Wolffova a Hufnáglova diskuse

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia

• « 00 Reagovat !

foto

06.06.01  12:13

« Re: 166 vs bmw

Veru tak, stale mam na aute CECky :-(. Su to dost slabe gumy a maju velmi vysoke profilove cislo (165/65R14 brrrr), ale zase su dost komfortne. Sledujem, ako sa postupne ojazduju a dufam, ze za chvilu uz budu po smrti a potom tam pojdu nejake poriadne. Alebo rovno 15ky elektrony. Potom by som to auto chcel este trosku znizit (tak o 40mm) a zacat s tuningom motora. V Budapesti je firma, co robi sanie, hlavy, vacky a vyfuky na mieru za vynikajuce ceny. A potom by som chcel este diferak so zvysenou svornostou. Uvidime podla mojich prijmov a buducich vydavkov, teraz ma vycuciava prerabka bytu.

Ak mate niekto nejake prakticke skusenosti s takymto diferakom, dajte vediet. Mam taky pocit, ze to dost zvysi maximalnu prejazdovu rychlost zakrutami, ale ako sa to bude spravat napriklad na dialnici?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 06.06.01  11:48

« Re: To Huf

hufe> Aj to zvysuje vykon, alebo len paradicka?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.01  16:09

matuS> Oba dva jsou funkční! Mrkni se na www.renocar.com > výfuky > Tlumiče Edition 2000 a tam to máš všechno nakreslené = pochopíš snadno. Ten Fabiácký je až dole.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.01  16:07

Cohen> To jo, ale mrkni se, jak navazuje přední spoiler na lemy blatníků. Nebude to vypadat fušersky?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 05.06.01  13:14

hufe, ten remus ma jednu koncoffku slepu, alebo je to prepojene a fuka von obidvoma?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.01  12:53

Jednotlive komponenty tam maji uvedeny s objednacim cislem, takze by to teoreticky jit melo.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.01  11:53

O tom kitu z Boleslavi vím, ale nejsem si jist, jestli se dá montovat i jednotlivě. Komplet bych určitě nechtel už kvůli tomu, že by mi to vzadu nepasovalo na můj super lauf Remus.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.01  11:39

Mlada Boleslav nabizi spoilery predni, zadni, prahy atd...Maj obrazky na webu.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.01  11:30

Fakt pekny, ale dopredu by to neco chtelo, zezadu pusobi mnohem namakanejsi. Kdysi jsem videl Fabii prezentovanou v Zeneve a nazvanou tusim Fabia Geneva. Ta mela predek moc peknej...
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.01  10:33

Lukas99> Auto snížené bude. Vlastně už i bylo, ale jenom pružinama a to se fakt nedalo vydržet. Houpalo to jako koza. Přední spoiler na Fabii jsem ještě nikde pěkný neviděl. MS Design se mi nelíbí a ABT taky ne.

A k těm kolům ... mně se zase nelíbmí origoš 15". Mám rád ostré paprsky, ale fakt je, že to snížení je k nim potřeba.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.01  10:30

www.mujweb.cz/www/hufnagl
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.01  08:40

Hufe, prosim, napis, kde muzu videt ty fotky. Je mi jasny, zes to tu uz psal, ale ja nejsem schopen to najit. Diky.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.01  08:24

« To Huf

Nazdar Hufe, tak jsem kouknul na Tvou Fabku a musím říct že dobrý... :-))) Mám jen pár subjektivních poznamek. Mě se křídla na 5tých dveřích u Fabie moc nelíbí, kazí linii. Přední spoiler by chtěl roztáhnout, aby se dole nezužoval a měl stejnou šířku jako blatníky. To je BTW jediná chyba kterou na Fabii vidím, ten přední spoiler se moc zužuje :-(((. Poslední poznámka je k elektronům; mě se seriový 15'' který jsou za příplatek k eleganci líbí víc než spidery pro RSko, na Fabku mi nějak nejdou + to auto s nima potřebuje opravdu jodně snížit světlou výsku. Jinak ty výfuky, gril (v barvě vozu by taky nebyl špatnej), interiér jsou super! Blahopřeji a jsem zvědav na chiptuning od ATX! Lukáš
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.01  23:09

Luf> Tak to vidím i já. Wolff to myslel dobře s tím, že správný tuning nejde vidět. Já to poopravím, že by měl být jen tak trochu vidět. MS Design má styl a hlavně je kvalitní. Ty křídla pasujou jak z výroby.

Ty máš na Cliu Cecky, že? (ContiEcoContact) Ty se vyrábí v Otrokovicích (všimni - made in Czech rep.) a jsou dobré tak pro baby do města. Já chápu, že máš výdaje jinde, ale kola dělájí auto. No nic, věřím, ža až to půjde, tak je hned koupíš!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.01  15:27

Vies, ja mam teraz ine starosti, ako nejake pekne litaky. Bohuzial, strasne rad by som ich uz mal, ale su dolezitejsie veci. Ale mas pravdu, ze na gumach dost zalezi, tie moje Continentaly su uplne na h***o. BTW cakal som, ze ta tvoja Fabka bude mat brutalnejsie kridla, tieto sa mi ale velmi pacia. Nemam rad frajerov, ktori maju 0.5m kridlo vzadu a 70PS motor ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.01  15:00

Luf> Vedoucí výzkumu podvozkůu u M divize firmy BMW jednou prohlásil, že >50% jízdních vlastností vozu mají na starosti pneumatiky. Já s tím jen souhlasím! Myslím, že kdybys obul Pirelli P-ZERO nebo ContiPremiumContact 195/50R15, 195/45R16 nebo 205/45R16 (jako já), tak bys měl taky perfektní jízdní vlastnosti. BTW, ten můj kámoš má na Cliu Klébery 195/50R15 a není s nimi až tak spokojen hlavně na mokru. Je to možná tím, že okusil mé P-ZERO, ale fakt je, že kléber za 1.900Kč bude mít asi tvrdší směs a míň promakaný běhoun. BTW2, ContiPremiumContact stojí 3.200Kč a myslím, že je špičkový. On sám si je tam pak dá, až Klébery ojede.

A co Ty, už jsi nahodil nějaké liťáky?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.01  12:52

Dakujem za uznanie :-). Ja som ale nechcel tvrdit, ze je lepsi, ale ze ma minimalne porovnatelny podvozok s Fabkou. A to v tom clanku aj zhodnotili, ze je sice maksi, ale porovnatelny. BTW pochvalili Fabku, ze aj napriek tvrdosti je dost pohodlna.
  • 00 Reagovat !

foto

04.06.01  12:29

« chat

kdyby neco tak na www.xko.cz jsem zalozil mistnost MotorBAR !! :)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.01  12:24

Luf> Motoricky je 1.4 98PS Clio určitě lepší než 1.4 100PS Fabia. Fabia je o asi 110kg těžší a to jde poznat.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.01  12:22

« Tuning>

wolff> Jo, tak to ano. Laděný výfuk mám, sportovní volant mám, sportovní sedáky mám, sání bude zároveň s čipem (jen teď nevím, kdy) a pneu tam taky jakési lepší jsou. Sice jsou to 205ky, což není Tvůj oblibený rozměr :o), ale mě připadnou akorát. Časem ještě dám ten podvozek (stavitelnou světlost a stavitelnou tuhost tlumičů), ale to je moc peňauzí a tak to nechám uležet.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…