Wolffova a Hufnáglova diskuse
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
wolff 02.06.01 17:19
« Bez nadpisu
Mám auto O.K pro běžný provoz, ale nemám ho v takovém stavu, abych s ním mohl projíždět 160 km rychlostí zatáčku (P.S. nevím jestli v takovém stavu je i nová Fabie). Víš běžný okruh je o něčem jiném, než provoz...nastavení aut je jiné a trvanlivost dílů je taky jiná. No vidíš a já za těchto okolností bych si ten závod nelajznul. Ne, že bych se bál, to ne, ale protože je to pitomost. Od toho jsou závodníci. No a tam bohužel Fiat (bohužel ne Mazda) vítězí. No a právě v tomhle je mezi nama asi rozdíl. No nic nebudeme tady spolu kecat, stejně z toho budou mít ostatní "chytráci" jen prču, tak proč jim dělat radost. Měj se -
wolff 02.06.01 17:15
« Bez nadpisu
Tak jo, dobře, píšu nesmysly. Vyhráls!!!!Ano všichni si to přečetli, všichni vědí, že máš pravdu. Měj se dobře užij si Fabku (hlavně ji zase nerozstřel) a hlavně z ní tím tuningem neudělej cirkusovej stan (to ber jako dobře míněnou radu). Pamatuj si, že nejlepší je tuning, kterej není vidět. Já se tady zase někdy podívám, cos zase vymyslel... Ciao -
« Re:
Nebyl bych si, být Tebou, tak jistý, že ani po čipu bych tě nedostal. Je fakt, že ta bezpečnost je tam asi nulová, ale stejně bych to riskl. To, že nemáš auto O.K. je Tvůj problém.
Mé hodnoty podle rychloměru odečtené jsou pouze orientační a já jsem to určitě tak i uvedl. Jenže novináři by měli být trochu jinde a to Ti v MF určitě nejsou. Promiň, ale jejich testy jsou fakt směšné. -
wolff 02.06.01 17:07
« Bez nadpisu
Pokud jde o ten okruh, tak s tim Meganem bys mě dostal, ale s tou Fabií nevím ani po chipu.Možná jo. No musel bych koupit nový tlumiče, ale nehodlám do auta strčit ani kačku, tak nevím (Auto jsou opravdu nejhůře umořené peníze).
jenže na tom okruhu jezdí i jiní Matějové, takže si tam stejně nikterak nezazávodíš. To by se musela udělat nějaká akce, pronajmout ten okruh, sehnat sponzory...Ale stejně nezabezpečíš bezpečnost....Takže je to v trapu... -
« Slovakia Tour 2001
Tak mě napadlo, že možná taky znáte toto každoročně pořádané podujatie. Pořadatel je AMK pri Bani Handlová a já už jsem tam s kámošema 2x preťekal. Pravda, žádná sláva to nebyla. Neznalost pravidel a špatný navigátor spůsobili, že jsme se na poprvé moc neumístili, ale sranda to byla parádní. Navíc trať vždycky vede nějakou zajímavou lokalitou (a těch je na Slovensku habaděj). Jediná disciplína s vyššími nároky na řidičský um je jízda zručnosti, jinak je to o orientaci a všeobecné zdatnosti. Letos jedeme znovu a už se těším. -
wolff 02.06.01 17:03
« Bez nadpisu
Máš být v Praze pokud vím a ne tady zase pleskat nesmysly. Když na mě házíš bobek (mě to připadá ted obráceně, ale to je jedno), tak tam laskavě nestrkej o)): a nepiš takový pitomosti na který se prostě někdy reagovat musí. Víš už Sokrates byl schopen z diskuze rozeznat povahu člověka. No a dle tvých článků si každý rozumný člověk může udělat o tobě obrázek (bohužel, čím dřív si to uvědomíš, tím líp, hold musí ti to člověk říct polopatě) Máš jediný štěstí, že většina lidí tady čte ty články co jsi napsal jen do 1/2 a to ještě každý druhý. Jenže kdyby to četli poctivě, tak po tvých větách jako, že jsi technik a že MF měří zrychlení dle tachoměru (což sám děláš a pak to tady uvádíš jako téměř směrodatná čísla), sám ses ptal jak se vlastně tyto hodnoty měří a já nevím co ještě. Promiň i když si starý jako já budu si stejně o tobě myslet svoje (mimochodem odvolávat se na svoje blízké taky můžeš, ale je ti to víš co platný). Kopírovat samozřejmě nic nemůžeš, protože nemáš co. A pokud jde o můj čas, tak s tím je to už teď lepší protože jsem odevzdal diplomovou práci (jestli víš co to je)...Ale neměj strach nehodlám ho tady s tebou ztrácet... -
« Re:
wolff> Fakt nevím, co Tím Tvým rýpáním pořád sleduješ. Já už na tebe delší dobu hážu bobek a Ty tady pořád něco potíš. Na to, že mně vůbec neznáš, jsi celkem odvážný diagnostik :o)
Na všeobecné (i když nevyslovené) přání všech se vzdávám jakýchkoliv dalších komentářu Tvé osoby. Ty ale klidně pokračuj. Já se rád pobavím.
BTW, Tvých kvalit vzdělání, jaké nám tu předvádíš, opravdu nikdy dosáhnout nechci :o) -
wolff 02.06.01 16:42
« Bez nadpisu
Myslím, že tady nikomu nevadí, že Hufík má Fabii za 600 000. Teda alespoň mně ne. Co však může vadit je jak s tím tady otravuje (kdyby to bylo aspoň jeho auto). Zatím sem si tady nevšiml, že by tady někdo se "svým" autem takhle neustále otravoval. Na mongoloidním není nic špatného, je to diagnóza, a i když tě neznám, tak bych řekl, že na tebe sedí. Co se týká postavení, tak to není o high society Hufíku, ale o tom jak se člověk chová a vyjadřuje (S prominutím i úspěšný podnikatel se zvláště v naší nevyzrálé zemičce může chovat jako prase).
A pokud jde o Lukase 99, tak je mi tě líto, že se chce s tebou v Brně někdo rvát (ale měl bych na to jedinou možnou odpověď) Asi si se nepohyboval na správných místech a se správnými lidmi.A pokud jde o víno, tak by jsi měl jezdit raději o 50 km jižněji. Pokud jde o mě, tak když vidím auto s pražskou poznávací značkou tak ho s klidem námořníka pouštím a vůbec mě to nikterak neprovokuje. Myslím, že si zde opět projevil tradiční "český pohled" na Brno. (viz Tmavomodrý svět)

S tím tuningem, co nejde vidět, jsem to moc nepochopil. Přeplácávat auto nebudu, to je jasné, ale co mám tuningovat neviditelného? Jediné, co mě napadá, je samolepka na vnitřní straně kapoty :o)