Wolffova a Hufnáglova diskuse
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
wolff 01.06.01 13:00
« Bez nadpisu
Huffe, hrozně by mě zajímala nějaká moje primitivní sprosťárna. Je možné, že jednou už mě na ty tvoje výplody ujely nervy, ale pokud zde zkopíruješ 2 tak by jsi byl fakt dobrý!!! Sprostej si byl (ostatně poplatně svému věku a vzdělání a společenskému postavení)akorát ty a já se s tím dokázal vyrovnat. Mě urážky od lidí bez inteligence (usuzuji, dle tvých příspěvků) nemohou naštvat ani urážkami ani sprostými výrazy.
Měj se v hlavním městě dobře...
A pokud by jsi narážel na moje hlášky na západní část naší země (bylo to v době kdy se hrálo playoff a já jako správný fanoušek sem byl správně naladěn), tak dost často jsem přesvědčován, že plošně jsou na tom s obecným přehledem některé okresy hůře než jiné. P.S. doporučuji si přečíst jeden pěkný článek ve středeční MF, kde je komentář k tmavomodrému světu...A pochopil bys mé rozpoložení v té době... Já nejsem nacionalista, já mám rád Moravu a hlavně Brno víc než cokoliv jiného.
Aproto, Bratislavu mám raději než Prahu. Hodně Moraváků doteď nerado překousává rozdělení republiky...
To jen tak na okraj. -
wolff 01.06.01 12:52
« Bez nadpisu
No nevím Hufíku, ale neměl by si tuhle diskuzi vést. Jsi opět těžce mimo.
Pokud jde o čárku po zdánlivém oslovení Jo body, tak by mě ani ve snu nenapadlo Hufa oslovovat. Nejhorší na těchto stránkách je to, že zde může psát každý...Tudíž i puberťáčci s utkvělýma představama a podobně. Já se o škodovkách nikdy nevyjadřoval tak špatně, jako se někteří vyjadřují o italských autech. Mimochodem se škodovkama (Octavie) mám své naježděné, takže vím o čem píšu. Vsadím se, že 85% co tady jste a vyjadřujete se o italských autech jako o makaronech jste v žádném takovém (novém) autě ani neseděli (natožpak) ho řídili.
Všechno co jsem kdy tady napsal byl můj názor a z objektivního hlediska to byla i pravda (tudíž naroudíl od některých tady jeden den neplácám 1 hovadinu a druhej den druhou).
Když tady někdo napíše takovou blbost, že Fabia vypadá jako sportovní auto, tak mě vstávají vlasy na hlavě a musím na to reagovat (no někdy i dost zostra), neboť beztrestné plácání mě dokáže absolutně vytočit.
Pokud jde o to, že si někdo koupí A2 za 700 000, tak je tento člověk absolutně zralej na psychiatra (pokud nemá měsiční příjem 100 000 Kč - tam se to ztratí), stejně tak jako, že si někdo koupí Fabii 600 000 Kč a pak do ní ještě chce vrážet naprosto zbytečně peníze.
Za těch 600 000 můžu mít mnoho lepších aut...každý si odpoví sám.
No a zadalší - nemám čas na diskuze o ničem.
-
matuS 01.06.01 12:38
« Re: to WOLFF
luf> ja ked som napisal ze "drzal za *" tak som to nemyslel nijako urazlivo. lenze v chlapskej spolocnosti sa mi lepsie javi slovko "*" ako posva, vagina, alebo zensky pohlavny organ. samozrejme v pritomnosti dam, najme mne srdcu blizkych sa o tomto krasnom organe vyjadrujem inac. :-) -
« Re: to WOLFF
1, Nepoznas Matusa a je dost mozne, ze by tieto slova volil aj pri pohlade tebe do oci. To je bez urazky, niekto sa tak proste vyjadruje a neposerie sa niekomu povedat do oci, co si fakt mysli. 2, V 0:15 si bol uz taky zniceny? To by som musel cely den vlacit drevo v hore, aby som vecer nemyslel na "rozmnozovanie" :-) BTW tvoja nehoda je dost podobna tej, co sa prebera v teme Bouracky. Pisal som tam, ze by si mohol zhodnodtit ako vidis dosledky tej a tvojej nehody a teda aj bezpecnost europskych a americkych aut, ale akosi sa to tam stratilo. Napises k tomu nieco? -
« Farewell
Odjíždím do Prahy, tak se tu beze mne všichni mějte. Doufám, že zítra uvidím nějaké super názory na "Fabii sedan". Zhruba od té 150ky to celkem chytá spád :o)
Moc bych chtěl, aby to každý z Vás, kdo mě soudí za 1., 2. a 3. příspěvek, přečetl. Nejsem a ani nechci vypadat jako *...
Prostě me wolff a jeho primitivní sprosťárny nenechaly chladným. -
« Re: TO PALLAS
Pallasi, je jedině dobře že jsi si na své auto vydělal sám a čím jezdíš a kolik to stálo opravdu není podstatné... Hufy tu řešil několik dní do čeho má jít a zprvu Fabia nebyla jeho první volba, ale pomalu k ní dospěl na základě SVÝCH preferencí, priorit, potřeb a možností... Nadávat do mu idiotů za tento výběr... To ať si každý probere sám. Wolff je posedlej propagováním svejch demagogickejch názorů o italech...já Alfy žeru, ale jeho afektovaný poznámky o lidech vlastnících Škodovky (samozřejmě s negativní podtextem), mi prostě vadí... Co je to za ubožáky když si koupěj takovej křáp??? No nic, akorát bych se naštval a nechci se dostat k osobním invektivám.