Wolffova a Hufnáglova diskuse

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

06.08.01  09:50

« Re: to Ladao

vici : jdu to omrknout a pak ti poreferuji. Já si neudělal RS. Než postavit pseudo RS ( jen lamináty a dál nic ), tak jsem si udělal eRko podle své hlavy. Ale kdybych měl prostory a zbytečný Love tak si udělám origoš 130RS na soutěže historiků a na starý kolena si zajezdím. Vždycky jsem se na ně jen díval, jak jezdily. Moje éRo najdeš na www.tuning.cz/s110r/ v rubrice Káry - Láďův Pepin
  • 00 Reagovat !

foto

06.08.01  08:55

« nestačím se divit

Tady nejsme na soutěži prestiže, abysme si museli navzájem dokazovat, jaké má kdo auto a jak drahý mobil. Já příkladně jezdím v otřískaném Mondeu 1.8TD a calluju ze Siemense C25. Už jsem někde psal, že pocit prestiže je sebeklam. Pro mě je na prvním místě funkčnost, což obě výše popsané věci splňují na 1*. Navíc ani auto ani mobil nejsou natolik výjimečné, že by po nich nedej bůh někdo toužil, splňují pouze původně zamýšlené předpoklady, tj. převoz z místa A do místa B za relativně levný peníz a v případě mobilu telefonování a semtam smskování. Začneme tady už řešit něco normálního, než to nekonečné dokazování si, kdo je lepší. Co se mně týká, všechno co jsem tady kdy napsal, za tím si stojím, reprodukuju pouze své, mnohdy draze zaplacené zkušenosti, a ktomu to tady přece slouží, nebo ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.08.01  01:33

« doplněk II.

Doublován osobou s nickem Hufnág(velké i ... ne malé l). Pro jasnost.
  • 00 Reagovat !

foto

06.08.01  01:32

« doplněk

Jak tu již zaznělo, je velmi lehké zkontrolovat pravost nicku vložením do textového editoru a změnou fontu na např. Courier New. Jako polehčující okolnost uvádím, že mé odhalení OCTAVIE motivovalo to, že jsem byl sám doublován. V tématu "Octavie - jízdní dojmy od 1.4 - 1.8T a TDi" není příspěvek 3077 a 3092 mým výplodem, ale někoho pod názvem HufnágI. Snadno si to zkontrolujete. Když jsem to za pomocí jednoho člověka z MC odhalil, vylíhl se v mé hlavě plán. Výsledek vidíte.
  • 00 Reagovat !

foto

06.08.01  01:22

« Odkrytí OCTAVIE - nekamenovat

Dlužím Vám ještě jedno vysvětlení. OCTAVlE (OCTAVLE) jsem byl já. Byl to jedinný způsob, jak vyzkoušet reakci onoho individua (opravdové OCTAVIE) na nečekanou zlou nepěknou věc. Jak se zachoval, vidíte sami. Myšlenkové pochody zvládl za 1 stejně jako gramatiku a CAPS-LOCK. Navíc se nalogoval jako AUT0C0OMPLEX a AUT0C0MPLEXCZ a zaútočil na mně, což taky zvládne jen chytrý a vynalézavý jedinec.. Jak ale poznal, že jsem to já? Něco mně napadá, ale nechám to zatím ležet.
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 06.08.01  00:00

« Re: Celkove

Ale jo, myslim, ze jsem pochopil. Jenom si myslim, ze Huf uz je dospely a o cem ty pises, na to stejne musi prijit kazdy sam...

Zkrazka bych byl rad, abychom se navzajem poucovali maximalne o autech a nediktovali si, jak mame kdo zit (nikdo z nas preci nema patent na rozum, nebo snad jo? :o)

Heslo - Zij a nechej zit :)

• « 00 Reagovat !

foto

06.08.01  00:00

Howard, each other> Souhlas. Hoďme to za hlavu. Mně už to stejně nebavilo. Má a wolffova diskuse tím sice stratí hodně příspěvků, na druhé straně ale hodně získá na kvalitě.

Hufnágl
  • « 00 Reagovat !

foto pallas

pallas 05.08.01  23:43

howard, neviem ci si pochopil preco som pisal Hufovi. Rozhodne nie pre nejake chvalenkarstvo, to dufam vyplyva z kontextu.
  • « 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 05.08.01  21:55

« Re: to wolff

Taky bych bral 6210 - z napsaneho seznamu je nejlepsi (a shodou okolnosti mam taky 7110 :o)
  • 00 Reagovat !

foto Howard

Howard 05.08.01  21:53

« Celkove

Panove, mohli byste se prosim vykaslat na osobni invektivy a diskutovat radeji o autech ci jinych technickych zalezitostech? Je hezke, ze nekteri z vas maji draha auta, motorky, mobily, vyborne skoly a buhvico jeste, ale nevim, kolik lidi to zajima.

