Wolffova a Hufnáglova diskuse

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• 00 Reagovat !

foto

02.06.01  13:30

« Fabia na webu

Tak ses smarty dočkal. Je to tam. Kvalita fotek nic moc. Udělám lepší. Pro základní posouzení Fabie to ale stačí.

www.mujweb.cz/www/hufnagl
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 02.06.01  12:36

« Re: resumé

Huf, mna mozes kludne zaradit do 2. tabora. A ak si precitas tu moju debatu s ATX, a jeho zhrnuti ze sa cely autotuning toci okolo ..., tak to bola jeho odpoved na moje presne mierene otazky. To som vtedy len chcel zistit, ci to dokaze ATX priznat, a ma moje sympatie, priznal to.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 02.06.01  12:22

« Re: tyyy vole

hufe> otec uz 166tku nema, rozbil ku na kanale.
    v poslednej dobe som sa niekolkokrat viezol v daewee (lanos) a hyundai (accent) obe cca 3 roky stare. tie auta niesu v nicom horsie ako fabia alebo iny nemecky konkurent. su zbytocne zatracovane, ludia maju voci nim zbytocnu averziu. ja by som nemal dovod nekupit taketo auto, netrpim voci nim predsudkami. ja trpim predsudkami voci talianskym autam a nemeckym :)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.06.01  11:57

« Re: resumé

souhlasim... to je jak gdyby nekdo nekomu vycital,ze utratil nejaky miliony za veterana, se kterym se vyjede na 20km jednou za rok. TO taky neni moc ekonomicky a mohl by za to clovek mit v garazi fabku, octavku a jeste nejakou masinu k tomu. ALE KDO MA CO RAD A MA NA TO AT SI TO * KOUPI... :)

Jo s tim chatem o by to mohlo byt zajimavy, ale stejne jako ty nejak nabidka prevysuje poptavku a mam nejak zenskych plny zoubky.. :)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.06.01  11:45

hele kdy budou ty fotky ??? Ja se porad chci presvedcit ze se mi fabia libi ... ale musi byt udelana... Jenom ma strach z toho 16v 74kw motoru.. no uvidime , ve ctvrtek to vyzkousim... Chtel jsem oktavku ale to je proste balik penez a tata mi sehnal tu fabku v cernym, max vybava za 340 tacu... tak fakt nevim...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.06.01  11:33

matuS> Dobrý! Ty jsi úpný poét.

Uzavřeme už tu diskusi o ceně mé Fabie! Dnes by měla být na webu, tak ji všichni uvidíte a sami usoudíte, co je naní + a co -. A ještě něco, já se supervýhodným nákupům Daew, Kií a Hyundaiů dost bráním, takže je Ta Fabia svým způsobem taková výkladní skříň mého nazírání na auta.
  • 00 Reagovat !

foto

02.06.01  11:29

« resumé

Vlastně bych si jako spolumajitel této diskuse dovolil celou kauzu malinko shrnout. Jsou tu 3 tábory lidí.

1. chápe mou volbu a volil by obdobně.

2. neodsuzuje mou volbu, ale volil by jinak.

3. odsuzuje mou volbu a chová se podle toho.

Tábor č.1 je pravděpodobně stejně postižený, jako já :o). Druhý tábor je asi nejnormálnější, protože je více ekonomicky smýšlející a přitom velmi tolerantní. Třetí tábor (nikoho do něj nebudu škatulkovat - každý ví) je z mé volby znechucen z různých důvodů, které je mi až trapné uvádět. Kdybych ale musel, tak je sem napíšu. V každém případě 3. tábor není psychicky v pohodě a nad věcí. Ostatně, ani já jsem do nedávna nebyl v pseudodiskusi s wolffem nad věcí, tak to celkem chápu.

