Autem do Chorvatska?
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
« Re: ubytování
Hmm, stařenka mi nechce jet právě už na oblázky, letos začala tvrdě vyžadovat písek...:)
Oddie: Tvůj způsob relaxace je pro mě naprosto odpudivej...:-)))
Když si představím, že místo odpočinku bych měl někde svojí zmordovanou tělesnou schránku ještě víc týrat na kole nebo při jinejch podobnejch tryznách, dělá se mi nanic...!:) -
« ubytování
Pokud někdo sháníte ubytování v HR (ale spíš déle předem), pak můžu doporučit agenturu Adriatic, jejich stránky jsou super a v češtině. [odkaz].
Jsou tam fotky ze všech pokojů, okolí objektu apod. Pokud někoho zajímá, co jsem letos vybral pro naši 12člennou výpravu, pak na jejich hlavní stránce klikněte vlevo na "PRIVÁTNÍ UBYTOVÁNÍ" a do "Vyhledávání podle čísla" zadejte 507. -
"-- skrytý --" 11.06.04 09:53
« Bez nadpisu
:) O Chorvatsku tak nějak přemýšlím už dost dlouho - ale zatím jsem se nějak neodhodlal. Možná za rok, uvidíme... a spíš v případě, že bychom s k někomu přidali, nerad jezdím sám na neznámá místa, přeci jen znalý průvodce je plus... Jinak my na to kempování a válení u moře zas tolik nejsme, to spíš sport (kola, windsurf a spousta dalšího), ale bydlení v baráku se sprchou... a žádný vaření (nebo minimum). Takže letos zas zůstanem tady na kola, vodu apod. Pokud bych ale někdy razil k moři, tak určitě mimo sezónu, přes léto bych padnul... -
« Bez nadpisu
oddie: Myslím, že v tomhle se všichni shodujem... Naštěstí mám manželku, se kterou se shodnem na 99% věcech, nejvíc jsme si oblíbili asi kempování (Chorvatsko, Bulharsko), ale letos musím kvůli synovi (2 a 1/4 roku) do baráku.
Já vyrážím za (no zhruba) 9 hodin, autem, cíl Brist (vedle Gradacu). O dálnici můžu poreferovat příští týden, zatím mám plán přes Plitvická jezera a na Makarskou. -
"-- skrytý --" 09.06.04 13:13
« Re: Dialnice
3-D: ta dalnice na Zadar .. zeshora dolu, od Karlovace, pokud jedes klasika smerem na Gracac, ale nedojedes az tam, tak u Udbiny je odbocka na Zadar a na Gracac. Pokud bys jel smer Zadar, po takove trosinku horsi okresce se dostanes k obci Lovinac, nebo trochu za ni a tam je mytnice od dalnice, ktera vede az k mostu mezi Jesenice a Posedarje, jak je ten Novigradsky zaliv, nebo jak se tomu rika, co se jinak objizdi pres Obrovac, Krusevo. Po te dalnici jsem nejel, objeli jsem to :), ale ta dalnice vede skutecne skoro az do Zadaru, jak je obec Murvica (cca 10km od nej), tam je myslim konec. (byl jsem tam pred necelymi dvema tydny). Jinak ale klasicky pres Gracac, pokud potrebujes do Zadaru a okoli, to delsi o moc neni, ta nova dalnice tak vyrazne zkraceni nepredstavuje, nemusis se sice motat v tech horskych serpentynkach, ikdyz to je zase slast pro oci. Odhaduju, ze touhle dalnici vic jak 20min podle me k dobru nenajedes, spis min. Jinak typicka hrvatska svinarna je, ze ten most mezi Jesenici a Posedarje je pouze placeny dalnicni, ikdyz se k nemu dostanes okreskama a za mostem pokracuji take okresky (krom te dalnice). :( -
« Re:
Letos jedeme jako každým rokem doChorvatska, loni byla Gradac, letos Tučepi.
Jsem zvědavý na nově otevřené úseky dálnic jestli se vyplatí jet letos ještě starou trasu přes Plitvice atd. nebo už jet po dálnici.
Doufám, že pokud někdo pojedete ještě teď v červnu a vrátíte se tak napište hned své postřehy.
Díkas Rosta