Wolffova a Hufnáglova diskuse

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  13:56

« Re: to WOLFF

hmmm a nez bys mel Lufe na spicku jazyka koukat, tak mas zavreny oci ? :-)))) To ja ne :-))) A nejhezci byva na cizich babach, tu svoji uz znam prilis dobre, to jen tak na okraj :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  13:04

Ja sa moc nepozeram, predsalen si na spicku jazyka nedovidim :-) Inak ze krasne vonia, to je pravda. A je prijemne teplucky :-)))))
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 01.06.01  13:02

luf> podla mna je ten organ naozaj krasny, krasne vonia a vsetko...a vzdy sa na neho strasne rad pozeram... :)
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 01.06.01  13:02

« Bez nadpisu

Jo a pokud jde o porovnání 330D a 166, tak dle mého názoru je to zase trošičku mimo mísu...,ale psát už o tom nehodlám proč...
    Jen snad na okraj - výkonější motory, delší záruční lhůty, levnější servis, lepší podvozek...
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 01.06.01  13:00

« Bez nadpisu

Huffe, hrozně by mě zajímala nějaká moje primitivní sprosťárna. Je možné, že jednou už mě na ty tvoje výplody ujely nervy, ale pokud zde zkopíruješ 2 tak by jsi byl fakt dobrý!!! Sprostej si byl (ostatně poplatně svému věku a vzdělání a společenskému postavení)akorát ty a já se s tím dokázal vyrovnat. Mě urážky od lidí bez inteligence (usuzuji, dle tvých příspěvků) nemohou naštvat ani urážkami ani sprostými výrazy.
    Měj se v hlavním městě dobře...
    A pokud by jsi narážel na moje hlášky na západní část naší země (bylo to v době kdy se hrálo playoff a já jako správný fanoušek sem byl správně naladěn), tak dost často jsem přesvědčován, že plošně jsou na tom s obecným přehledem některé okresy hůře než jiné. P.S. doporučuji si přečíst jeden pěkný článek ve středeční MF, kde je komentář k tmavomodrému světu...A pochopil bys mé rozpoložení v té době... Já nejsem nacionalista, já mám rád Moravu a hlavně Brno víc než cokoliv jiného.
    Aproto, Bratislavu mám raději než Prahu. Hodně Moraváků doteď nerado překousává rozdělení republiky...
    To jen tak na okraj.
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 01.06.01  12:52

« Bez nadpisu

No nevím Hufíku, ale neměl by si tuhle diskuzi vést. Jsi opět těžce mimo.
    Pokud jde o čárku po zdánlivém oslovení Jo body, tak by mě ani ve snu nenapadlo Hufa oslovovat. Nejhorší na těchto stránkách je to, že zde může psát každý...Tudíž i puberťáčci s utkvělýma představama a podobně. Já se o škodovkách nikdy nevyjadřoval tak špatně, jako se někteří vyjadřují o italských autech. Mimochodem se škodovkama (Octavie) mám své naježděné, takže vím o čem píšu. Vsadím se, že 85% co tady jste a vyjadřujete se o italských autech jako o makaronech jste v žádném takovém (novém) autě ani neseděli (natožpak) ho řídili.
    Všechno co jsem kdy tady napsal byl můj názor a z objektivního hlediska to byla i pravda (tudíž naroudíl od některých tady jeden den neplácám 1 hovadinu a druhej den druhou).
    Když tady někdo napíše takovou blbost, že Fabia vypadá jako sportovní auto, tak mě vstávají vlasy na hlavě a musím na to reagovat (no někdy i dost zostra), neboť beztrestné plácání mě dokáže absolutně vytočit.
    Pokud jde o to, že si někdo koupí A2 za 700 000, tak je tento člověk absolutně zralej na psychiatra (pokud nemá měsiční příjem 100 000 Kč - tam se to ztratí), stejně tak jako, že si někdo koupí Fabii 600 000 Kč a pak do ní ještě chce vrážet naprosto zbytečně peníze.
    Za těch 600 000 můžu mít mnoho lepších aut...každý si odpoví sám.
    No a zadalší - nemám čas na diskuze o ničem.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  12:48

