Wolffova a Hufnáglova diskuse
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Fabia
-
« Re: Re:
Když budu chtít sportovní auto, tak koupím Z3 nebo M3 nebo TT nebo SLK nebo CLK nebo CLio V6 nebo S2000 nebo tak něco. BMW 530i není v žádném případě sportovní auto, ale pouze limuzína se sportovním nádechem a precizními jízdními vlastnostmi, na což si vlastně hraje i ta Alfa (až na to, že není ani tak precizní a ani tak pohodlná jako BMW). Opravdu některé Vaše argumenty nechápu. Jezdil jsem s 540i a jako ve sporťáku jsem si rozhodně nepřipadal. Fakt je, že bych s ní většíně ujel, ale pořád je to velice pohodlná limča a né sporťák...
To, že jsou to nesrovnatelná auta, je vlastně pravda a hodně to lichotí BMW :o)))))) -
« Re:
matuS> Proč jako auta pro úplně rozdílné účely? Já to tak nevidím, naopak myslím, že potenciální zákazník by mohl pěkně dlouho váhat, než by se pro jedno z nich rozhodl. Já tedy ne :o))))))
Ono pak s Tvých slov až tak trochu vyplívá, že úplně každé auto je na uplně jiný účel. -
wolff 09.06.01 08:55
« Bez nadpisu
No pokud jde o ten sprint, tak si to třeba někdy rozdáme. S tou Octavií 1,6 by to nemělo ani smysl. To je na ten motor moc moc těžký auto. To jede dobře až se to rozjede... Já nikdy netvrdil, že ti ujedu. Mezi náma i na km trati by ty rizdíly dle mého soudu byly o šňupák (rozumněj auta). -
wolff 09.06.01 08:49
« Bez nadpisu
Ještě jednou. Já proti BMW nemám nic. Apropo je to pro mě nejpřijatelnější německá značka. Ale označovat její jízdní vlastnosti za ideální je ulítlý. i když je fakt, že dnes s tou elektronikou se rozdíly stírají.
Jo ten tvůj Bavorák táhl dobře (no taky to byl 2,5l) sice taky už starej jako moje auto, ale furt moc moc pěknej. Pokud budeš chtít novýho, tak jestli ti můžu do budoucn poradit tak di do tds. Ta 328 je už moc moc silná a moc moc chlemtavá. 2,8 je ideální do pěty. -
« BMW x zbytek světa
To all> V novém AMS vyšel srovnávací test BMW 530i, MB E280, Peugeotu 607 V6 3.0 a Alfy 166 V6 3.0. Vyhrálo BMW a Alfa byla poslední. Jak jsem ten test četl, tak jsem došel k závěru(né, že bych to už dříve nevěděl), že BMW tomu segmentu jasně vládne a ještě dlouho vládnout bude. Já bych taky neváhal. Když navíc ty francouzské a italské plečky stojí skoro stejně... -
« Re: to Cokes
Předjeli jsme všechny auta, asi tolik k psaní. Pavel měl Peugeota, fajn, ale měl ho sníženýho. Tolik asi k podvozku přestárlého Peugeota 205. Mám pořád stejnou, ale po úpravách AUTOKOMPLEXu táhne skutečně brutálně. Chtěl bych kupovat novější (tak '96), ale až příští rok, váhám mezi 325tds a 328i (podle toho, jak bude drahá nafta). O tom, jak se to auto chová, už něco vím, jelikož jsem na něm najel už 60.000 (a věř, že krizových situací bylo dost). Jenom se mi holt nelíbí, když někdo začne něco básnit o autě, se kterým má pramálo zkušeností.
Ad Káčko, jistě, mít takového sponzora, jako Běla, určitě si pořídím něco jiného a lepšího, než postarší E36. -
Jo jo. V pondělí tam zavolám. Nechci tam opruzovat už teď, když ještě nemám jisté peníze na tuto investici.
Ale už se těším, konečně nebude má Fabia připomínat wolffovi Brouka na vysokých nožičkách :o) a taky se nebude tolik naklánět při využívání přilnavosti P-Zero. -
"-- skrytý --" 08.06.01 08:24
Dakujem, dufam ze bude mat nieco aj na moje auto /N-kova sada za 40k KC nie je to, co hladam :)/. Uz som im napsal, prvy dojem je velmi dobry. Mate niekto moznost porovnat Koni s HP, aby som ziskal predstavu o tvrdosti a jazdnych vlastnostiach? Mimoriadne sa mi zapacil system Sporting set OCTAVIA v provedení OCTAVIA SEDAN ,COMBI, 1800, TD, Tdi, je to vykoumane do posledneho detailu, hlavne to stelovanie odklonu. Super!

Porsche už je cenově úplně jinde. Ta M3 je taky dráhá, to jsem přehnal, ale Porshe GT2 je tak jště 3x dražší.
Stojím si za tím, že Alfa 166, Pažout, MB a BMW 5 jsou konkurenti a BMW jim vede.
BTW, já bych být Tebou nesoudil, že M5 je nepohodlná. Vídávám je na dálnici v Německu a řídí je samí seriózní starší pánové, kteří by se asi težko dobrovolně drkotali.
BTW2, jediné z našich aut, ve kterém mně po 1000km bolely záda, byla Laguna. Sedadla měkké až hrůza. Němci nejsou blbci, když dělají čalounění tvrdší.