyžití - hlučné bary atd., přemrštěné ceny v místních obchodech, prostě idylka.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

U obchodníků s tím moc nepočítej, maximálně v nějakém větším hotelu, ale v běžném obchůdku mají max. imprinter a na ten je potřeb embosovanou kartu.
Pokud máš účet u České spořitelny, tak zcela jistě vybereš potřebnou kartu - buď EC/MC Standard nebo Visa Classic. Pojištění si můžeš taky zvolit zda chceš nebo ne, popř. můžeš připojištit celou rodinu. Já tam účet mám a jsem maximálně spokojený.