Wolffova a Hufnáglova diskuse
matuS> Proč jako auta pro úplně rozdílné účely? Já to tak nevidím, naopak myslím, že potenciální zákazník by mohl pěkně dlouho váhat, než by se pro jedno z nich rozhodl. Já tedy ne :o))))))
Ono pak s Tvých slov až tak trochu vyplívá, že úplně každé auto je na uplně jiný účel. -
wolff 09.06.01 08:55
No pokud jde o ten sprint, tak si to třeba někdy rozdáme. S tou Octavií 1,6 by to nemělo ani smysl. To je na ten motor moc moc těžký auto. To jede dobře až se to rozjede... Já nikdy netvrdil, že ti ujedu. Mezi náma i na km trati by ty rizdíly dle mého soudu byly o šňupák (rozumněj auta). -
wolff 09.06.01 08:49
Ještě jednou. Já proti BMW nemám nic. Apropo je to pro mě nejpřijatelnější německá značka. Ale označovat její jízdní vlastnosti za ideální je ulítlý. i když je fakt, že dnes s tou elektronikou se rozdíly stírají.
Jo ten tvůj Bavorák táhl dobře (no taky to byl 2,5l) sice taky už starej jako moje auto, ale furt moc moc pěknej. Pokud budeš chtít novýho, tak jestli ti můžu do budoucn poradit tak di do tds. Ta 328 je už moc moc silná a moc moc chlemtavá. 2,8 je ideální do pěty. -
« BMW x zbytek světa
To all> V novém AMS vyšel srovnávací test BMW 530i, MB E280, Peugeotu 607 V6 3.0 a Alfy 166 V6 3.0. Vyhrálo BMW a Alfa byla poslední. Jak jsem ten test četl, tak jsem došel k závěru(né, že bych to už dříve nevěděl), že BMW tomu segmentu jasně vládne a ještě dlouho vládnout bude. Já bych taky neváhal. Když navíc ty francouzské a italské plečky stojí skoro stejně... -
« Re: to Cokes
Předjeli jsme všechny auta, asi tolik k psaní. Pavel měl Peugeota, fajn, ale měl ho sníženýho. Tolik asi k podvozku přestárlého Peugeota 205. Mám pořád stejnou, ale po úpravách AUTOKOMPLEXu táhne skutečně brutálně. Chtěl bych kupovat novější (tak '96), ale až příští rok, váhám mezi 325tds a 328i (podle toho, jak bude drahá nafta). O tom, jak se to auto chová, už něco vím, jelikož jsem na něm najel už 60.000 (a věř, že krizových situací bylo dost). Jenom se mi holt nelíbí, když někdo začne něco básnit o autě, se kterým má pramálo zkušeností.
Ad Káčko, jistě, mít takového sponzora, jako Běla, určitě si pořídím něco jiného a lepšího, než postarší E36. -
Jo jo. V pondělí tam zavolám. Nechci tam opruzovat už teď, když ještě nemám jisté peníze na tuto investici.
Ale už se těším, konečně nebude má Fabia připomínat wolffovi Brouka na vysokých nožičkách :o) a taky se nebude tolik naklánět při využívání přilnavosti P-Zero. -
"-- skrytý --" 08.06.01 08:24
Dakujem, dufam ze bude mat nieco aj na moje auto /N-kova sada za 40k KC nie je to, co hladam :)/. Uz som im napsal, prvy dojem je velmi dobry. Mate niekto moznost porovnat Koni s HP, aby som ziskal predstavu o tvrdosti a jazdnych vlastnostiach? Mimoriadne sa mi zapacil system Sporting set OCTAVIA v provedení OCTAVIA SEDAN ,COMBI, 1800, TD, Tdi, je to vykoumane do posledneho detailu, hlavne to stelovanie odklonu. Super! -
wolff> K tomu okruhu. Teď jsem tam byl, jenže měli otevřeno jen do 8. Dnes tam byli i mí kámoši z Napajedel (s Octavii GLX 1,6 74kW) a tak jsem je chtěl trochu provětrat. Smůla. Někdy bych to ale rád zkusil. Vypadal chlapák velmi sjízdně.
Proti sprintu nemám námitek, do Brna pojedu znovu příští týden montovat ten kit sání a tempomat (origoš jako od matky škodovky). -
wolff> Máš bohužel pravdu. Je to koza. Já mám ale na snížení políčeno. Jen to musím sfouknout za nějaký přijatelný peníz. Pružiny (Eibach) už mám, jen ještě sehnat tlumiče. Nevíš nic o HP sporting? Nejsou drahé, ba naopak a navíc jsou přimo kompatibilní s Eibachy.
BTW, už mám čip a jede to jako blázen. Nic proti Tvé mazdě, ale myslím, že bys neujel. Navíc ještě nemám to sání - nakonec budu dávat přímy kit KN a ještě vyseparuju katalyzátor (prý strašně ubírá výkon). Pak dám kilo za 9 a budu spokojen :o) -
« BMW
Podvozek BMW neni asi to idealni pro normalni jizdu, ale prece jenom je toto auto povazovano za sportovni a tam se takoveto vlastnosti ocekavaji! Jinak s BMW bych na snehu, nebo na lede jet nechtel, ikdyz jim musi hodne pomahat stabilizacni system! Dneska jsem v autotipu cetl test Jaguara a tma redaktor dobre vychytal tyhle auta:" Kdyz jedete Mercedesem, kazdy druhy hned pocita jeho cenu a mraci se, za volantem bavoraku vas zase chce kdekdo predjizder, aby se ukazal, ze jeho vuz jezdi lip. Ale s Jaguarem nas ridici pousteli z vedlejsi, aby si skvost z Anglie dobr preohledli...!" To mluvi za vse!