Wolffova a Hufnáglova diskuse
« Slovakia Tour 2001
Tak mě napadlo, že možná taky znáte toto každoročně pořádané podujatie. Pořadatel je AMK pri Bani Handlová a já už jsem tam s kámošema 2x preťekal. Pravda, žádná sláva to nebyla. Neznalost pravidel a špatný navigátor spůsobili, že jsme se na poprvé moc neumístili, ale sranda to byla parádní. Navíc trať vždycky vede nějakou zajímavou lokalitou (a těch je na Slovensku habaděj). Jediná disciplína s vyššími nároky na řidičský um je jízda zručnosti, jinak je to o orientaci a všeobecné zdatnosti. Letos jedeme znovu a už se těším. -
wolff 02.06.01 17:03
Máš být v Praze pokud vím a ne tady zase pleskat nesmysly. Když na mě házíš bobek (mě to připadá ted obráceně, ale to je jedno), tak tam laskavě nestrkej o)): a nepiš takový pitomosti na který se prostě někdy reagovat musí. Víš už Sokrates byl schopen z diskuze rozeznat povahu člověka. No a dle tvých článků si každý rozumný člověk může udělat o tobě obrázek (bohužel, čím dřív si to uvědomíš, tím líp, hold musí ti to člověk říct polopatě) Máš jediný štěstí, že většina lidí tady čte ty články co jsi napsal jen do 1/2 a to ještě každý druhý. Jenže kdyby to četli poctivě, tak po tvých větách jako, že jsi technik a že MF měří zrychlení dle tachoměru (což sám děláš a pak to tady uvádíš jako téměř směrodatná čísla), sám ses ptal jak se vlastně tyto hodnoty měří a já nevím co ještě. Promiň i když si starý jako já budu si stejně o tobě myslet svoje (mimochodem odvolávat se na svoje blízké taky můžeš, ale je ti to víš co platný). Kopírovat samozřejmě nic nemůžeš, protože nemáš co. A pokud jde o můj čas, tak s tím je to už teď lepší protože jsem odevzdal diplomovou práci (jestli víš co to je)...Ale neměj strach nehodlám ho tady s tebou ztrácet... -
wolff> Fakt nevím, co Tím Tvým rýpáním pořád sleduješ. Já už na tebe delší dobu hážu bobek a Ty tady pořád něco potíš. Na to, že mně vůbec neznáš, jsi celkem odvážný diagnostik :o)
Na všeobecné (i když nevyslovené) přání všech se vzdávám jakýchkoliv dalších komentářu Tvé osoby. Ty ale klidně pokračuj. Já se rád pobavím.
BTW, Tvých kvalit vzdělání, jaké nám tu předvádíš, opravdu nikdy dosáhnout nechci :o) -
wolff 02.06.01 16:42
Myslím, že tady nikomu nevadí, že Hufík má Fabii za 600 000. Teda alespoň mně ne. Co však může vadit je jak s tím tady otravuje (kdyby to bylo aspoň jeho auto). Zatím sem si tady nevšiml, že by tady někdo se "svým" autem takhle neustále otravoval. Na mongoloidním není nic špatného, je to diagnóza, a i když tě neznám, tak bych řekl, že na tebe sedí. Co se týká postavení, tak to není o high society Hufíku, ale o tom jak se člověk chová a vyjadřuje (S prominutím i úspěšný podnikatel se zvláště v naší nevyzrálé zemičce může chovat jako prase).
A pokud jde o Lukase 99, tak je mi tě líto, že se chce s tebou v Brně někdo rvát (ale měl bych na to jedinou možnou odpověď) Asi si se nepohyboval na správných místech a se správnými lidmi.A pokud jde o víno, tak by jsi měl jezdit raději o 50 km jižněji. Pokud jde o mě, tak když vidím auto s pražskou poznávací značkou tak ho s klidem námořníka pouštím a vůbec mě to nikterak neprovokuje. Myslím, že si zde opět projevil tradiční "český pohled" na Brno. (viz Tmavomodrý svět)
pallas 02.06.01 12:36
« Re: resumé
Huf, mna mozes kludne zaradit do 2. tabora. A ak si precitas tu moju debatu s ATX, a jeho zhrnuti ze sa cely autotuning toci okolo ..., tak to bola jeho odpoved na moje presne mierene otazky. To som vtedy len chcel zistit, ci to dokaze ATX priznat, a ma moje sympatie, priznal to. -
matuS 02.06.01 12:22
« Re: tyyy vole
hufe> otec uz 166tku nema, rozbil ku na kanale.
v poslednej dobe som sa niekolkokrat viezol v daewee (lanos) a hyundai (accent) obe cca 3 roky stare. tie auta niesu v nicom horsie ako fabia alebo iny nemecky konkurent. su zbytocne zatracovane, ludia maju voci nim zbytocnu averziu. ja by som nemal dovod nekupit taketo auto, netrpim voci nim predsudkami. ja trpim predsudkami voci talianskym autam a nemeckym :) -
« Re: resumé
souhlasim... to je jak gdyby nekdo nekomu vycital,ze utratil nejaky miliony za veterana, se kterym se vyjede na 20km jednou za rok. TO taky neni moc ekonomicky a mohl by za to clovek mit v garazi fabku, octavku a jeste nejakou masinu k tomu. ALE KDO MA CO RAD A MA NA TO AT SI TO * KOUPI... :)
Jo s tim chatem o by to mohlo byt zajimavy, ale stejne jako ty nejak nabidka prevysuje poptavku a mam nejak zenskych plny zoubky.. :) -
« Re: tyyy vole
hele kdy budou ty fotky ??? Ja se porad chci presvedcit ze se mi fabia libi ... ale musi byt udelana... Jenom ma strach z toho 16v 74kw motoru.. no uvidime , ve ctvrtek to vyzkousim... Chtel jsem oktavku ale to je proste balik penez a tata mi sehnal tu fabku v cernym, max vybava za 340 tacu... tak fakt nevim... -
« Re: tyyy vole
matuS> Dobrý! Ty jsi úpný poét.
Uzavřeme už tu diskusi o ceně mé Fabie! Dnes by měla být na webu, tak ji všichni uvidíte a sami usoudíte, co je naní + a co -. A ještě něco, já se supervýhodným nákupům Daew, Kií a Hyundaiů dost bráním, takže je Ta Fabia svým způsobem taková výkladní skříň mého nazírání na auta.

jenže na tom okruhu jezdí i jiní Matějové, takže si tam stejně nikterak nezazávodíš. To by se musela udělat nějaká akce, pronajmout ten okruh, sehnat sponzory...Ale stejně nezabezpečíš bezpečnost....Takže je to v trapu...