Autem do Chorvatska?
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Hlavní diskuse
-
petrumr 11.05.05 16:20
« Bez nadpisu
[odkaz] tam sou ceny za dálnicu,před rokem to bylo jen po Záhřeb a tak sem jel na Plitvice.A ještě-dojet na slovensko,koupit last minute hotel,zaplatit a fouknout to přes Bratislavu a na hranicách s Chorvatskem pořád opakovat-nevezu pivo mám zaplacenou polopenzi. ;-) -
« Re:
To bob ash: Plyn je hodně specificky cítit, ale kdybys přepnul před příjezdem na hranici na benzín, tak si plynu pravděpodobně nevšimnou. Stejně tak by to chtělo učinit kdyby tě někde zastavovali poldové. Já měl ale hlavně na mysli to, že bych si s takovým starým veteránem na tak dlouhou cestu netroufal. Navíc máš v Taunusu asi automat a Fordí automaty jsou jedny z nejhorších. Kdyby se ti cestou vysypal, tak tam to auto můžeš nechat a jet domu vlakem. Promiň, každý nemá na nové auto, to se dá pochopit, ale ve tvém případě bych asi raději volil autobus, nebo sehnal někoho jiného, kdo by jel s lepším vozem. Bylo by nemilé, kdyby se dovolená proměnila v nepříjemné komplikace. Jinak Chorvatsko vřele doporučuji. Byl jsem tam loni a letos tam jedu znova. Kam se hrabou nějaké dovolené v Tunisu, Egyptě a pod. Chorvatsko je překrásné, člověk tam nedostane sračku a nemusí čelit přiblblým Arabákům, kteří otravují na každém rohu. Navíc je tam i docela levno. -
« Re: Re:
ked ste nahodili temu cien, tak aj to ubytko coskoro bude stat ako v rakusku a viac. Pokial nejdem na blind, ani sa tam neoplati chodit, kedze som tam uz x-krat bol. Cez cestovky a ine podobne to zacinaju byt ceny okolo 20,-/osoba bez stravy na sukromy a nie vzdy je to ubytko aspon na slusnej urovni. To uvazujem uz o inej lokalite. Minuly rok som stazka zohnal ubytko pre dvoch za 36,-. Je fakt ze na Bol-e ale .... .