Proboha, kdybych se měl, tak jako wolff, vyjádřit ke každému autu, jaké tu kdo má, tak by to tu moc veselé nebylo. Nevím, proč by mi mělo vadit, že má Luf Clio nebo matuSuv tata 166ku. Když jim to auto sedí, tak je to všechno O.K. Kdyby dal Luf za Clio 600.000Kč, tak to vezmu v pohodě. Kdyby dal kdokoliv za BMW 10 milionů, tak jsem taky v pohodě. Proč mi tu sakra někdo tvrdí, že já mám mindrák?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 02.06.01  11:23

smarty> podla mne nejde az tak o to, kto kolko zaraba, ale proste za 620tisic Kc sa podla mna da kupit daleko lepsie auto ako fabia TDI s mracitkami
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 02.06.01  11:22

« Re: chat

hufe> si mohol napisat "...hlavne co se * týče" pekne by sa to rymovalo ;-))
  • « 00 Reagovat !

foto

02.06.01  11:16

« Re: chat

Smarty. Je to tak. Už Sigmund Freud na to kápl (a posléze Michal ATX).

Na tech chat bych nesázel. To by někteří jedinci typu wolff nestíhali kontrolovat pravopis v sešitu ze základky a to, co by plodili, by je deklasovalo na nejnižší úroveň.

On the other side, takový luf, fija, ATX, matuS a spol. by asi byli velmi zajímavými chatery hlavně co se týče.
  • 00 Reagovat !

foto

02.06.01  10:54

« chat

BTW mozna by tahle diskuze byla zajimava na nekde na chatu... :)
  • 00 Reagovat !

foto

02.06.01  10:52

« tyyy vole

Zdarec. Koukam jak to tu hrne... Teda to je furt dokola... Nekolik mych postrehu k diskusi (proc ne ze ? :)
    1. ten balik co dal HUF za tu fabii je opravdu dost, ale jak se cast lidi shoduje a co je i muj nazor AT SI KAZDY KOUPI NA CO MA!!! Ten kdo bere 15-20 mesicne takovy prachy za Fabii neda a HUFuv vyber se mu jevi jako nejvetsi kravina. Ale ten kdo bere 100-200 papiru mesicne (napr. HUFuv tata - coz ovsem jenom tak strilim) tak je mu to preci jedno... TAM UZ O TY PENIZE NEJDE!!! Proste si HUF slozi auto ,vymasli ho a je to...
    Berte to tak ze proste kdo love ma, tak ma. Me by se to taky libilo mit ty prachy (ony budou ale musim tvrde maknout).
    2. S tou fabii souvisi to, ze HUF podle toho co jsem cetl u s nejakym autem jezdil a tak zkusil neco novyho
    3. moje zkusenost k bodu 2. Jezdim sluzebne s novym Focusem combi TDI a v zivote bych to auto nekoupil a radsi bych si koupil tu fabii... A nekdo jiny by rekl ... ty jsi idiot fabia je hnusna, podivej se na Focusa...
    jojo takze takhle nejak to je...
    PS: Chlap vzdycky vydelava prachy jenom kvuli zenskejm... vzdycky... kolem nich se taky toci chlapuv zivot ze ? :-) (tedy krome nasich teplych spoluobcanu...)
    Takze to je ode mne zatim ALLL
  • 00 Reagovat !

foto

02.06.01  02:04

« Ohanbí

Chlapi, já mám radost. Vy jste úplně stejné prasátka jako já. Už jsem z toho pomalu chytal deprese, ale jak vidno, jsme v tom všichni až po kořen :o)

luf> Víš, já už taky nejsem nejmladší. Je mi 23 a navíc mě mé nové spolužačky strašně uondávají. Já rád podávám absolutní výkony, což se mi jednou vymstí. V poslední době nabídka převyšuje poptávku, což se zákonitě projeví na růstu inflace :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.06.01  01:59

« Re: to ALL

matuS> Vše je pochopeno a napraveno. Jsi můj člověk :o)) Ode dneška mi vůbec nevadí, co mě dřív na Tvé mluvě tak rozlaďovalo.

BTW, luf, fija i Ty jste mě dost svou diskusí pobavili a nezbývá, než se přidat. Korunu tomu nasadil Michal z ATX. Chvála.

• « 00 Reagovat !

foto

02.06.01  01:53

« Re: Re:

wolff> A vůbec, na to, že nemáš čas, se celkem hodně rozepisuješ o nicotnostech.