...v pritomnosti dam sa o tomto krasnom organe vyjadrujem inac... Tebe sa fakt tento organ zda krasny? :-))) BTW tento organ je dokonaly priklad ergonomicky rieseneho pracoviska.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 01.06.01  12:38

luf> ja ked som napisal ze "drzal za *" tak som to nemyslel nijako urazlivo. lenze v chlapskej spolocnosti sa mi lepsie javi slovko "*" ako posva, vagina, alebo zensky pohlavny organ. samozrejme v pritomnosti dam, najme mne srdcu blizkych sa o tomto krasnom organe vyjadrujem inac. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 01.06.01  12:36

hufnagl> ked drzis babu za *, tak sa nerozmnozujes. to by si uz mal vediet :-))) (ber to ako rypanie)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  12:36

1, Nepoznas Matusa a je dost mozne, ze by tieto slova volil aj pri pohlade tebe do oci. To je bez urazky, niekto sa tak proste vyjadruje a neposerie sa niekomu povedat do oci, co si fakt mysli. 2, V 0:15 si bol uz taky zniceny? To by som musel cely den vlacit drevo v hore, aby som vecer nemyslel na "rozmnozovanie" :-) BTW tvoja nehoda je dost podobna tej, co sa prebera v teme Bouracky. Pisal som tam, ze by si mohol zhodnodtit ako vidis dosledky tej a tvojej nehody a teda aj bezpecnost europskych a americkych aut, ale akosi sa to tam stratilo. Napises k tomu nieco?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 01.06.01  12:35

hufe> "prsata blondyna" to bol tvoj vyraz tak z pred 2 mesiacov....a to ze si ju drzal za * je akoze zle, urazlive, aleboco?
  • 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 01.06.01  12:34

« to Huf

ok, precitam si tu diskusiu dozadu, mas pravdu ze som to nesledoval od zaciatku.
  • 00 Reagovat !

foto

01.06.01  12:33

« Farewell

Odjíždím do Prahy, tak se tu beze mne všichni mějte. Doufám, že zítra uvidím nějaké super názory na "Fabii sedan". Zhruba od té 150ky to celkem chytá spád :o)

Moc bych chtěl, aby to každý z Vás, kdo mě soudí za 1., 2. a 3. příspěvek, přečetl. Nejsem a ani nechci vypadat jako *...

Prostě me wolff a jeho primitivní sprosťárny nenechaly chladným.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  12:26

fija> Od Tebe mi to nevadí, tak v pohodě. Nedržel. v 00:15 se člověk po dlouhém dni těší do postele s úplně jiným úmyslem, než je rozmnožování :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  12:16

hele ted si rypnu, neber to zle - drzel nebo nedrzel ? :-)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  12:09

matuS> "a drzal si tu svoju prsatu blondynu za * :-)"

Myslím, že bys měl líp volit slova. Nemáš proč být sprostý, nikdo na Tebe neútočí.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 01.06.01  10:44

hufe> :)) a co by som ti nepovedal do oci?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  09:06

« Re: TO PALLAS

pallas> Teď jsem tím tématem listoval (Fabia sedan) a začíná to být zajímavé už zhruba kolem příspěvku 150. Fakt jsem se znovu dobře pobavil a utvrdil v tom, o čem jsem ještě před chvílí trochu pochyboval. Nepřehnal jsem nic. Jen jsem se bavil.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  08:42

« Re: TO PALLAS

Pallasi, je jedině dobře že jsi si na své auto vydělal sám a čím jezdíš a kolik to stálo opravdu není podstatné... Hufy tu řešil několik dní do čeho má jít a zprvu Fabia nebyla jeho první volba, ale pomalu k ní dospěl na základě SVÝCH preferencí, priorit, potřeb a možností... Nadávat do mu idiotů za tento výběr... To ať si každý probere sám. Wolff je posedlej propagováním svejch demagogickejch názorů o italech...já Alfy žeru, ale jeho afektovaný poznámky o lidech vlastnících Škodovky (samozřejmě s negativní podtextem), mi prostě vadí... Co je to za ubožáky když si koupěj takovej křáp??? No nic, akorát bych se naštval a nechci se dostat k osobním invektivám.
  • 00 Reagovat !

foto

01.06.01  08:30

« Bez nadpisu

pallas> Upřímně doufám, že se stavíš na jeho stranu kvůli tomu, že jsi to CELÉ nečetl.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…