Wolffova a Hufnáglova diskuse
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: resumé
Hufe, nie 600, ale 850, tolko u nas stoji Sport :-) Alebo by som radsej kupil ojazdenu
Imprezzu? Este neviem, budem sa musiet rozhodnut.
Ak chce niekto naozaj online zachatit s mojou malickostou, vyskytujem sa na www.pokec.sk pod nickom the_luv. Pozyvam vas, mozeme si tam zalozit vlastnu miestnost a kecat az do nemoty (alebo kym nebudeme mat otlaky na prstoch). -
wolff 04.06.01 10:57
« Bez nadpisu
Huffi pokud jde o ten neviditelný tunning, tak myslím úpravy sání vzduchu, výfuk, něco v interiéru (volant, pedály, odhmotnění), pneumatiky.
Myslím tím, že mračítka nepovažuji za tuning. Co sem viděl některý tuningový úpravy tak byly hrůza. To máš jako když budeš šlechtit psa. buldog je vyšlechtěnej k tomu, že sám bez cizí pomoci by ani nepežil. A ještě horší je to se šarpejem. -
matuS 03.06.01 13:59
« 166 vs bmw
huf pisal: co pozitívního shledáváš na Alfě 166 v porovnání s BMW?
ak mozem :-) mno, skoda ze som nemohol jazdit s bmw, ale skusim aspon tak ciastocne teoreticky - peniaze? ono je to relativne - my mame s alfou zlu skusenost, ak sa niekomu nekazi, tak sa podla mna viac oplati ako BMW. dalsia vec: znacka - jednak sa mne viacej zamluva alfaromeo ako vyrobca sportovych autmobilov, ako BMW, a druhak - bmw sa kradne viacej ako alfa. dalsia vec - interier u alfy sa mi daleko viacej lubi ako z BMW.
co sa tyka podvozkov, tam su diametralne rozdiely a s bmw som nejazdil, takze si to netrufam porovnat. ale napr wawrik jazdil tusim s M3 a pindal hrozne, ze za mokra sa stym jazdit veru neda. -
« Re: Fabia na webu
smarty> Máš to tam napsané. Maska je Milotech a křídla MS Design. Jestli myslíš, kdo je distribuuje, tak na MS Design má zastoupení Renocar (www.renocar.com) a Milotech nevím. Jsou to ale celkem obvyklé doplňky. Mně je všechny montovali přímo u dealera ve Zlíně, takže na ně musí mít kontakty i jinde u Škodovky. -
« Re: Re:
Ten okruh je víceméně provokace. Věř mi, že by mi úplně stačilo ke štěstí, kdybych Tě vyhecoval a Ty jsi tam přijel. Žádné prasárny by se nekonaly. Možná pár kol pro parádu a nějaký ten sprint.
BTW, nové obutí vyjde na cca 20-30tisíc a asfalt je tam prý dost hrubý = drahá sranda. -
wolff 02.06.01 17:23
« Bez nadpisu
Už z toho důvodu mi připadlo jako blbost co jsi napsal. BMW má díky pohonu zadních kol daleko nestabilnější jízdní vlastnosti než ALfa. Určitě víš i o tom, že BMW řady 3 se nestalo autem roku jen díky tomu, že mělo problémy se sobím testem. Ale to je jedno. BMW má opravdu kvalitnější plasty (ale ne v hodnotě několikati set tisíc), má mnohem dražší servis (a přitom ne o moc kvalitnější). Je lepší v přejíždění příčných nerovností (méně hlučné) a snad trvanlivější nápravy...to je tak asi všechno...
No někdy jindy, du jest, mám hlad...

Pre Hufa: V tychto testoch Clio 98PS porazilo Fabiu 100PS, Fabia to ale dohnala na vnutornom priestore a nakoniec vyhralo Clio. Ako inak, ked to bol francuzsky caspois :-)