Taky bych nebyl nadseny, kdyby mne nekdo rikal, jak mam zit a ze brzo narazim. Vzdyt toto neni psychologicka poradna, ale motorcafe - staci tudiz napsat nesouhlasim...

• « 00 Reagovat !

foto

05.08.01  21:52

« to wolff

Pak ber jednoznacne 6210, ja kdybych nemel 7110, tak bych uz ji mel!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.01  20:46

« Re: to pallas

wolff> Je mi fakt líto, že neumíš být ani chvíli normální. 6210 MP3 nepřehrává (viz www.nokia.cz) a anidalší dezinformace typu, že mám radio za 27.000 Ti prostě nikdy nemohou vyjít. Stejně Tě mám rád.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.01  20:42

« Re: rypnem si do Hufnagla

pallas> Jo, já Ti rozumím. Asi jsem špatný, asociální a hloupý. Jestli ale něco nepotřebuju, tak je to číst o kupování zkoušek a vůbec o procházení studia tímto způsobem. Užij si své představy o mně. Já rezignoval.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.01  20:36

« Re: pro Hufa ad 949

Zase já? Co je? To jsem ztělesněním všeho zla na zemi já? OCTAVIE, ačkoliv nevím, kde jsi na to, že já takto vyvádím, přišel, tak Ti musím velmi poděkovat. Pokuď jsi aut0k0mplex cz Ty, tak jsi nám všem dal jednoznačnou odpověď na Tvou osobu. BTW, 0 a O jde jasně rozeznat, že?
  • 00 Reagovat !

foto

05.08.01  20:20

« pro Hufa

HUFNAGLE, TO CO UMÍS TY umí každý!!!! sI * A TO Říkám JÁ!!! OCTAVIE
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 05.08.01  20:01

« Bez nadpisu

6210 počítám tak kolem 8, Alcatel by byl tak za 6,5. A 3330 vychází úprakticky stejně jak 6210
  • « 00 Reagovat !

foto

05.08.01  20:00

« Re:

Wolff, bral bych tu 6210, jestli ji nemas za moc draho!
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 05.08.01  20:00

« Bez nadpisu

A ještě jedna poznámečka. Čím víc budete do Huffa vrtat, tím víc si bude myslet, že mu tu Fabku závidíte a bude mu to dělat ohromnou radost. To uže jsem zjistil. Ho to přestane bavit. Já sem s ním taky diskutoval, než sem tohle pochopil, ale opravdu to tak je. pallas víš kolikrát jsem mu tohle psal, to je marný, všechno marný. je z něj odborník, kterej má fakt the best car a prostě přes to nejede vlak. Všichni to už víme, tak proč se s ním o tom ještě bavíme?...
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 05.08.01  19:56

« Bez nadpisu

Když už jsme byli u těch telefonů mám dotaz. Co myslíte, že je vzheledem k ceně a vlastnostem nejlepší kauf. Alcatel 501, Nokia 3330, nebo Huffova úžasná Nokia 6210? Siemens sem zazdil S 35 mi připadá vzheldem k tomu co umí drahá a za SL 45 bych ty peníze nikdy nedal. Jen tak ztrohý názor...(mimo huffnáglův ten mě opravdu nezajímá, to bych se taky mohl dovědět, že t jeho 6210 přehrává MP3).Když tak dík.Ciao
  • 00 Reagovat !

foto wolff

wolff 05.08.01  19:49

« to pallas

Ne, že bych s tebou nesouhlasil (prakticky téměř ve všem s tebou opravdu souhlasím), ale s tím naražením. No on v životě možna nenarazí (pokud mu papka předá dobře rozjetou firmičku). No a s tím autem narazí velmi brzy...Známe svoje lidi.
    Huffíku, už sem ti několikrát říkal, že se ti nebudu svěřovat, nevidím k tomu důvod. Jinak pokud jde o moje studium, víš, tak už jsem inženýr a dále pokračuji. Kde a jak do toho ti nic.Jen bych si dovolil jednu poznámku. U papínka ve firmě můžu pracovat taky, ale raději sem si co nejrychleji doděll školu a raději v ní budu pokračovat i nadále. peníze můžeš viděl vždycky(hlady netrpím), ale vzdělání se v 26 letech honí hůř. To jen tak k tobě na okraj. Ale vůbec na to nereaguj, protože mě tvůj názor už vůbec nezajímá.
    Jo o těch Zlíňácích už sem to slyšel taky. Mám jednoho spolužáka na úrazovce a chudák neví z které do které...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…