Autem do Chorvatska?

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse

• « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 11.05.05  17:13

« Re:

To petrumr: O kolik to asi tak vyjde levněji, když se koupí last minute hotel na Slovensku. Případně nějaké doporučení kde a nebo odkaz. Díky L.
  • 00 Reagovat !

foto petrumr

petrumr 11.05.05  16:20

« Bez nadpisu

[odkaz] tam sou ceny za dálnicu,před rokem to bylo jen po Záhřeb a tak sem jel na Plitvice.A ještě-dojet na slovensko,koupit last minute hotel,zaplatit a fouknout to přes Bratislavu a na hranicách s Chorvatskem pořád opakovat-nevezu pivo mám zaplacenou polopenzi. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.05.05  07:35

« Re: Re: LPG

ja by som si z toho tiez nerobil problem, akorat nesmies provokovat zlou jazdou, jazdit na limity a hlavne neburat a ani nebyt ucastnikom buracky. Lebo potom su napr chorvati pekne svine :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.05.05  07:20

« Re:

To bob ash: Plyn je hodně specificky cítit, ale kdybys přepnul před příjezdem na hranici na benzín, tak si plynu pravděpodobně nevšimnou. Stejně tak by to chtělo učinit kdyby tě někde zastavovali poldové. Já měl ale hlavně na mysli to, že bych si s takovým starým veteránem na tak dlouhou cestu netroufal. Navíc máš v Taunusu asi automat a Fordí automaty jsou jedny z nejhorších. Kdyby se ti cestou vysypal, tak tam to auto můžeš nechat a jet domu vlakem. Promiň, každý nemá na nové auto, to se dá pochopit, ale ve tvém případě bych asi raději volil autobus, nebo sehnal někoho jiného, kdo by jel s lepším vozem. Bylo by nemilé, kdyby se dovolená proměnila v nepříjemné komplikace. Jinak Chorvatsko vřele doporučuji. Byl jsem tam loni a letos tam jedu znova. Kam se hrabou nějaké dovolené v Tunisu, Egyptě a pod. Chorvatsko je překrásné, člověk tam nedostane sračku a nemusí čelit přiblblým Arabákům, kteří otravují na každém rohu. Navíc je tam i docela levno.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.05.05  06:28

« Re:

Já bych z toho strach neměl,nezažil jsem,že by ho kontrolovali.
  • 00 Reagovat !

foto

09.05.05  00:02

« Bez nadpisu

Mě se do toho taky nechce a ten plyn není hlavní důvod ... Oni pokud po tom plynu vyloženě nepůjdou, najdou kulový (nádrž místo rezervy a pod kapotu se snad většinou nedívaj ...).
  • « 00 Reagovat !

foto

08.05.05  22:57

« Re: LPG

To bob ash: Tak do toho bych nešel a nejen kvůli Rakušákům.
  • 00 Reagovat !

foto

08.05.05  21:43

« LPG

Mám dotaz - uvažujeme s kámošema o cestě do Chorvatska a vypadáto, že budeme mít k dispozici jenom mojí herku (Ford Taunus '74, motor 2.0 Sierra) která má ilegální lpg. Jak velkej to může bejt průser?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.05.05  15:45

« Re: Re: Re: cena dálnice

vyrataj si kolko to je km a vynasob to asi 2-2,4kc/km. Potom ti vyjde zhruba presna cena. Asi tak to vychadzalo minuly rok
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 08.05.05  14:59

« Re: Re: cena dálnice

To jsi mi ale moc nepomohl.Ale i tak díky za reakci.J
  • « 00 Reagovat !

foto petrumr

petrumr 07.05.05  20:01

« Re: cena dálnice

Nejlepší si koupit chorvatsko-hotel,polopenzi bez dopravy na slovensku a potom co člověk ušetří,tak ani ho nezajímají poplatky na dálnici.A v hotelu v Bašce vodě je proti čechům jak západák-měl jsem to aji s pitím-druzí si to museli kupovat
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 07.05.05  19:43

« cena dálnice

Nevíte kolik stojí poplatky dálnice Zagreb-Split?? díkyJ.
  • 00 Reagovat !

foto

05.05.05  09:21

« Bez nadpisu

Minulý rok na Pelsjesaci v penzione 3-postelova izba 25 euro/noc.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.05.05  08:07

« Re: Re:

ked ste nahodili temu cien, tak aj to ubytko coskoro bude stat ako v rakusku a viac. Pokial nejdem na blind, ani sa tam neoplati chodit, kedze som tam uz x-krat bol. Cez cestovky a ine podobne to zacinaju byt ceny okolo 20,-/osoba bez stravy na sukromy a nie vzdy je to ubytko aspon na slusnej urovni. To uvazujem uz o inej lokalite. Minuly rok som stazka zohnal ubytko pre dvoch za 36,-. Je fakt ze na Bol-e ale .... .
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.05.05  23:08

« Re:

připadá mi to jako pěknej provar . . . :roll:
  • 00 Reagovat !

foto

04.05.05  22:33

« Bez nadpisu

Koukal,jezdím s nima od počátku-již dvě sezony...nejlevnější to není,ale holt za pohodlí se platí... 8)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 04.05.05  17:26

« Re: JADRAN EXPRES

A koukal jsi se na ceny????To je lepší si snad auto tam nebo motorku půjčit.J
  • 00 Reagovat !

foto

04.05.05  10:13

« JADRAN EXPRES

A co si nechat poslat auto vlakem? Jezdi tam specialní autovlak,se kterym se člvoěk sveze třeba i na lůžku až do Splitu....bez front a kolon 8)
  • 00 Reagovat !

foto

04.05.05  09:52

« Bez nadpisu

My jezdíme zásadně ve všední dny (út/st/čt) na noc a se zácpami problémy nemáme...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.05.05  07:30

« Re: Re: Re:

normalka, ono je to uz skoro jedno, kolonam sa nevyhnes ani na cestach I.tr a ani na dialnicach. Netreba si z toho robit hlavu. Staci si k ceste pridat aspon 2-3h rezervu.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…