Tvůj pravopis opět kolabuje. Nechtěl jsem to původně uvádět, ale č. 865 ve Fabii sedan má být "majiteli". Zapiš si to někam. Překlepy chápu, ale takové chyby...

Porovnávám-li Alfu 166 a BMW 330, tak úplně souhlasím, že podvozkově se ta auta nedají srovnat. Jsem fakt rád, že sám sebekriticky uznáš, že proti BMW má 166 podvozek nahovno. Wolffe, jdeš do sebe.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.06.01  01:34

« Re:

wolff> To ani nemusím vkopírovávat. Tvá perla "mongoloidní zevření" se vepsala do dějin MC :o)

A nehraj si na slušňáka. Tvé příspěvky hovoří jasnou řečí a to už neokecáš.

BTW, co víš o mém společenském postavení? Připdáš si jako high society? Já ne, tak promiň. Mám Ti říkat sire nebo stačí pane doktore?

Ty máš ukončené vysokoškolské vzdělání, že tak machruješ?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  22:22

Souhlasim s tebou, ja si taky myslim, ze je blbost odsuzovat cloveka za to, ze si koupil zdanlive iracionalni auto .. Napr. ja osobne bych si koupil Ford Capri 3.0, mozna s par upravama, ktery mi pripada hned po Mustangu lepsi nez jakykoliv novy auto, ale to je muj nazor. Chapu lidi, co si o me myslej ze sem exot i lidi co si kupujou jiny divny auta.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 01.06.01  21:03

Luf> ty ked vidis tak musis hned lizat? zaujimavy reflex :-)))
    atx> som este mlady, takze zatial mam to stastie, ze poznam len vonave a krasne
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  16:17

« to ALL

Proč se tady všichni tak rozčilujete? Vždyť vůbec o nic nejde. Ať si každý koupí co chce za auto, hlavně že je HAPPY. A připadá mi podůroveň odsuzovat někoho, že si koupil relativně malé a drahé auto. Obecně vzato, co lidé vzhledem ke svým příjmům nakupují za předražené blbosti a nikdo jim za to nenadává. Převedu li to na Hufnágla, nikdo neví kolik peněz v jeho rodině koluje a proto mu nadávat a oduzovat ho je hodně irelevantní. Třeba by těch Fabii TDI mohl mít 10 a každý měsíc jednu vyhodit, třeba ne? Ano, uznávám, že TDI Fabia je drahý špás a budu li mít do kapsy hluboko, také si ji nikdy nekoupím a skončím u varianty 1.4 50kW. Všechno je to otázka priorit. Tak stejně si všichni uvědomme, že internet je hodně demokratická záležitost a v podstatě i nějvětší blb zde může mávat silnými slovy a ftipálci zde rádi mohou vytáčet mladé a duševně nevyzrálé jedince. Ale k čemu to je?
    P.S. Velmi zajímavým postřehem považuji to všeobecné zaujetí a odvedení tématu k dámskému přirození.
    P.P.S. Ne každá je krásná a voní. Chvála tomu, kdo zná jen ty krásné a voňavé.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.06.01  16:17

« Re: to WOLFF

WOLLFE, Tvé keci v době play-off mě nasrali do nepříčetnosti a tvrdit o sobě že nejsi nacionalista mě přivadí k hysterickému smíchu... V Brně se můžou z pražskejch značek posrat, když jde člověk do sklípku na vínko, chtěj se rvát. Že mám jen pražskou SPZ protože zde bydlím a pracuji ale původem jsem ze severních Čech, to je fuk. A i kdybych pocházel z Prahy, so what??? Brno je zakomplexovaný město a já nevím proč. Zoufalá snaha se vyrovnat Praze je až křečovitá... Ty jsi navíc urážel celý západ republiky a s takovými lidmi se bavím jen s velkým sebezapřením... Pro mě není země nijak geograficky rozdělena, myslím si že jižní morava je nejkrásnější místo republiky a lidé tam umí žít... Ale to není o autech... Fakt mě tyhle řeči serou pane spravedlivej...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…