Wolffova a Hufnáglova diskuse
matuS 03.06.01 13:59
« 166 vs bmw
huf pisal: co pozitívního shledáváš na Alfě 166 v porovnání s BMW?
ak mozem :-) mno, skoda ze som nemohol jazdit s bmw, ale skusim aspon tak ciastocne teoreticky - peniaze? ono je to relativne - my mame s alfou zlu skusenost, ak sa niekomu nekazi, tak sa podla mna viac oplati ako BMW. dalsia vec: znacka - jednak sa mne viacej zamluva alfaromeo ako vyrobca sportovych autmobilov, ako BMW, a druhak - bmw sa kradne viacej ako alfa. dalsia vec - interier u alfy sa mi daleko viacej lubi ako z BMW.
co sa tyka podvozkov, tam su diametralne rozdiely a s bmw som nejazdil, takze si to netrufam porovnat. ale napr wawrik jazdil tusim s M3 a pindal hrozne, ze za mokra sa stym jazdit veru neda. -
« Re: Fabia na webu
smarty> Máš to tam napsané. Maska je Milotech a křídla MS Design. Jestli myslíš, kdo je distribuuje, tak na MS Design má zastoupení Renocar (www.renocar.com) a Milotech nevím. Jsou to ale celkem obvyklé doplňky. Mně je všechny montovali přímo u dealera ve Zlíně, takže na ně musí mít kontakty i jinde u Škodovky. -
Ten okruh je víceméně provokace. Věř mi, že by mi úplně stačilo ke štěstí, kdybych Tě vyhecoval a Ty jsi tam přijel. Žádné prasárny by se nekonaly. Možná pár kol pro parádu a nějaký ten sprint.
BTW, nové obutí vyjde na cca 20-30tisíc a asfalt je tam prý dost hrubý = drahá sranda. -
wolff 02.06.01 17:23
Už z toho důvodu mi připadlo jako blbost co jsi napsal. BMW má díky pohonu zadních kol daleko nestabilnější jízdní vlastnosti než ALfa. Určitě víš i o tom, že BMW řady 3 se nestalo autem roku jen díky tomu, že mělo problémy se sobím testem. Ale to je jedno. BMW má opravdu kvalitnější plasty (ale ne v hodnotě několikati set tisíc), má mnohem dražší servis (a přitom ne o moc kvalitnější). Je lepší v přejíždění příčných nerovností (méně hlučné) a snad trvanlivější nápravy...to je tak asi všechno...
No někdy jindy, du jest, mám hlad... -
wolff 02.06.01 17:19
Mám auto O.K pro běžný provoz, ale nemám ho v takovém stavu, abych s ním mohl projíždět 160 km rychlostí zatáčku (P.S. nevím jestli v takovém stavu je i nová Fabie). Víš běžný okruh je o něčem jiném, než provoz...nastavení aut je jiné a trvanlivost dílů je taky jiná. No vidíš a já za těchto okolností bych si ten závod nelajznul. Ne, že bych se bál, to ne, ale protože je to pitomost. Od toho jsou závodníci. No a tam bohužel Fiat (bohužel ne Mazda) vítězí. No a právě v tomhle je mezi nama asi rozdíl. No nic nebudeme tady spolu kecat, stejně z toho budou mít ostatní "chytráci" jen prču, tak proč jim dělat radost. Měj se -
wolff 02.06.01 17:15
Tak jo, dobře, píšu nesmysly. Vyhráls!!!!Ano všichni si to přečetli, všichni vědí, že máš pravdu. Měj se dobře užij si Fabku (hlavně ji zase nerozstřel) a hlavně z ní tím tuningem neudělej cirkusovej stan (to ber jako dobře míněnou radu). Pamatuj si, že nejlepší je tuning, kterej není vidět. Já se tady zase někdy podívám, cos zase vymyslel... Ciao -
Nebyl bych si, být Tebou, tak jistý, že ani po čipu bych tě nedostal. Je fakt, že ta bezpečnost je tam asi nulová, ale stejně bych to riskl. To, že nemáš auto O.K. je Tvůj problém.
Mé hodnoty podle rychloměru odečtené jsou pouze orientační a já jsem to určitě tak i uvedl. Jenže novináři by měli být trochu jinde a to Ti v MF určitě nejsou. Promiň, ale jejich testy jsou fakt směšné.